Ako ništa drugo, ono zbog najgenijalnijeg Gestapovca u povijesti filma.
Demi Moore i ostale zvijezde i zvjezdice
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 618 times
- Been thanked: 958 times
Jean mi je lijepa, ostale dvije nisu.klonka » wrote: Hek, meni isto plavuše nisu baš nešto. Scarlett je, ona mi je fakat komad. Penelope mi je bezveze, ima mi neku lisičju facu koja mi se ne sviđa. Sophie Marceau mi je krasna.
Ali ja volim žene-djevojčice. Anna Karina, Jean Seberg, Edie Sedgwick...
A Sophie...
Potpisi su za budale.
Meni samo treća nije lipa.
lijepe su mi još: Bridget Fonda (posebno u Jackie Brown) i Mira Sorvino. E da i Rene Zelweger.
lijepe su mi još: Bridget Fonda (posebno u Jackie Brown) i Mira Sorvino. E da i Rene Zelweger.
Prvi put čitam da je nekome Rene Zelweger lijepa 
A sad bogohuljenje
- netko je stavio Jhonnyja Deppa; meni je on samo na slikama dobar,u filmovima mi se čini da previše glumata (ok, nekad to uloge traže, al nekad je samo previše
), baš sam pratila neke seks scene s njim i izgleda mi kao da odrađuje (kemija i karizma - 0 bodova), ne djeluje mi iskreno u svojim ulogama, a to mi je prilična zamjerka za glumca. Ukratko - dojam bezveze, pokušavala sam i ne kužim kako je nekome napet 
A sad bogohuljenje
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Današnje teme i potrage za avatarom otkrili su mi barem jedan odgovor na to pitanje. Da mogu birati, bila bih Ava Gardner - i lijepa i nesputano seksualna. Ovaj moj bi želio biti poput Johnnyja Deppa.BoDerek » wrote:Zašto smo stali s temom sad kad više nismo off??
Frajeri, koji su vama zgodni frajeri? Odnosno, da možete birati tijelo za boravit u njemu, koje biste izabrali?? Koje mislite da vam odgovora?
Unaprijed znam da neću dobit nijedan konkretan odgovor
A moglo bi baš bit zabavno....
Ja bih k sebi radije dovela Roberta Downeyja juniora nego Deppa, sladak mi je jaakoo za nekog ne dovoljno visokog i nipošto dovoljno plavog.
Ja bih bilaElliQuinn » wrote: Da mogu birati, bila bih Ava Gardner - i lijepa i nesputano seksualna. Ovaj moj bi želio biti poput Johnnyja Deppa.
Ja bih k sebi radije dovela Roberta Downyja juniora nego Deppa, sladak mi je jaakoo za nekog ne dovoljno visokog i nipošto dovoljno plavog.

I dovela kakvog princa.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- schmokljan
Ta Zellweger izgleda kao nećemo-na-krevetu-mogao-bi-se-slomiti.BoDerek » wrote:Meni samo treća nije lipa.
najveći najljepši najdivniji i najnaj frajer već dulje vrieme na velikim ekranima je hju đekmen.
zna čak i plesati.
dala bih mu odmah i sad, bezuvjetno. kad kažem bezuvjetno, podrazumijevam da se podrazumijeva da se baš istuširao i oprao zube. ne mora se brijat.

zna čak i plesati.
dala bih mu odmah i sad, bezuvjetno. kad kažem bezuvjetno, podrazumijevam da se podrazumijeva da se baš istuširao i oprao zube. ne mora se brijat.
Nek(v)arljiva.
Mhm, ja sam u nedoumici između Bruce Willisa i Gregory Pecka.ElliQuinn » wrote:Današnje teme i potrage za avatarom otkrili su mi barem jedan odgovor na to pitanje. Da mogu birati, bila bih Ava Gardner - i lijepa i nesputano seksualna. Ovaj moj bi želio biti poput Johnnyja Deppa.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Mene je ona osvojila više ponašanjem i glumom. Smiješna mi, zabavna i zanimljiva, brijem da mi ju nikad ne bi dosadilo slušat. I uz to lijepa i sexy.
edit: jako mi je sexy i Goran Navojec. Ne bih se bunila da pukne krevet
Ok, obećajem da neću više govorit tko mi je zgodan.
edit: jako mi je sexy i Goran Navojec. Ne bih se bunila da pukne krevet
ElliQuinn » wrote: Današnje teme i potrage za avatarom otkrili su mi barem jedan odgovor na to pitanje. Da mogu birati, bila bih Ava Gardner - i lijepa i nesputano seksualna. Ovaj moj bi želio biti poput Johnnyja Deppa.
Ja bih k sebi radije dovela Roberta Downeyja juniora nego Deppa, sladak mi je jaakoo za nekog ne dovoljno visokog i nipošto dovoljno plavog.
Robert Downey je i meni neloš. Ava je prekrasna. Nego, zašto se nisi odlučila za nju na avataru?
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Pitala me Serenita kome sličim, pa sam stavila glumicu u kojoj sam prepoznala svoj nos.BoDerek » wrote:
Robert Downey je i meni neloš. Ava je prekrasna. Nego, zašto se nisi odlučila za nju na avataru?
P. S.
Osim toga, uopće ne sličim na Avu. Bilo bi to virtualno laganje.
Sve se s tobom slažem, osim što mi nije razvidno zašto ne bi trebala govoriti tko ti je zgodan. Ja sam mislila da ova tema tome i služi. Šta ne?BoDerek » wrote:Mene je ona osvojila više ponašanjem i glumom. Smiješna mi, zabavna i zanimljiva, brijem da mi ju nikad ne bi dosadilo slušat. I uz to lijepa i sexy.
edit: jako mi je sexy i Goran Navojec. Ne bih se bunila da pukne krevet![]()
Nek(v)arljiva.
Joj, idem sad tražiti svoj nos po bijelom svijetu.ElliQuinn » wrote: Pitala me Serenita kome sličim, pa sam stavila glumicu u kojoj sam prepoznala svoj nos.
P. S.
Jest, jest, služi tome. Nego je to bila šala jerbo mi uvijek svi seru po ukusu!!!!! A baš je super.kukuriku » wrote:
Sve se s tobom slažem, osim što mi nije razvidno zašto ne bi trebala govoriti tko ti je zgodan. Ja sam mislila da ova tema tome i služi. Šta ne?
Elli, odličan ti je avatar. Uočljivija si odmah. I pristaje ti.
Aj mi sad reci tko je ta glumica.ElliQuinn » wrote: Pitala me Serenita kome sličim, pa sam stavila glumicu u kojoj sam prepoznala svoj nos.
P. S.
ont: Meni Demica nit smrdi nit miriši.
Curtisova je muškobanjasta.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
-
- Information
-