Eh, i ovaj je bio zgodan kad je bio mlad. Pričala mi mama.Emericzy » wrote: Joj, al' tu sam još bio mlad...

Eh, i ovaj je bio zgodan kad je bio mlad. Pričala mi mama.Emericzy » wrote: Joj, al' tu sam još bio mlad...

Kako komeMargarita » wrote: Eh, i ovaj je bio zgodan kad je bio mlad. Pričala mi mama.
Margarita » wrote: Samo što sam ja mislila da su to dvojica, Gregor i Peck, pa nikad nisam znala koji je koji.
A izgleda da nisam
Ohhh. Ma obrisala sam one gdje nisam mogla sliku umetnut.Hekatonhir » wrote:
Forumski logovi vele da si ga sama obrisala. Utipkaj dvije riječi pa skini fotku ako te baš zanima.
Gregor je buba. Peck je Pim.Margarita » wrote: Samo što sam ja mislila da su to dvojica, Gregor i Peck, pa nikad nisam znala koji je koji.
Onaj što izgleda kao potencijalni propali alkoholičar? Taj mi je veći komad od ovoga.BoDerek » wrote:Pamtim drugačijeg inspektora Rexa. Doduše, ne i ljepšega
Bila su dva, znam da su u kasnijim sezonama promijenili glumca (i lik?), samo ne znam je li to bio ovaj gore ili neki drugi.Nica » wrote:Nije to onaj s Rexom već je taj iz Cobre 11, jedan od Samirovih partnera. Ne mogu vjerovati da sve to znam.
Hmmmm... i je zabavno! Mislim da bih se dobro snašla u Woody Allenu.BoDerek » wrote:Zašto smo stali s temom sad kad više nismo off??
Frajeri, koji su vama zgodni frajeri? Odnosno, da možete birati tijelo za boravit u njemu, koje biste izabrali?? Koje mislite da vam odgovora?
Unaprijed znam da neću dobit nijedan konkretan odgovor
A moglo bi baš bit zabavno....
dejzi » wrote:Jebo vas, Gedeon je i u Rexu i u Cobri. I u Gadovima, ako ćemo još nabrajat.
Guglala sam.Ovaj novi kobrac, Tom Beck, je prekrašan.
Manje je fora kad nismo off.BoDerek wrote:Zašto smo stali s temom sad kad više nismo off??
Meni je onaj prekrasan u starijoj dobi, srednjoj recimo, puno više nego što je bio kao mladac.klonka » wrote: Najnajnajkomad koji je ikad hodao ovim svijetom je (mladi) Paul Newman.Tu je bog upregnuo svu svoju kreativnost i smisao za jebozovlje i estetiku.
![]()
![]()
Što misliš, zašto sam stavila "mladi" u zagrade?
Users browsing this forum: AhrefsBot, ClaudeBot and 2 guests