miky0 wrote:A vidit cemo, mozda zatrazim i profesionalnu uslugu od njega za poslovanje

Samo se ti meni javi. No nisam baš jeftin, ne bavim se sajtovima za tisuću kuna i ne pada mi na pamet obezvređivati struku.
Sve su moje teme profesionalne, koštaju 400-500 kuna, većina 'plugina' također, koštaju isto toliko, a neke su ekstenzije, primjerice za Joomlu, daleko skuplje, tristotinjak eura (ili dolara). Pa ti reci kako da u to uklopim danas smiješno male cijene izrade stranica.
Lijep, moderan sajt košta 15 tisuća kuna. Točka. Ne možeš imati svemirsku stranicu sa zilijun bliještećih zvizdarija za sitnu lovu. Za male novce možeš dobiti - malo. Evo ti npr.
Moto, profesionalna tema koja se može prilagođivati unedogled. Pogledaj to na desktopu i pravom ekranu, zajebi mobitele.
Tekstovi su latinski 'lorem ipsum', stavih ih samo kao 'placeholder', ilustracije radi. U principu, najteže je naći smislen tekst i fotke koje možeš objaviti a da te nitko ne opali po prstima. Ima sitnih pogrešaka, mijenjali su kodove pa stari više ne rade, ali nikako da sjednem i popravim to.
Imam i engleskih tekstova, zdipim ih sa sličnih sajtova pa sačuvam.
Daylight, tema s kojom se namučih jer je ćudljiva poput žene.
Ovo izrađujem frendu iz usluge. Projekt je stao iz šuškavih razloga, no nastavit će se.
Ovo pak radim sebi, iz zajebancije. Onako, kad stignem. Ali ne znam što ću s tim.
Evo ti još jedna
Teslina tema - doradit ću je, akobogda, za tjedan-dva.
Imam ja toga, ali neka, dovoljno je zasad.