Nego, da odgovorim Chillimami na pitanje koje je gore postavila, a prije nisam imala vremena.
Chilimama wrote:Veliš ti rasprave su za sad jeftine i nezanimljive, 12kn kažeš..
A ima li kakva skuplja da ne kažem zlatna tema na lageru koja se ne bi pretvorila u birtijsku raspravu na razini par pijanaca oko šanka?
Sve ovisi o pijancima. Od svih trenutačno aktivnih tema jedino se izdvaja ona o dijeti, a tu si svojevremeno zapravo ti i pokrenula. I ne, ne podilazim. Pogledaj što se dogodilo s temom Raskid: u samo četiri stranice pretvorila se u "čaše lomim, srča do kolena", a dobro je počela i sad ima mogućnost za novi uzlet. Na posljednjoj stranici vidim, međutim, glazbene linkove.
Ostalo bi trebalo tražiti među starim temama. Međutim, ako smo
mi ovdje izgubili interes za neku temu, a očito jesmo, inače ne bi pala među stare teme, kakvog smisla ima očekivati da će je netko izvana dignuti iz mrtvih. OK, možda sudim po sebi - ja sam na svim forumima na koje bih došla gledala teme na prvoj stranici, a stare me nisu zanimale.
Ako imamo neku takvu temu
non plus ultra, temu koja bi mogla privući i izvanzemaljce, stavite ovdje link.
Ono što mislim da bi bilo korisno, a o tome bismo se morali ovdje dogovoriti, jest da podijelimo animatorska "zaduženja". Prema osobnim afinitetima. Tako da se netko koga zanima određena tematika malo više potrudi oko foruma koji se na takvu tematiku odnose. Pod "malo više potrudi" ne mislim da mora tamo dežurati cijeli dan, čak ne mora imati ni moderatorske alate - znate i sami kako forumaši mogu i sami, bez moderatorske intervencije, skrenuti temu u željenom smjeru.
Mislim, ja sam prva za čavrljanje, laprdanje, trkeljanje, kako god to hoćete nazvati, ali kao predah u okviru neke teme. Kad se tama nepovratno rasprši, najbolje bi je bilo zatvoriti. A gdje smo onda?
P. S. Nisam danas dospjela na skup protiv Vatikanskih ugovora, a namjeravala sam, ali potražit ću što ima o tome na netu i staviti linkove. Recimo, tu bi se temu, da se razvijala kako valja, isplatilo linkati na Fejs, ali jebemu, ako će Šabović i Miljenko razmjenjivati linkov s YT-a, baš i nema puno smisla.