Ne samo da nemam permu nego su mi i svi kartoni istekli.Silajn » wrote:
Ima li tu netko osim mene tko nema permu?
Bojkot je. Što da radim, što?!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 850 times
- Been thanked: 1634 times
Ne mislim, znam.Lord Byron » wrote: Zbilja misliš da ikad iznosim mišljenja o nekome trećoj osobi koja niti ga je tražila niti ju je briga?
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Šta sad ti hoćeš reć?..a unda » wrote:
aisling, jesi li ti svjesna da je on nekada ima odobro misljenje o tebi. a sada? ..a sada? pa on je razocaran. kako se ti nosis s tim?
Kakvo je sad to tračanje?
Kako te nije sramota, još će ispast da mi je rekao da imam lijepu dušu.
Happy Easter!
- Lord Byron
Znaš ono što ti je rečeno. Nemam ni ja skrinšotove pa se ne mogu zakleti je li ili nije bilo pitanja "a što to vas dvoje imate jedno protiv drugog?", ali koliko se sjećam, nijednom riječju nije iskazano da nekoga nije briga. Uostalom, dvije posve neuvredljive rečenice koje bez problema napišem uvijek i svugdje.
Znaš i da je na moderatorskom spominjana i moja dob (pogrešno
Ne znam što je spominjano na moderatorskom jer ga ne pratim već neko vrijeme skoro uopće, ali spominjanje tvog pogađanja Afrikinog horoskopskog znaka kao svete tajne koja se nikad i nigdje ne smije izgovoriti mi je, u najmanju ruku, smiješna, pa nek' je stoput strawman.Lord Byron » wrote: Znaš ono što ti je rečeno. Nemam ni ja skrinšotove pa se ne mogu zakleti je li ili nije bilo pitanja "a što to vas dvoje imate jedno protiv drugog?", ali koliko se sjećam, nijednom riječju nije iskazano da nekoga nije briga. Uostalom, dvije posve neuvredljive rečenice koje bez problema napišem uvijek i svugdje.
Znaš i da je na moderatorskom spominjana i moja dob (pogrešno) i moje pogađanje njenog horoskopskog znaka (sorry unda
) - sad kad opet krene strawman "ne'š ti važnih osobnih podataka"
- pa se svejedno praviš grbava i svodiš sve na dijeljenje moderatorskih nedaća sa sudruzima u moderatorskoj nevolji kad korisnici prolupaju i veličanje moderatorskih duša radi utjecanja na moderatorice.
I dalje mislim da previše dramiš, i da postoje stvari koje je u redu reći na moderatorskom, koje bih i ja sama rekla na moderatorskom i zbog kojih se niti Afrika niti bilo tko ne treba ispričavati.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Ja neću još skoro, film u bioskopu počinje tek u 23.schmokljan » wrote:Kad ćete krenuti u život?
- schmokljan
pa da znaš da dosad nisam znala da hvališ moderatoricama dušu i sise!Lord Byron » wrote: Nemoj tako, kidaš mi srce.
Ako ti je lakše, nisi sama - a što misliš, zašto Mulica tako očajnički vapi za moderaturom?
dobro, što se tičemoje duše,ne znam jel ima puno za hvaljenje...al sise bi mi mogao pohvalit i ovako, dok sam samo forumaš!

mislim, stvarno su dobre
a sad...ako baš tribam bit mod, jebiga! neće ode da mi daju da moderiram, mislim da mi ne volU ni dušu ni sise ode!
meg ti je glupa!!! :xlux:
- Lord Byron
Jako dobro znaš da govorimo o vremenu kad si ga i pratila i sudjelovala i komentirala.Herp » wrote:
Ne znam što je spominjano na moderatorskom jer ga ne pratim već neko vrijeme skoro uopće...
Ne radi se ni o kakvoj svetoj tajni, naravno - ali, toliko o tvome "ako sam dobro shvatila, radilo se o komentiranju PM-ova o moderiranju i tako to".
- Lord Byron
A, ne, ne može to tako. Nema hvaljenja bez utjecaja.
-
- Information
-