S druge strane, u kontekstu rasprave o pokušajima utjecanja Pere Perića na moderatore [kao što je ova rasprava između tebe i Afrike [pokušaj utjecanja LB na njeno moderiranje], činjenica da Pero Perić mnogim moderatoricama piše kako imaju lijepu dušu je također indikativna i ukazuje na mogućnost da Pero Perić pokušava utjecati i na druge moderatore. Ne mora biti puki "trač".Lord Byron » wrote: WTF???
Čekaj malo: usred rasprave o nečem sasvim desetom ona ničim izazvana uleti sa "a to što si mnogokojoj moderatorici ispisivao da ima lijepu dušu i svašta i koješta još, što s tim?", i sad se ja ne smijem hvatati za riječ i čerečiti post jer ju, sirotu, linčujem?![]()
Znači, ako ja napišem da se Marina poševila s mnogokojim poduzetnikom sa Špice, nema se ona šta sad tu hvatati za riječ i linčovati me?
Bojkot je. Što da radim, što?!
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Zbilja misliš da je iznošenje mišljenja o nekome trećoj osobi koja niti ga je tražila, niti je briga, manje dno od onog što nazivaš tračem? Pitanje je, dakako, retoričko.Lord Byron » wrote: Po tebi tračanje može biti vrsta začina - ali, to je posve nebitno. Riječi imaju svoje jasno definirano značenje.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Tnx.Herp » wrote:
Zbilja misliš da je iznošenje mišljenja o nekome trećoj osobi koja niti ga je tražila, niti je briga, manje dno od onog što nazivaš tračem? Pitanje je, dakako, retoričko.
Ajpok.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
p.s. Meni je hiperkul kako je bajron apsolutno odignorirao sve ostalo što sam (mu i o njemu) napisala osim mnogokoje moderatorice, ali to nije neshvatljivo, to je jedino čime me može rastezat i osuđivat budući da nemam kako dokazat ovo gore jer nisam sejvala stranice ko silajn
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- Lord Byron
Zbilja misliš da ikad iznosim mišljenja o nekome trećoj osobi koja niti ga je tražila niti ju je briga?Herp » wrote: Zbilja misliš da je iznošenje mišljenja o nekome trećoj osobi koja niti ga je tražila, niti je briga, manje dno od onog što nazivaš tračem? Pitanje je, dakako, retoričko.
- Lord Byron
Čekaj malo. Želiš reći da pokušavam utjecati na moderatorice govoreći im da imaju lijepu dušu?Herp » wrote:
činjenica da Pero Perić mnogim moderatoricama piše kako imaju lijepu dušu je također indikativna i ukazuje na mogućnost da Pero Perić pokušava utjecati i na druge moderatore. Ne mora biti puki "trač".
Ajme.
Zašto se loviš za glavu? Meni je to izuzetno zabavna pomisaoLord Byron » wrote: Čekaj malo. Želiš reći da pokušavam utjecati na moderatorice govoreći im da imaju lijepu dušu?
Ajme.
Ima li tu netko osim mene tko nema permu? Da im krenemo pisat ljubavne PM-ove pa da vidimo kog će onda banat
Meni Bajron nikad nije rekao da imam lijepu dušu.
Zašto, Bajrone?
Zašto????
Zašto, Bajrone?
Zašto????
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
- Lord Byron
Dobro da nisi pitao koje sise
- Lord Byron
Ma gledaj, "utjecati na moderatorice", helou???
Kako utjecati? Što dobiti tim utjecajem? Jebote, k'o da se radi o tokijskoj burzi pa čovjek na dijeljenju lijepih duša stekne impozantni imetak ili tako što.
- Lord Byron
Samo se ti pitaj. I ja sam se pitao kad sam dobio custom-karton "zbog blasfemičnih rečenica o Caveu".
Ajde, ajde...mod si tek mjesec dana.
Pitanje je trenutka kad će ti netko pohvaliti sise/dušu/krila/razum/nešto drugo što nemaš
- Lord Byron
Nemoj tako, kidaš mi srce.
Ako ti je lakše, nisi sama - a što misliš, zašto Mulica tako očajnički vapi za moderaturom?
-
- Information
-