Yeah wright! :albundy:Beau » wrote:
Ne znam koja je pizda materina sad tom zokiju. Ostavicu ga majke mi, prekinut cemo ako to ucini![]()
Ma neces, jok.
ima. ali se nece pristat na sve, trazit ce se kvid pro kvo. ali, ne vidim u kojem obliku bi se mogla realizirat takva vlada i s kojim razlogom, tj ne vidim smisao pristanka esdepeove koalicije na tu tripartitnu vladu (sto je po meni pogresan naziv jer most nije stranka, niti partija, niti ista i nista u nekom formalnom ili transparentnom politickom smislu).Beau » wrote:šta mislite, jel ima šanse da zoki pristane na sve ovo mostovo?
pa valjda nema
http://www.jutarnji.hr/ivan-grubisic-ra ... o/1482069/
..da, preriskantno. a i ovo do sad je vec preriskantno sve, tako da, ono.. rizik koji traje, toga nema ni u americi.Beau » wrote: ne sviđam. preriskantno![]()
ma ne postoji nijedan razlog i nema nikakvog opravdanja za pristajanje na to. ne-ma!
A kad smo vam to govorili ja i Euklid, onda smo bili munjeni..a unda » wrote: onda to vrlo malo govori o tim strankama, a vise o nama, tj birackom tijelu.
Ne. Progledali ste vidjevsi kojim ste redikulima dali svoje glasove..a unda » wrote: ..da bi vidjeli.. tebe. dakle, nista se nije promijenilo.
Ne tribam popit nista za skuzit kojim ste budalama dali glasove. To si sam rek'o..a unda » wrote: ajde popij nesto, mozda onda bolje shvacas.
A jebiga, što bi bio bolji ishod? Misliš da je meni drago što su se ti gmizavci dokopali vlasti? Nije. Ali, bar nije hdz...a unda » wrote: ..kako je ono skorpion rekao zabi kornjaci?
Znam sta sam procitao u tvom postu. Lijepo si napisao da o strankama ne govori puno, ali zato puno govori o njihovom birackom tijelu..a unda » wrote: ..ti ne znas ko je kome dao glas, ali barem nasa okolina nece morat zivjet s tim da smo glasali za keruma.
A jbg, kako je tek meni. Ja sav sretan, a u vladi sjedi sdpEks » wrote:
A jebiga, što bi bio bolji ishod? Misliš da je meni drago što su se ti gmizavci dokopali vlasti? Nije. Ali, bar nije hdz.
Jeli to konacno priznavanje koliko je sranje od drzave proizveo hdzsdp u ovih 25 godina drzaveEks » wrote:A sad čitam undinu plahtu. A jebiga, je.
Dobro si ti meni rekao, bolje u Briselu konobarit nego u Zagrebu. I bolje krepat od isisovaca nego se jebat ovdje čitav život zakurac.
znači tako, odjebo hdzEks » wrote:
A jebiga, što bi bio bolji ishod? Misliš da je meni drago što su se ti gmizavci dokopali vlasti? Nije. Ali, bar nije hdz.
dobro je, nije me još prevario
..mislim da bi novi izbori bili bolji. doduse, jos nije sve gotovo.Eks » wrote:
e ovako nekako i ja razmišljam. baš tako nekako...a unda » wrote: ..mislim da bi novi izbori bili bolji. doduse, jos nije sve gotovo.
ovim se nije puno rijesilo, samo se nesto na vremenu dobilo. ali, vrlo pozrtvovan milanovicev potez, nesebican.
vjerojatno je tu odluceno da se ovako radi o najmanjem zlu, tj bolje od vlasti hadezea s mostom ili neke te trovlasti nakaradne.
utoliko alat petrov nije uspio, kao i oni koji su taj alat izradili. za sad. za odustajanje od trovlasca, milanovic je odustao od premijerstva.
bez obzira, jos uvijek ni takvoj valdi, ako se uspije sastavit, ne dajem neku dugovjecnost.
a ako se uspostavi i ostane dokraja tog svog nekog mandata, opet ponavljam, to ce vise govorit o nama, nego o tim strankama. tj, nema nam pomoci.
nadalje, tu je osim kosti premijera koju je bacio mostu, jos je tu kostiju oko kojih bi se most mogao zaletit i medjusobom potuc.
milanovic je i dosta pragmatican, svjestan je da vlada nije samo premijer i da tu treba dosta dogovora i kompromisa, i unutar stranke, i eto ako si jos u nekoj koaliciji, a da ne govorim o ovakvoj nekoj koaliciji koalicije, bit ce tu svasta, pritisaka, javnosti, povecala, medija, svega.
osim toga, stalno se ostat breme mostu da je milanovic dobio najvise preferencijalnih glasova, a da je rastuca hrvatska dobila tri puta vise glasova nego nakupina mosta, a most se ponasa kao da je obrnuto. to se ne zaboravlja, to se vraca. ako krenes s ucjenama, neces moc nista drugo poslije ni za sebe bolje ocekivat.
nadalje, previse je antagonizma prema milanovicu i unutar esdepea i od raje koja je po definiciji mediokritetska, ne samo kod nas, tako da osim sto se dobilo na vremeno, osim sto je sprijeceno da hadeze zajedno s pravasima i bed gajem markicke, ilcicem (petrov je kao gud gaj kaptol markicke) i nesuvislim kosor neoliberalima, otvoreno prisvoji i pocne rasturat ono sto se zadnje cetri godine dobro napravilo i nada se da ce ovo bit jos one cetiri godine koje su potrebne da se neki procesi privedu kraju i zazive, pa makar i smostom.
sam esdepe ima tu iskustava jos sa budisom i seljacima, pa misli da nece bit nista teze ni s mostom, koji do sada jos uvijek ko zmija noge formalno krije oko kojeg jezgra gravitira.
i tu je sam taj esdepe, kojeg mnogi u samom esdepeu nisu mogli u stampu i evo, sad ce se pruzit prilika da se na miru razracunaju unutar esdepea da se nesto tu konsolidira, umjesto da se efikasno raspadne.
mozda je milanovicu svega dosta, ali ne vjerujem da ce tako lako odustat i izbacit se iz politike.
u svakom slucaju, ovo sad djeluje kao vrlo cestit potez milanovica, a sad cemo vidjet od kakvog materijala je napravljen sam esdepe, tj sto ce sve tu izronit na vidjelo.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 35 guests