Nisam vas u stanju pratiti.
Prebrze ste mi i prenesuvisle.
Kakav je ono dernek na Okruglom?
More li mi netko to prepričati?
klonka » wrote:Evo vam i jedna Kraljica noći. I nemojte da čujem da se netko zajebava s ovim! Florence Foster Jenkins je nastupila kao sopranistica u Carnegie Hallu, a to nije mala stvar.
dobar dernekTupelo » wrote:
Nisam vas u stanju pratiti.
Prebrze ste mi i prenesuvisle.
Kakav je ono dernek na Okruglom?![]()
More li mi netko to prepričati?
ja ju skidam za ringtondejzi » wrote:Kraljica noći mi je uvijek bila super, al nakon što ju je Nikita iskoristila na Dori, ja jednostavno to ne mogu čut bez da umrem od smijeha.
OK, tek sam sad klikla Klonkin link.![]()
Kaj netko radi s običnom vodom? Ja uvijke stavim mineralnu, ne znam zašto treba, ali mi je mama rekla da treba pa tak radim
Meni žao što više ne pišeš seksi postove.Vodena » wrote: edit-zapravo prošla me volja otkad je dotični moderator koji me je vidjevši moju IP adresu u pm oslovio sa pravim imenom...moram li spomenuti da je pocrvenio?![]()
a ja ovdje radi jednog fićfirića budem posrana i prozvana i javno me se prozvalo iako sam ja očekivala odgovor na pm, samo zato jer me zanimalo tko je sa forum hr i radi jebenog skvirtanja.....i tako..... više mi se živo jebe i ne da mi se diskutirat.
nemam uvik mineralnebliss » wrote:
Kaj netko radi s običnom vodom? Ja uvijke stavim mineralnu, ne znam zašto treba, ali mi je mama rekla da treba pa tak radimNikad nisam pazila koje brašno uzimam.
Sad si mi dala mislit.
Ali uvijek mi dobro ispadnu.
Kaj? Kako ti itko preko IP adrese može saznati ime?Vodena » wrote:
edit-zapravo prošla me volja otkad je dotični moderator koji me je vidjevši moju IP adresu u pm oslovio sa pravim imenom...
Nisu grčevi.Ajvi » wrote:E, šta sam ono htjela reći. Tupelo, grčevi, možda? Za zube je, valjda, prerano, al' i to ih zna ispizdit. Pa pred temperaturu. To su tri različite nadrkanosti, različiti plač. Nemaju oni loš dan, uvijek imaju skroz dobar razlog za nadrkanost.
na forum hr. sam se regala sa imenom i prezimenom u mail adresi...jebga, naivčina....kad sam pitala otkud mu moje ime rekao je da je pročitaobliss » wrote:
Kaj? Kako ti itko preko IP adrese može saznati ime?Ili si mislila reći da ti je pogledao mail adresu? Disklejmer: nemam pojma s kojom si adresom registrirana niti stoji li ti ime u mail adresi.
Megalodona » wrote:dobar dernek![]()
slučaj bajron-afrika, tračanje, moderatorski, odavanje pm-ova, neželjeni pm-ovi.
mislim da to sve pokriva
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests