Gutam s guštom, jebeš ananas!
I tako. Danas idem rušit i vladu i sustav i banke i .... Ne znam točno, piše na dvajstisuća stranica uokolo, Danas rušim sve!!!!
Podržte me! Još samo tjedan dana seksovanja
ZNA SE za što još treba držat fige
Podržte me! Još samo tjedan dana seksovanja
ZNA SE za što još treba držat fige
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Moram biti lijepa za revoluciju.
gonj špadi
Jel ideš?klonka » wrote: Moram biti lijepa za revoluciju.
Ja krećem, debili nisu prijavili prosvjed, pa moram zaćetavat murjake dok oni postavljaju infrastrukturu
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Megalodona
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
8 (slovima: osam) sati neprekidnog nosanja iznimno nadrkanog djeteta je iza mp-a i mene.
Probudila se točno u 8 i odlučila biti najnadrkanija osobica u galaksiji.
S ruku je silazila samo za dojenje i presvlačenje, a i to je činila nevoljko i uz pristojnu dozu pižđenja.
U šetnji je toliko vrištala da su ljudi mislili da je oteta pravim roditeljima
Nevjerojatno kako tako maleno biće može imati loš dan i biti nadrkano.
Još je nevjerojatnije što je ni muž ni ja ne želimo hititi kroz prozor.
A otkud nam snaga da je ljubimo dok intenzivno pizdi ne mogu ni naslutiti.
I tak...
Pok
O čemu se trkelja?
S ruku je silazila samo za dojenje i presvlačenje, a i to je činila nevoljko i uz pristojnu dozu pižđenja.
U šetnji je toliko vrištala da su ljudi mislili da je oteta pravim roditeljima
Nevjerojatno kako tako maleno biće može imati loš dan i biti nadrkano.
Još je nevjerojatnije što je ni muž ni ja ne želimo hititi kroz prozor.
A otkud nam snaga da je ljubimo dok intenzivno pizdi ne mogu ni naslutiti.
I tak...
Pok
O čemu se trkelja?
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
- Megalodona
pok, mulice 
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Jel se smirila sad ili si samo ulovila 5min pauze dok ju mp nosa?
Meni se palačinke lijepe za tavu i ne znam koji im je kurac i čine me živčanom i nervoznom i bijesnom, a povrh svega, umirem od gladi!!
Tu se trkelja o revoluciji, na bojkotu se raspravlja o onom tamo.
Zapravo, mirna subota.
Meni se palačinke lijepe za tavu i ne znam koji im je kurac i čine me živčanom i nervoznom i bijesnom, a povrh svega, umirem od gladi!!
Tu se trkelja o revoluciji, na bojkotu se raspravlja o onom tamo.
Zapravo, mirna subota.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- Megalodona
Tupelo » wrote:8 (slovima: osam) sati neprekidnog nosanja iznimno nadrkanog djeteta je iza mp-a i mene.
U šetnji je toliko vrištala da su ljudi mislili da je oteta pravim roditeljima![]()
Nevjerojatno kako tako maleno biće može imati loš dan i biti nadrkano.![]()
Još je nevjerojatnije što je ni muž ni ja ne želimo hititi kroz prozor.![]()
A otkud nam snaga da je ljubimo dok intenzivno pizdi ne mogu ni naslutiti.![]()
I tak...
Pok![]()
O čemu se trkelja?
o tome da imaju grozan sluh sve osim mene, pregovaram o pjevanju mulici na vjenčanju, a klonče i jevg otišle revolucionirat
pusti maloj adagio za puhački kvintet i adagio iz sonate u b-duru od mozarta, imaju taj neki utjecaj na smirivanje, alfa-trans srać--truć, poseban bpm,...
možda pomogne malenoj
- Megalodona
nadrkanijeg od tebe?Tupelo » wrote:8 (slovima: osam) sati neprekidnog nosanja iznimno nadrkanog djeteta je iza mp-a i mene.
smirit će nju njena virtualna kuma, naučit će ju svašta i bit će dobra svojoj mami....
na kumu, naravno
nabijem teMegalodona wrote:pok, mulice![]()
mirna, indeeddejzi wrote: Zapravo, mirna subota.
meg ti je glupa!!! :xlux:
I dalje nisam u stanju napraviti palačinke koje se neće lijepiti za tavu / biti debele / biti sirove i nejestive / biti tanke i šupljikave / raspadati se.dejzi » wrote:Meni se palačinke lijepe za tavu i ne znam koji im je kurac i čine me živčanom i nervoznom i bijesnom, a povrh svega, umirem od gladi!!
Palačinke i krafne su mi nedosanjani san.
Klonče će danas u krevet s toplomjerom i čajem i novim varivom od kelja jer je jučer malo prećeralo.
gonj špadi
- Megalodona
evo i tebi za smirenje, meditacija iz opere Thais (massenet), largo iz koncerta za dvie violine (bach), consonation (listz), adante iz sonate u g-duru (marcello).
meni sve to stvarno pomaže
mulice, ne pizdi. kako ćeš odabrat glazbu za crkvu, a? poslušaj, dajem ti mast hev za svadbuAdMulica wrote: nabijem te![]()
- Megalodona
palačinke 
ae, svatko ima ave mariu
nisu linkovi, ne zajebavaj, nije mi se dalo to guglat pa si dobila popis napamet
ae, svatko ima ave mariu
nisu linkovi, ne zajebavaj, nije mi se dalo to guglat pa si dobila popis napamet
Evo vam i jedna Kraljica noći. I nemojte da čujem da se netko zajebava s ovim! Florence Foster Jenkins je nastupila kao sopranistica u Carnegie Hallu, a to nije mala stvar. 
gonj špadi
-
- Information
-