ka san ja prirodno nadaren za sranjekarambol » wrote:
Mi smo poput Europe, bogati i nije nam problem primiti vas i hraniti. Nama izazov predstavlja integracija. Integrirati vas u trkeljanje, e to, a vidim da se sami vrlo dobro snalazite u tome.
Prelazak na dark sajd, odnosno u pičku mile matere...
- Quark
- Informatičar starog kova
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.
- Quark
ma da ti pravo kažen u pravu si. a i nije me briga više. ode mi je dobro dobra je zafrkancija a ima i nešto žena...a unda » wrote: eh, puno muke za pocirit malo..
ali, sve je dobro dok samo gledas, cim pocnes pisat..jedan post..dva, nekoliko, docukaju oni odma..
---
nego... imal ko posudit 500 kn?
- Quark
onda odo ja dok nisan štoko zasra..a unda » wrote:..drugim rijecima, sef je rekao da vas gleda. najzajebaniji je kad stavlja cereke.![]()
..a kad stavi ovaj smajlic....ono, biz.. biz.. nema nikog na trkeljanju po tri dana..
mozda imam dvi po 250. ..Quark » wrote:
ma da ti pravo kažen u pravu si. a i nije me briga više. ode mi je dobro dobra je zafrkancija a ima i nešto žena.
---
nego... imal ko posudit 500 kn?
bome..koji je danas.. 30? ..dobar si, svaka cast.. na trkeljanju pocne takva frka vec negdje ono, oko sestog, sedmog u mjesecu..
ustvari, pitaj mikija..
- Quark
krivo si me svatija. meni triba posudit 500 kn jer san ovi misec ušpara 9500 pa san tija zaokružit..a unda » wrote: mozda imam dvi po 250. ..
bome..koji je danas.. 30? ..dobar si, svaka cast.. n atrkeljanju pocne takva frka vec negdje ono, oko sestog, sedmog u mjesecu..
..e, pa pitaj, mikija i on bi htio zaokrusit pa se mozete djorat..Quark » wrote:
krivo si me svatija. meni triba posudit 500 kn jer san ovi misec ušpara 9500 pa san tija zaokružit
ono, dodjite poslije na trkeljanje kad zaokruzite i kazite..mi bi platili..
..a unda wrote: ..,ma nije no uopce tako los, ali ga uhvati koji put..ko zna sta mu bude.. sve potaraca.
A sta mu ostane koguli to mu sluzi ka municija za one najzilavije veleizdajnike.
Ma bas.karambol » wrote:
Ti si munjen. Na ovakav odlican, uravnotezen i moralno poticajan prijedlog ti se smijes...![]()
![]()
Umjesto da spoje ugodno s korisnim.
vidiga. ma gdje si ti bio kad smo pokojni Mazgov, Tudum, Vasily i ja dizali ustankeQuark » wrote:
ono na pzk (na kojem također imam parcijalu) je reakcija na zadnje vrime moderiranja didija koji je nekoliko nas uzeja na nišan, a inače ga niko ne voli samo dok ja nisan prvi graknija svi su mučali ki pičkice. nakon toga je izbila pobuna protiv didija koja je ugušena u krvi. brisali su se postovi, cijele teme, teme na pžk itd itd. neki su permabanirani a nica me utirala u crveno sa kartonima. budući da san vidija (a i ostali) da tamo čovik koji misli svojon glavon nema šta tražit napravija san sve da popijen permu ali nije mi uspilo
uostalom vidiš i sam da je tamo sad pustinja. cuka otvori temu a didi mu lajka![]()
i onda san priča na telefon sa gejem judom i on mi reka "pičkat materna glupa dođ na trkeljanje" i eto me
evo - http://www.forum.hr/showthread.php?t=817089
- Quark
dobri su van ustanci ka ja to nisan primjetijaSamojako! » wrote:
vidiga. ma gdje si ti bio kad smo pokojni Mazgov, Tudum, Vasily i ja dizali ustanke
evp - http://www.forum.hr/showthread.php?t=817089
- Quark
aj ne diži mi tlak. kako olajavanje i otkrivanje identiteta kad je glupanu 10 godina stalo u potpisu "Pivan na vinčanjima" i link na njegovu klapu http://klapapunti.webs.com/Samojako! » wrote:kakvi su takvi su. naši su![]()
Nego koji je razlog netrpeljivosti između tebe, Heda, Hoda i Didija? To mi je nekako promaklo ispod radara. znam da ste ga olajavali preko pp-a i otkrivali identitet
ko je ikad reka njegovo ime i prezime na forumu i reka to je didi? šta san mu ja kriv šta ima prezime koje je uobičajena hrvatska riječ u govoru? šta znači neko se preziva npr. kolo i ti sad svaki put kad na pdf automobili napišeš kolo otkrivaš njegov identitet? ma kurca ti.
jedva čekan kad mi isteče ban da odem na gastronomiju i raspravljan o gradeljama i pečenjerama a on nek se napuši mog grbavog kurčića
head, hod i ja smo ekipa
- Pikova dama
Hed je opet počeo pisati na Mk. A znala sam. Život ide dalje.
Juuuuutrooo, bejbasi.
Juuuuutrooo, bejbasi.
- Pikova dama
Šta si popizdija. Ja ću ti sist na biciklu samo kad me mala natira da idemo na kupanje do Kolovara.
Da u Crikvenicu. Ima li ovdje fejspalm.
Bolje bih razumjela da si me pozvao na vrući, nezaboravni seks.
Da u Crikvenicu. Ima li ovdje fejspalm.
Bolje bih razumjela da si me pozvao na vrući, nezaboravni seks.
- Pikova dama
Što sam ti sad napravila?
Kvarki, ali što bih ja radila dok bi ti trndekao po bicikletini?
Kvarki, ali što bih ja radila dok bi ti trndekao po bicikletini?
-
- Information
-