Quark » wrote:da mi je znati u koju si grupu mene ugura...
|quark> = 1/sqrt(5) * (2*|intelektualac> + |redikul>)
Evo čak san ti i normira stanje.
..ma daj ajde, sta se niste ostali tamo borit.. samo cekam kad cete ovdje pocet s vasom vjerom s muskog kutka, uzecete nam nase topike, viruse nam donijet, jest cete iz nasih posudica, spavat u nasim kreveticima..Quark » wrote:
ono ko fol vi starosedioci ovde evropljani a mi pridošlice u gumenjacima![]()
ali retko lepo ste nas primili
kakoć se bort kasan poginija..a unda » wrote: ..ma daj ajde, sta se niste ostali tamo borit.. samo cekam kad cete ovdje pocet s vasom vjerom s muskog kutka, uzecete nam nase topike, viruse nam donijet, jest cete iz nasih posudica, spavat u nasim kreveticima..![]()
..isao sam malo gledat zasto te banalo.. pa nisi bio bas ono..necu rec fer, nego ono..bezvezno je. ko da ti je pet godina..
ne znan šta si vidija kad mi je pobrisano više manje 90% postova... al eto..a unda » wrote: ..iao sam malo gledat zasto te banalo.. pa nisi bio bas ono..necu rec fer, nego ono..bezvezno je. ko da ti je pet godina..
jle to znaci da sad ne mos tamo gledat gole forumasice?
ma ne mora mi niko nista govorit, ne zanima me..Quark » wrote:al evo ode ima dosta ekipe od tamo pa nek ti kažu jesan li ok ili neok
ono na pzk (na kojem također imam parcijalu
tis konj, pa iman klonova ki drva..a unda » wrote: ma ne mora mi niko nista govorit, ne zanima me..
ali, zar su toliko gadni modovi na muskom kutku? nisam ih tako bas dozivio..
enivej, nemos gledat gole forumasice, jelda, jelda?
os da odem ja , pa da ti ih opisujem?
..pa, sta.. pa zasto.. pa, kako..
teško... ipak san ja neki kurčevi informatičar. ali ako slučajno ovo čita: didi, pozdravljam te. kvark..a unda » wrote: ..aj, pohvali se, pametnice. nek ti didi vidi ovo, nestajat ce ti klonovi ko zvizde u last kvescnu od asimova..
..a unda » wrote:..
..puaaaajme, piko..tj kvarce..ima novih slija..puaaastiga sta je to..steta sto ne mos vidit..
a ja oden dikod da vidin teke forumskog mesa. ali otkad san popija kavu sa pikovon ne iden više nigdi..a unda » wrote:
..kvarce, mislio sam da ne mos tamo na topik i da ne mos gledat, pa sam te isa, jebiga, zajebavat.. nisam ni ja bio tamo.
tv na legitimni pc u duseldorfu je samo jedna od opcija plus neki korisnici mi imaju fiksnu ip adresu plus.....a unda » wrote: da, da, proksiji ce te spasit, torovi..ihh..
eh, puno muke za pocirit malo..Quark » wrote:
tv na legitimni pc u duseldorfu je samo jedna od opcija plus neki korisnici mi imaju fiksnu ip adresu plus...
Mi smo poput Europe, bogati i nije nam problem primiti vas i hraniti. Nama izazov predstavlja integracija. Integrirati vas u trkeljanje, e to, a vidim da se sami vrlo dobro snalazite u tome.Quark » wrote:
ono ko fol vi starosedioci ovde evropljani a mi pridošlice u gumenjacima![]()
ali retko lepo ste nas primili
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests