evo ovaj ispo tebe šta je posta..a unda » wrote: .. a di ti je piko?
Prelazak na dark sajd, odnosno u pičku mile matere...
- Pikova dama
- Pikova dama
..cuj, orak..jel ovo egzodus s muskog kutka? ..ono, u prolazu ili ocete azil? ko je od vas terorist?
..mislim, jel da stavljamo zicu ili..?
..ma ti si sklona nekim tim, ono.. ma ti si kinki, eto..Orak » wrote:unda, ma kakva žica, odmah tuć s vatrenom silom.![]()
a i ne znam ti kome je kvark sve poslao pozivnicu. zabavlja me ovo, ja sam sklona intrigama i zavjerama.
ne znam, mozda bi bilo dobro..mah, ne znam..
tj, mozda bi bilo dobro uskratit azil ovdje svakom onom ko je na onom forumu trkeljao da treba zatvorit granice i vojsku na granice. eto.
..ja mislim da bi to bilo fer.
- Pikova dama
Orkica moja. 
Ma zove mene Kvark od kad ga je ubanalo, al sam zafteljila sebi u glavu, da ću s Trkeljanjem, varati Muški kutak.
Ma zove mene Kvark od kad ga je ubanalo, al sam zafteljila sebi u glavu, da ću s Trkeljanjem, varati Muški kutak.
gle, znaš kako se svako varanje racionalizira: ne bi da nije bilo problema i oboje su krivi. pa možemo makar ovako virtualno kad smo već u životu fine i vjerne. 
jako se lako pofašistuje ljude u zadnje vrijeme. malo mi to na inverziju počinje bacat i nije mi ugodno. al dobro, valjda to nekome treba.
a ovo o kinki sklonostima.. ha, ja gledam dublje i šire i ispod i preko, bar se zavaravam da je tako, al neću sad u prostu proširenost jer će me sutra bit sram.. i ovako sam se ispružila i previše. etogac.
uf, ček da se sjetim šta sam pisala tamo. vojske i žice nisam sigurno spominjala.. i bila sam humana i humanitarna al bojim se da sam i ja sad suspektni fašist- ne samo zbog seksa...a unda » wrote: ..ma ti si sklona nekim tim, ono.. ma ti si kinki, eto..
ne znam, mozda bi bilo dobro..mah, ne znam..
tj, mozda bi bilo dobro uskratit azil ovdje svakom onom ko je na onom forumu trkeljao da treba zatvorit granice i vojsku na granice. eto.![]()
..ja mislim da bi to bilo fer.
jako se lako pofašistuje ljude u zadnje vrijeme. malo mi to na inverziju počinje bacat i nije mi ugodno. al dobro, valjda to nekome treba.
a ovo o kinki sklonostima.. ha, ja gledam dublje i šire i ispod i preko, bar se zavaravam da je tako, al neću sad u prostu proširenost jer će me sutra bit sram.. i ovako sam se ispružila i previše. etogac.
Orak » wrote:..
meni se cini da se ti stalno nesto sramis. ono, kao da se volis sramit.
- Quark
- Informatičar starog kova
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
ja popija parcijalu na MK a oni došli ode na moj nagovor, volimo se tipkati i čitati..a unda » wrote: ..cuj, orak..jel ovo egzodus s muskog kutka? ..ono, u prolazu ili ocete azil? ko je od vas terorist?
..mislim, jel da stavljamo zicu ili..?![]()
a ja doša ode kad mi je cijenjeni i uvaženi homoseksualac judolino skrenija pozornost na postojanje ovog bisera interneta
e sad... nadam se da šupkolino i ja nismo bili nebezbedni šta smo doveli ode nekoliko gejeva i polovnjača sa MK odnosno nadam se da vam je drago šta smo došli jer ipak smo digli prosječni IQ za -31,4%
TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.
- Quark
- Informatičar starog kova
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
aj kvaragu berlava ti i muški kutak... kaki je to muški kutak svi muški il banani il parcelizirani il odustaliPikova dama » wrote:Orkica moja.
na kraju ćeš ostat sama s onin patuljkon didijen
ode je ekipa
TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
I tako, veliš, ništa više niste imali za dizat?Quark » wrote:
ja popija parcijalu na MK a oni došli ode na moj nagovor, volimo se tipkati i čitati![]()
a ja doša ode kad mi je cijenjeni i uvaženi homoseksualac judolino skrenija pozornost na postojanje ovog bisera interneta
e sad... nadam se da šupkolino i ja nismo bili nebezbedni šta smo doveli ode nekoliko gejeva i polovnjača sa MK odnosno nadam se da vam je drago šta smo došli jer ipak smo digli prosječni IQ za -31,4%
E usrećiste nas valaj.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Uskoro ćemo vas i udomaćit.
-
- Information
-