Quark » wrote:mislija san da mene držiš odgovornin za nedostatak polovnih žena ode
A možda i jesan.
nije član VM nego precjednik moliću ljepoQuark » wrote:
jebem li ti tetku peksinavu da ti nije mene nikad nebi posta član Vijeća mudraca TAMO![]()
u svakom slučaju drago mi je da se ode koti ekipa. a ti judo gejčino ova tema se triba zvat prelezak na svitlu stranu...
ja san siv jo 20 dana a i kad poplavim neće me bitiSamojako! » wrote:
nije član VM nego precjednik moliću ljepoa članovi kud koji; većinu zbanalo, tudum sa crncima na đamajci, elema otele brkate feministice. uglavnom da nema mene i mojih nadljudskih napora ono bi se davno raspalo
![]()
E da, kolega ti se vratio iz prdekane.
ajme, fala ti, lijepo je ovako neš pročitat.Bara huda » wrote:Zdravi bili momci!![]()
Poseban pozdrav Orak, nju jedinu 'znam' sa foruma. Samo kroz citanje, jelte.![]()
Rijetko se na pucima i bespucima interneta nadje tako dobrohotna i duhovita osoba.
Zato pametno na izborimaOrak » wrote:
ajme, fala ti, lijepo je ovako neš pročitat.al sad imam tremu od velikih očekivanja i odmah mi se vratio ptsp od ispita. evo, počeo mi se trzat kapak, slano mi je u ustima, predviđam katastrofe, život pod mostom... ne pomaže ni ono zamisli profesora bez gaća ili neš takvo.
..a nisam pojma imala ni da sam quarka omađžijala
Mislis da kod ove nemam prolazakarambol » wrote:
A Miky, jebga... Cuo si za onu da nije zanimljivo ono sto zene kazu vec je zanimljivo ono sto presute.
..pusti ti, neka tebe plave ovde, neka. svi smo mi ovdje sasvim dovoljno plave..Orak » wrote:gledam tvoj post, pa ovo šta ti piše u sigu, razmišljam jel se negdje skriva neka budistička pričica o učitelju, al sam si na kraju ipak jako, jako plava.
prelazi na darksajd. danas. sto ce bit sutra, e to se vec ne zna.Orak » wrote:jel jeste? onda će mi bit baš fino.
nego, da vas pitam. kakve ovo mjesto ima veze s judolinom?
nema malu, nego nedovoljnu. i tako krug..Eks » wrote:Pa jel baš moraš odmah reć da miki ima malu pumpu?
Nije jos po' al do ure ce cila ishlapit..a unda » wrote: ..eto, vidis..amortizacija, bdp, gdp, abs, gps..
bino je da si ti, vidim, marenda i da je po litra crnog otislo, to je bino, to..
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests