Pero » wrote:
Nikad nije previše druženja sa ženama, ja sam inženjer, pa sam pretežno u muškom društvu, tako da ne znam kako ti znaš s kim se ja družim i kad. : zubo:
onda su ti i te kolege dosta ono, femenizirani nesto, imaju talenta za beskonacno bavit se detaljicicicima..
Imam informaciju iz Srbije, kao i ti, preko Zmaja. Smatram da je to prestrašno. Ne znam švedski. Ti znaš? : D Možeš li molim te meni neukome prezentirati švedski model poreza na imovinu?

I hoću li ja onda s uvođenjem švedskog modela poreza na imovinu dobiti švedsku inženjersku plaću?

Probaj se sa apstraktnog vratiti u realni život.
da, prestrasno. strava. stra va. nestat ce srbije. ne stat.
nemam pojma svecki. znam samo.. svenska flikka.
evo ti, tvoja zelja je za mene zapovjed. sve tu imas.
https://en.wikipedia.org/wiki/Swedish_Tax_Agency
oces, imat ces. ok, mozda ne bas odmah. ili mozda ne bas ti, ali generacije nakon tebe, jel, one bi mogle imat..
moj zivot je ono, vrlo realan, skoro ba bih mogao rec, nazalost vrlo realan, ali kome je danas lako.
ali moj zivot nije tvoja realnost, to su dvije realnosti, tako da ne znam kako si opet povezao neki svoj detalj, primjer, ego, s necijom tudjom relanosti i to opcom.
Hoćeš li obrazložiti kako je to kod tebe u prvom dijelu rečenice komunizam dobra ideologija, a u drugom dijelu rečenice nije ni dobra ni loša - tj. neutralna, ovisna valjda o mjesečevim mijenama? : D Ili smo off-topic? : zubo:
ja da ti obrazlozim? eto, pa tako da nije losa.

pa eto, nije bas da se radi kontradikciji kako to mozda zelis rec. zar se ne vidi da se radi o malom tokicu misli, razmisljanju, korekciji?
ono, besklasizam je nekako nuzan pravac kretanja. ne vidim drugi. tj sve drugo ce bit totalna katastrofa. svega. ok, ako je to nesto bitno uopce.. nista nije vjecno.
evo malo pa citaj ako sta ne znas, tu ti je sve obrazlozeno..ne mos sve na gotovo dobit, jebiga.. i to jos oces dzabe, jebiga..
https://www.marxists.org/archive/
https://en.wikipedia.org/wiki/Post-Marxism
https://en.wikipedia.org/wiki/Frankfurt_School
I što Rusima nedostaje? Teritorijalno su se proširili na račun Ukrajine, kao da već nisu najveća država na svijetu, po tebi rade dar-mar u Siriji, ostavi po strani moje osobne prethodne izjave na temi o ratu u Ukrajini.
rusima sta fali? sta ce im falit? rusi su ludilo. peru deru amerikance samo tako. nisu se nista oni prosirili. tj ako i jesu, nije to nista koliko se prosirila amerika s natom.
da, jes vidio sta rade po siriji. riejse situaciju u cas, a amerikanci bi malo muljali, dronice bi slali, malo bi se jos sirili na tudji racun? ono, jebali bi se, a da im ne udje. oce, da..
cim srede ove tu situacije rusi, sigurno ce i oni uvest porez na imovinu. i to ono, na ruski nacin, siroke ruke, nikakva pepavljenja, sitnicarenja, nego ono, dvajst posto i aj ca, pa sad ti imaj, a ne placaj..
Dobro, i moje je legitimno pravo da ne podržavam stranku koja će po tebi sigurno uvest taj porez i da tražim drugu alternativu, ili ako je ne bude, da jednostavno bojkotiram izbore, pa ti i tebi slični radite što hoćete u ovoj državi. : zubo:
sta jest, jest, to je tvoje pravo i ne samo legitimno, nego i ne znam.. ljudsko neko pravo, psiholosko, koje li vec.
eto trazi alternativu za sto god zelis. bojkotiraj sto god zelis. imas se pravo nekako borit ili nametnut svoje interese, koji jesu da jesu.
ali, da cu ja radit u ovoj drzavi sto god hocu? ja?

jes ti do sad glasao? ako jesi, onda si ti do sada radio sto si god htio u ovoj drzavi i sad je jedino pitanje jel sam zbog toga ja sad gdje i kako jesam jer sam npr bojkotirao do sad izbore i tako prepustio tebi i slicnima da nametnu svoje interese onemogucivsi moje.. ili sam se ja sam sebi izborio sa to svoje stanje bojkotiranjem izbora?
eto, mos i ti odgovorit ako oces, ne zanima me, nije mi ni do cega.
Dobro, ti ne vidiš zašto ne bi osvojili, a ja imam drugo viđenje, za koji mjesec ćemo se pisat opet ovdje ako neko nekog ne zbana, pa ćemo vidjet tko je bio u pravu, tko je bolje gledao u staklenu kuglu.
pa ne vidim nikakvog racionalnog razloga zasto ne bi opet osvojili mandat. a iracionalnih ocito ima sto.

tako da priznajem unaprijed da si ti u prednosti i da imas pravo i da si pobjednik u toj igri, ko god pobijedio na ovim izborima, ti ces poreze i dalje uredno placat, koji bili da bili, ja ni ove do sada ne mogu.
Vidi gore što sam ti napisao o srpskom i švedskom modelu. Pliz. : zubo:
zasto gledat? ne trebam gledat, pa sjecam se sta si napisao pet, sest recenica prije. tolko rama jos imam u glavi.