Gutam s guštom, jebeš ananas!

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 22 Oct 2011, 01:46

AdMulica » wrote: ajme, i na tu sam revala :rofl:
prekini keljit pjesme crvene jabuke, sramotim se :rofl:
Ja sam se već osramotila Merlinom pa mi nije bed. Pregrizeš i forumariš dalje. :rofl:
ma ja nisam nikad s bivšima revala na te pisme, s njima sam ih ono 'dijelila', voljeli smo ih zajedno :o
Dobro, to bi stvarno bilo čudno. :rofl:
al da, imala sam prijateljicu s kojom sam ridala! i dan danas sam s njom dobra, i dan danas se redovno obavještavamo kako će bit koncert crvene jabuke tad i tad i kako nema teorije da odemo na njega i izazovemo poplavu :zubo:
Ja ih se dugo dugo nisam sjetila. Otkad su počeli pjevati o barkama, izgubili su me. :(
khhhmmm,da...događa se kad mene kvotaš :zubo:
:zubo:

Megalodona

Post 22 Oct 2011, 01:48

Serenità » wrote:[quote="
Ajde, bar sam u Zg-u.
Ići ću na pivu, makar je ne pijem :D
Baš me zanima kakvi ste svi uživo. :cerek:
svi ćemo ti se svidjet jer mulica neće doć :D
i mene zanima kakvi su ljudi koje još ne znam :D
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Mulica

Post 22 Oct 2011, 01:50

Serenità » wrote:
I ja volim Jabuku :love:
Tvoga srca vrata... awww...
Što se tiče ex Yu, ispada da slušam Bosance i Dalmatince. Taj mentalitet mi valjda paše. :ne zna:
prekinite pisat pjesme crvene jabuke! :gaah:
na sve plačem, sve ikad...ne keljite! :mama:

da, i ja volim dalmatince i bosance! nikad nisam poludila na prljavce recimo! :misli:
dejzi wrote:Poše, ja sam jednog frajera otpisala nakon što mi je rekao da je lud za Crvenom jabukom. :rofl:
I dobro da jesam, ispao je totalni šupak na kraju. :o
onaj prvi je ispao šupak, s ovim drugim se i dan danas redovno čujem! s njim nije ni išlo iz razloga jer je bio predobar za mene! on je jedan od onih koje apsolutno svako voli, ne postoji osoba na svijetu koja ga poznaje, a zamjera mu nešto! :zubo:
ex_anais wrote: Ja ih se dugo dugo nisam sjetila. Otkad su počeli pjevati o barkama, izgubili su me.
ajme, na tu sam se skoro rasplakala od tuge što uopće pjevaju tu pjesmu :rolleyes:
meg ti je glupa!!! :xlux:
Serenità

Post 22 Oct 2011, 01:50

ex_anais » wrote:
:cere k:

Mislim da mi je ovo nikotina udarilo u glavu malo. :o
Dolaziš i ti ipak? :lux:
Sad ću i ja malo izjavljivat ljubav: prema tebi se rodila kad smo tipkale o Sergiju Castelittu i Non ti muovere. :cerek:
AdMulica wrote:

khhhmmm,da...događa se kad mene kvotaš :zubo:
A zato mi neće poslat poruku! :azdaja: :rofl:
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
dejzi

Post 22 Oct 2011, 01:51

Mene malo ukurca kad si kopam po yt plejlistama, točno znam tko mi je što dao i kada. Ne moram ni čut pjesme, samo pogledam niz. :tuzni:

E, a ovo me bacalo u totalni očaj dugo vrijeme. Omiljena stvar od osobe koja mi više nikako nije blizu. :tuzni:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Mulica

Post 22 Oct 2011, 01:52

Megalodona » wrote: svi ćemo ti se svidjet jer mulica neće doć :D
sumnjam da ćeš se ti ikome svidjet! :ne zna:

serenita, imam i ja problema sa vlastitim postovima! i ja redovno moram brisat smajliće! :zubo:
Eks

Serenità » wrote:
Dolaziš i ti ipak? :lux:
Sad ću i ja malo izjavljivat ljubav: prema tebi se rodila kad smo tipkale o Sergiju Castelittu i Non ti muovere. :cerek:
Dat ću sve od sebe, i sve pare. :rofl:
Ajmee, sjećam se, to je ono kad nitko živ nije razumio na topicu. :cerek: :love:
Nica

Sad sam slušala Merlina, ona Da šutiš je tako loše sinkronizirana, otvaranje usta mu nema veze s tekstom koji upravo teče. :o Ali pjesma je lijepa, nisam ju ranije čula.
Groupie :cerek:
Mulica

Post 22 Oct 2011, 01:53

Nica » wrote:Sad sam slušala Merlina, ona Da šutiš je tako loše sinkronizirana, otvaranje usta mu nema veze s tekstom koji upravo teče. :o Ali pjesma je lijepa, nisam ju ranije čula.
i ti ga tek otkrivaš? :o

ni meni nije ta loša...ni ona nedostaješ! :o

imaš još šta za preporuku? :D
Eks

Post 22 Oct 2011, 01:53

AdMulica » wrote:
ajme, na tu sam se skoro rasplakala od tuge što uopće pjevaju tu pjesmu :rolleyes:
Trebali su se dostojanstveno raspasti kao grupa, a ne se raspadati pred nama. :rofl: I onda napravit povratnički koncert, kao Dugme.
Eks

Post 22 Oct 2011, 01:54

dejzi » wrote:Mene malo ukurca kad si kopam po yt plejlistama, točno znam tko mi je što dao i kada. Ne moram ni čut pjesme, samo pogledam niz. :tuzni:

E, a ovo me bacalo u totalni očaj dugo vrijeme. Omiljena stvar od osobe koja mi više nikako nije blizu. :tuzni:
Ajme, asocira me na nešto iz prošlosti, ali ne znam što. :misli:
Nica wrote:Sad sam slušala Merlina, ona Da šutiš je tako loše sinkronizirana, otvaranje usta mu nema veze s tekstom koji upravo teče. :o Ali pjesma je lijepa, nisam ju ranije čula.
Sve ću vas navući. :rofl: Kad sam Nicu. :rofl:
Serenità

Post 22 Oct 2011, 01:56

Megalodona » wrote: svi ćemo ti se svidjet jer mulica neće doć :D
Uvjerena sam :cerek:

Ono za instrumental ne kužim. Ako nema teksta, meni je to samo šum, više ili manje ugodan, ali opet šum.
AdMulica wrote: prekinite pisat pjesme crvene jabuke! :g aah:
na sve plačem, sve ikad...ne keljite! :mama:

da, i ja volim dalmatince i bosance! nikad nisam poludila na prljavce recimo! :misli:

Od prljavaca mi je dobra Oprostio mi Bog, mogla bi i ti.
Jbt, ja ko džuboks! :rolleyes:
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Herp
Nikki Gauda

ex_anais » wrote:Ajme, sad sam se sjetila i ove. :crying:
Ajd nek neko bana ovu već jednom.

:D
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Nica

ex_anais » wrote:
Sve ću vas navući. :rofl: Kad sam Nicu. :rofl:
Opet će mi sin reći da slušam cajke. :( Još nisam preboljela kad je to rekao za Bajagu. :( A on sluša Halida. :kava:
Melody

Post 22 Oct 2011, 01:57

A ja znam od samih početaka vremena da bi se Nici Merlin svidio, al' šutim k'o muĆka piĆka, jer mi nije u interesu, pošto ga ja ne limvo :rofl:
Eks

Post 22 Oct 2011, 01:57

Herp » wrote:
Ajd nek neko bana ovu već jednom.

:D
Nekako sam znala. :zubo:

:rofl: :rofl:
Nica

Post 22 Oct 2011, 01:58

Melody » wrote:A ja znam od samih početaka vremena da bi se Nici Merlin svidio, al' šutim k'o muĆka piĆka, jer mi nije u interesu, pošto ga ja ne limvo :rofl:
:rofl:

Koga još ne voliš? :D
Melody

Post 22 Oct 2011, 01:59

Nica » wrote:

Koga još ne voliš? :D
Ima još jedan kandidat, možda ti kažem danas, a možda pričekam da to sudbina odradi. Sudeći po tome koliko se znamo, a ja ti još nisam rekla, prilično je spora :D
Herp
Nikki Gauda

dejzi » wrote:Mene malo ukurca kad si kopam po yt plejlistama, točno znam tko mi je što dao i kada. Ne moram ni čut pjesme, samo pogledam niz. :tuzni:

Ove stihove sam napisala vlastitom krvlju kao posvetu na knjizi koju sam poklonila.... nije bitno :o

:raspa:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Serenità

ex_anais » wrote:
Dat ću sve od sebe, i sve pare. :rofl:
Ajmee, sjećam se, to je ono kad nitko živ nije razumio na topicu. :cerek: :love:
Baš mi je drago! :grli:

ISPRAVAK NETOČNOG NAVODA: Merlin je moja patnja :durica: :rofl:

Nica, upiši Kremen ili Kad čovjek voli ženu. :D
dejzi

Post 22 Oct 2011, 02:00

Serenità » wrote:
Ono za instrumental ne kužim. Ako nema teksta, meni je to samo šum, više ili manje ugodan, ali opet šum.
:eek:

Najdraži mi bendovi ikad su čisti instrumentali. :cerek:
Eks

Post 22 Oct 2011, 02:00

Nica » wrote:
Opet će mi sin reći da slušam cajke. :( Još nisam preboljela kad je to rekao za Bajagu. :( A on sluša Halida. :kava:

Neću te dalje trovati. :zubo:
Melody wrote:A ja znam od samih početaka vremena da bi se Nici Merlin svidio, al' šutim k'o muĆka piĆka, jer mi nije u interesu, pošto ga ja ne limvo :rofl:

cccc. :rofl:
dejzi

Post 22 Oct 2011, 02:02

Herp » wrote:
Ove stihove sam napisala vlastitom krvlju kao posvetu na knjizi koju sam poklonila.... nije bitno :o

:raspa:
Nisam znala da Herp može biti tako patetičan. :o
Eks

Post 22 Oct 2011, 02:02

Melody » wrote:
Ima još jedan kandidat, možda ti kažem danas, a možda pričekam da to sudbina odradi. Sudeći po tome koliko se znamo, a ja ti još nisam rekla, prilično je spora :D
:misli:

? :rofl:
? :D
Melody

Post 22 Oct 2011, 02:03

ex_anais » wrote:
:misli:

? :rofl:
? :D
Ovo su treći i četvrti :D
Ali mislim da je prvog malo slušala :D
  • Information