Ovisi. Ako sam dobro, kao sad (mada, nikad se to ne zna kod mene, kad lavina zakotrljaSerenità » wrote:
Ne. Sve ja to pamtim, ali baš intenzivno guštam kad vidim da ne polučuje isti efekt kao prije.
Onda se osjećam snažno
Gutam s guštom, jebeš ananas!
Mene vrate u to razdoblje, pa posljedično znam tuliti, iako mi je sad dobro. Meni to baš i nije tuga, nego neka nostalgija; nebitno što je događaj bio loš i tužan. Sjećam se sebe taddejzi » wrote:Jel vas tjeraju na plač pjesme koje ste slušali kad ste bili jadni i nikakvi? Bez obzira koliko vam je sad dobro.
E, to, to je najpraviji opis. Sjetim se sebe najviše.Melody » wrote:
Mene vrate u to razdoblje, pa posljedično znam tuliti, iako mi je sad dobro. Meni to baš i nije tuga, nego neka nostalgija; nebitno što je događaj bio loš i tužan. Sjećam se sebe tad
uffff, bacila je sve niz rijeku!dejzi » wrote:Jel vas tjeraju na plač pjesme koje ste slušali kad ste bili jadni i nikakvi? Bez obzira koliko vam je sad dobro.
na proslavi mog diplomskog 2 prijatelja ponili gitare pa se pjevalo, ja pijana, sritna (pokati, diplomirala sam
redovito me rasplače ta pisma!
meg ti je glupa!!! :xlux:
Tražila sam da mi kupe štagod, al me odjebaše, da prostite, u troskocima.Melody » wrote:
E, zbog dekintiranosti ja nisam bila niti na jednoj kokošjoj pivi
Jeste, Arizona pijaca, bila sam dvaput, nemam auto pa nemam običaj ići, jer daleko mi je : D
A i nemam love
Ajoj, tu je bilo svega za kupiti, pogotovo prije par godina, cvjetala je
Ionako mi je jučer rečeno da samo parazitiram.
Šta su te pijače tolko skupe?
A jab išla na prvu trkeljašku
Aha, nudim ih uz sitnu naknadu.dejzi wrote:
Primjećujem da Serenita ima braću.![]()
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
ex_anais » wrote:Ajme, ovapjesmami je isto tužna.![]()
Podsjeća me na jednog bivšeg i vezu na daljinu, to sam slušala u krevetu prije spavanja na mp3-u kog mi je poklonio za rođendan.
crvena jabuka - da znaš da me boliš!
stihove ove mi je bivši slao na mobitel kad nismo bili blizu, a nismo gotovo nikad bili zajedno!
Nisu pijače skupe, nego neki imaju puno kilometara za proć.
Odlično, zapisat ću te.Aha, nudim ih uz sitnu naknadu.
Melody wrote:![]()
Da, to vrijeme. Nagnem se kroz prozor, donesem sebi kafu, pa gledam kako dinosaurusi šeću parkom ispred moje zgrade i sve ih gledam kako brste mlado drveće![]()
Ti znaš da te volim, jel da?
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Aaaaa! Moja prva ozbiljna veza.AdMulica » wrote:
crvena jabuka - da znaš da me boliš!
stihove ove mi je bivši slao na mobitel kad nismo bili blizu, a nismo gotovo nikad bili zajedno!mislim da sam osuđena na veze na daljinu
![]()
I inače i onaj njihov cd (imala sam kazetu tad, to je bilo jesen ranije, moja prva ljubav i neozbiljna veza
Lijepo rečeno!Melody » wrote:
Mene vrate u to razdoblje, pa posljedično znam tuliti, iako mi je sad dobro. Meni to baš i nije tuga, nego neka nostalgija; nebitno što je događaj bio loš i tužan. Sjećam se sebe tad
Sviđa mi se što me podsjete kako sam tad živjela. Pasje, ali intenzivno, možda i jače nego sad jer imam osjećaj da vrijeme juri, a ja stojim. Presmirena sam postala. Nick me konačno sustigao.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Počni sad skupljat pare
Meni je frka i s vremenom, nikad ne znam kad i kakav posao će mi uletjeti. A ti idi na trkeljašku pivu, šta te sprečava, eno ih se dogovaraju
i mahalaex_anais » wrote:
Aaaaa! Moja prva ozbiljna veza. :ro fl: I prvi prekid (kasnije se pomirili), te jeseni me ubijala. :ma ma:
I inače i onaj njihov cd (imala sam kazetu tad, to je bilo jesen ranije, moja prva ljubav i neozbiljna veza) s onim okom.
ma zapravo, ja sam redovno revala na sve pisme crvene jabuke! ono, slušala sam ih za rezanje žila! imam sve moguće kazete, cd-ove, singlove ikad njihove!
e da, prva ozbiljna veza iza toga, on isto obožava crvenu jabuku!
da ne kažem da sam koncert crvene jabuke u srednjoj preslušala u prvim redovima ridajući!
AdMulica » wrote:
i mahala :fac epalm:
ma zapravo, ja sam redovno revala na sve pisme crvene jabuke! ono, slušala sam ih za rezanje žila! imam sve moguće kazete, cd-ove, singlove ikad njihove!mislim, volim ja njih, al zapravo sam ih zavolila preko toga bivšega koji mi je slao riječi ove! slao mi je i stihove drugih pjesama, ali ova nam je nekako bila nit vodilja 'da znaš da me boliš...'! :ro fl:
e da, prva ozbiljna veza iza toga, on isto obožava crvenu jabuku! :face palm:s njim sam dijelila onu neku sa zvjezdama, zaboravih kako se zove! :mi sli:
da ne kažem da sam koncert crvene jabuke u srednjoj preslušala u prvim redovima ridajući! :rof l:
Ja baš nisam srela dečke koji ih vole, ali sam zato ja u tišini sobe ili s frendicom revala na to.
Sad je srce stijenaaa.
To je totalno emo.
Your message contains too many smilies. The maximum number of smilies allowed is 10.
Your message contains too many smilies. The maximum number of smilies allowed is 10.
Ajde, bar sam u Zg-u.Melody » wrote:
Počni sad skupljat pare
Meni je frka i s vremenom, nikad ne znam kad i kakav posao će mi uletjeti. A ti idi na trkeljašku pivu, šta te sprečava, eno ih se dogovaraju
Ići ću na pivu, makar je ne pijem
Baš me zanima kakvi ste svi uživo.
- Megalodona
mene klasika za simfonijski orkestar pogodi 
kada pjesma ima priču, tekst, ne toliko jer niti jedna priča nije moja priča.
ali čista glazba, gomila usklađenih i snažnih tonova, i emocije da, s njima se lakše povežem.
kada pjesma ima priču, tekst, ne toliko jer niti jedna priča nije moja priča.
ali čista glazba, gomila usklađenih i snažnih tonova, i emocije da, s njima se lakše povežem.
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Serenità » wrote:
Ajde, bar sam u Zg-u.
Ići ću na pivu, makar je ne pijem
Baš me zanima kakvi ste svi uživo.
Mislim da mi je ovo nikotina udarilo u glavu malo.
ajme, i na tu sam revalaex_anais » wrote: Ja baš nisam srela dečke koji ih vole, ali sam zato ja u tišini sobe ili s frendicom revala na to.![]()
Sad je srce stijenaaa.![]()
![]()
To je totalno emo.
prekini keljit pjesme crvene jabuke, sramotim se
ma ja nisam nikad s bivšima revala na te pisme, s njima sam ih ono 'dijelila', voljeli smo ih zajedno
al da, imala sam prijateljicu s kojom sam ridala! i dan danas sam s njom dobra, i dan danas se redovno obavještavamo kako će bit koncert crvene jabuke tad i tad i kako nema teorije da odemo na njega i izazovemo poplavu
khhhmmm,da...događa se kad mene kvotašYour message contains too many smilies. The maximum number of smilies allowed is 10. :usa ma:
Your message contains too many smilies. The maximum number of smilies allowed is 10. :ro fl:
I ja volim JabukuAdMulica » wrote:
i mahala :fac epalm:
ma zapravo, ja sam redovno revala na sve pisme crvene jabuke! ono, slušala sam ih za rezanje žila! imam sve moguće kazete, cd-ove, singlove ikad njihove!mislim, volim ja njih, al zapravo sam ih zavolila preko toga bivšega koji mi je slao riječi ove! slao mi je i stihove drugih pjesama, ali ova nam je nekako bila nit vodilja 'da znaš da me boliš...'!
e da, prva ozbiljna veza iza toga, on isto obožava crvenu jabuku!![]()
s njim sam dijelila onu neku sa zvjezdama, zaboravih kako se zove!
da ne kažem da sam koncert crvene jabuke u srednjoj preslušala u prvim redovima ridajući!![]()
Tvoga srca vrata... awww...
Što se tiče ex Yu, ispada da slušam Bosance i Dalmatince. Taj mentalitet mi valjda paše.
-
- Information
-