Gutam s guštom, jebeš ananas!

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 22 Oct 2011, 01:22

Serenità » wrote:
Ne. Sve ja to pamtim, ali baš intenzivno guštam kad vidim da ne polučuje isti efekt kao prije.
Onda se osjećam snažno :mirko:
Ovisi. Ako sam dobro, kao sad (mada, nikad se to ne zna kod mene, kad lavina zakotrlja :D) onda nema efekta nego ugoda. Još ne mogu vjerovat da sam na Balaševiću 4 puna sata bila super, nisam bila tužna, čak ni na Januar. Jedino kad sam izašla na onaj led i snijeg, ali bila je to neka lijepa tuga. Ajme. :cerek:

Melody

Post 22 Oct 2011, 01:22

dejzi » wrote:Jel vas tjeraju na plač pjesme koje ste slušali kad ste bili jadni i nikakvi? Bez obzira koliko vam je sad dobro.
Mene vrate u to razdoblje, pa posljedično znam tuliti, iako mi je sad dobro. Meni to baš i nije tuga, nego neka nostalgija; nebitno što je događaj bio loš i tužan. Sjećam se sebe tad :o
dejzi

Post 22 Oct 2011, 01:24

Melody » wrote:
Mene vrate u to razdoblje, pa posljedično znam tuliti, iako mi je sad dobro. Meni to baš i nije tuga, nego neka nostalgija; nebitno što je događaj bio loš i tužan. Sjećam se sebe tad :o
Da, da, ono davno vrijeme kad si bila mlada i to. :o

:rofl:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Eks

Post 22 Oct 2011, 01:25

Ajme, ovapjesmami je isto tužna. :facepalm: :rofl: Podsjeća me na jednog bivšeg i vezu na daljinu, to sam slušala u krevetu prije spavanja na mp3-u kog mi je poklonio za rođendan.
Eks

Melody » wrote:
E, to, to je najpraviji opis. Sjetim se sebe najviše.
Mulica

dejzi » wrote:Jel vas tjeraju na plač pjesme koje ste slušali kad ste bili jadni i nikakvi? Bez obzira koliko vam je sad dobro.
uffff, bacila je sve niz rijeku! :facepalm:

na proslavi mog diplomskog 2 prijatelja ponili gitare pa se pjevalo, ja pijana, sritna (pokati, diplomirala sam :s) i oni uvate svirat tu pismu...a ja u suze :rofl: :facepalm:

redovito me rasplače ta pisma!
meg ti je glupa!!! :xlux:
Eks

Post 22 Oct 2011, 01:28

Ajme, sad sam se sjetila i ove. :crying:
Serenità

Post 22 Oct 2011, 01:28

Melody » wrote:
E, zbog dekintiranosti ja nisam bila niti na jednoj kokošjoj pivi :o
Jeste, Arizona pijaca, bila sam dvaput, nemam auto pa nemam običaj ići, jer daleko mi je : D
A i nemam love :o

Ajoj, tu je bilo svega za kupiti, pogotovo prije par godina, cvjetala je :D
Tražila sam da mi kupe štagod, al me odjebaše, da prostite, u troskocima.
Ionako mi je jučer rečeno da samo parazitiram. :durica:

Šta su te pijače tolko skupe? :eek:
A jab išla na prvu trkeljašku :mama:
dejzi wrote:
Primjećujem da Serenita ima braću. :raspa:
Aha, nudim ih uz sitnu naknadu. :raspa:
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Melody

Post 22 Oct 2011, 01:29

dejzi » wrote:
Da, da, ono davno vrijeme kad si bila mlada i to. :o

:mad:

Da, to vrijeme. Nagnem se kroz prozor, donesem sebi kafu, pa gledam kako dinosaurusi šeću parkom ispred moje zgrade i sve pomalo brste mlado drveće :rolleyes:
Mulica

Post 22 Oct 2011, 01:30

ex_anais » wrote:Ajme, ovapjesmami je isto tužna. :facepalm: :rofl: Podsjeća me na jednog bivšeg i vezu na daljinu, to sam slušala u krevetu prije spavanja na mp3-u kog mi je poklonio za rođendan.

crvena jabuka - da znaš da me boliš! :rofl:

stihove ove mi je bivši slao na mobitel kad nismo bili blizu, a nismo gotovo nikad bili zajedno! :rofl: mislim da sam osuđena na veze na daljinu :misli: :rofl:
dejzi

Post 22 Oct 2011, 01:31

Serenità » wrote: Šta su te pijače tolko skupe? :eek:
Nisu pijače skupe, nego neki imaju puno kilometara za proć. :D
Aha, nudim ih uz sitnu naknadu. :raspa:
Odlično, zapisat ću te. :raspa:
Melody wrote: :mad:

Da, to vrijeme. Nagnem se kroz prozor, donesem sebi kafu, pa gledam kako dinosaurusi šeću parkom ispred moje zgrade i sve ih gledam kako brste mlado drveće :rolleyes:
:rofl: :rofl:

Ti znaš da te volim, jel da? :love:
Mulica

Post 22 Oct 2011, 01:31

p.s. upravo otkrivam merlina! :o

ono, nije loš! :D
Eks

Post 22 Oct 2011, 01:32

AdMulica » wrote:

crvena jabuka - da znaš da me boliš! :rofl:

stihove ove mi je bivši slao na mobitel kad nismo bili blizu, a nismo gotovo nikad bili zajedno! :rofl: mislim da sam osuđena na veze na daljinu :misli: :rofl:
Aaaaa! Moja prva ozbiljna veza. :rofl: I prvi prekid (kasnije se pomirili), te jeseni me ubijala. :mama:
I inače i onaj njihov cd (imala sam kazetu tad, to je bilo jesen ranije, moja prva ljubav i neozbiljna veza :rofl: ) s onim okom.
Serenità

Post 22 Oct 2011, 01:33

Melody » wrote:
Lijepo rečeno!
Sviđa mi se što me podsjete kako sam tad živjela. Pasje, ali intenzivno, možda i jače nego sad jer imam osjećaj da vrijeme juri, a ja stojim. Presmirena sam postala. Nick me konačno sustigao. :o
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Melody

Post 22 Oct 2011, 01:34

Serenità » wrote:

Šta su te pijače tolko skupe? :eek:
Počni sad skupljat pare :D
Meni je frka i s vremenom, nikad ne znam kad i kakav posao će mi uletjeti. A ti idi na trkeljašku pivu, šta te sprečava, eno ih se dogovaraju :D
Mulica

Post 22 Oct 2011, 01:36

ex_anais » wrote:
Aaaaa! Moja prva ozbiljna veza. :ro fl: I prvi prekid (kasnije se pomirili), te jeseni me ubijala. :ma ma:
I inače i onaj njihov cd (imala sam kazetu tad, to je bilo jesen ranije, moja prva ljubav i neozbiljna veza :rofl: ) s onim okom.
i mahala :facepalm:

ma zapravo, ja sam redovno revala na sve pisme crvene jabuke! ono, slušala sam ih za rezanje žila! imam sve moguće kazete, cd-ove, singlove ikad njihove! :cerek: mislim, volim ja njih, al zapravo sam ih zavolila preko toga bivšega koji mi je slao riječi ove! slao mi je i stihove drugih pjesama, ali ova nam je nekako bila nit vodilja 'da znaš da me boliš...'! :rofl:

e da, prva ozbiljna veza iza toga, on isto obožava crvenu jabuku! :facepalm: :s s njim sam dijelila onu neku sa zvjezdama, zaboravih kako se zove! :misli:

da ne kažem da sam koncert crvene jabuke u srednjoj preslušala u prvim redovima ridajući! :rofl: :s
Melody

Post 22 Oct 2011, 01:37

dejzi » wrote: :rofl: :rofl:

Ti znaš da te volim, jel da? :love:
Da, da. Zato mi i ne smetaju tvoje ovisnosti :love:
Eks

Post 22 Oct 2011, 01:40

AdMulica » wrote:
i mahala :fac epalm:

ma zapravo, ja sam redovno revala na sve pisme crvene jabuke! ono, slušala sam ih za rezanje žila! imam sve moguće kazete, cd-ove, singlove ikad njihove! :cerek: mislim, volim ja njih, al zapravo sam ih zavolila preko toga bivšega koji mi je slao riječi ove! slao mi je i stihove drugih pjesama, ali ova nam je nekako bila nit vodilja 'da znaš da me boliš...'! :ro fl:

e da, prva ozbiljna veza iza toga, on isto obožava crvenu jabuku! :face palm: :s s njim sam dijelila onu neku sa zvjezdama, zaboravih kako se zove! :mi sli:

da ne kažem da sam koncert crvene jabuke u srednjoj preslušala u prvim redovima ridajući! :rof l: :s

Ja baš nisam srela dečke koji ih vole, ali sam zato ja u tišini sobe ili s frendicom revala na to. :rofl:
Sad je srce stijenaaa. :facepalm: :rofl:
To je totalno emo. :zubo:

Your message contains too many smilies. The maximum number of smilies allowed is 10. :usama:
Your message contains too many smilies. The maximum number of smilies allowed is 10. :rofl:
Mulica

Post 22 Oct 2011, 01:41

dejzi wrote: Ti znaš da te volim, jel da? :love:
Melody wrote:
Da, da. Zato mi i ne smetaju tvoje ovisnosti :love:
lezbaĆe, get a room! :rolleyes:
Serenità

Post 22 Oct 2011, 01:42

Melody » wrote:
Počni sad skupljat pare :D
Meni je frka i s vremenom, nikad ne znam kad i kakav posao će mi uletjeti. A ti idi na trkeljašku pivu, šta te sprečava, eno ih se dogovaraju :D
Ajde, bar sam u Zg-u.
Ići ću na pivu, makar je ne pijem :D
Baš me zanima kakvi ste svi uživo. :cerek:
Megalodona

Post 22 Oct 2011, 01:44

mene klasika za simfonijski orkestar pogodi :rofl:
kada pjesma ima priču, tekst, ne toliko jer niti jedna priča nije moja priča.
ali čista glazba, gomila usklađenih i snažnih tonova, i emocije da, s njima se lakše povežem.
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Eks

Serenità » wrote:
Ajde, bar sam u Zg-u.
Ići ću na pivu, makar je ne pijem :D
Baš me zanima kakvi ste svi uživo. :cerek:
:cerek:

Mislim da mi je ovo nikotina udarilo u glavu malo. :o
Mulica

ex_anais » wrote: Ja baš nisam srela dečke koji ih vole, ali sam zato ja u tišini sobe ili s frendicom revala na to. :rofl:
Sad je srce stijenaaa. :facepalm: :rofl:
To je totalno emo. :zubo:
ajme, i na tu sam revala :rofl:
prekini keljit pjesme crvene jabuke, sramotim se :rofl:

ma ja nisam nikad s bivšima revala na te pisme, s njima sam ih ono 'dijelila', voljeli smo ih zajedno :o
al da, imala sam prijateljicu s kojom sam ridala! i dan danas sam s njom dobra, i dan danas se redovno obavještavamo kako će bit koncert crvene jabuke tad i tad i kako nema teorije da odemo na njega i izazovemo poplavu :zubo:
Your message contains too many smilies. The maximum number of smilies allowed is 10. :usa ma:
Your message contains too many smilies. The maximum number of smilies allowed is 10. :ro fl:
khhhmmm,da...događa se kad mene kvotaš :zubo:
Serenità

AdMulica » wrote:
i mahala :fac epalm:

ma zapravo, ja sam redovno revala na sve pisme crvene jabuke! ono, slušala sam ih za rezanje žila! imam sve moguće kazete, cd-ove, singlove ikad njihove! :cerek: mislim, volim ja njih, al zapravo sam ih zavolila preko toga bivšega koji mi je slao riječi ove! slao mi je i stihove drugih pjesama, ali ova nam je nekako bila nit vodilja 'da znaš da me boliš...'! :rofl:

e da, prva ozbiljna veza iza toga, on isto obožava crvenu jabuku! :facepalm: :s s njim sam dijelila onu neku sa zvjezdama, zaboravih kako se zove! :misli:

da ne kažem da sam koncert crvene jabuke u srednjoj preslušala u prvim redovima ridajući! :rofl: :s
I ja volim Jabuku :love:
Tvoga srca vrata... awww...
Što se tiče ex Yu, ispada da slušam Bosance i Dalmatince. Taj mentalitet mi valjda paše. :ne zna:
dejzi

Post 22 Oct 2011, 01:45

Poše, ja sam jednog frajera otpisala nakon što mi je rekao da je lud za Crvenom jabukom. :rofl:
I dobro da jesam, ispao je totalni šupak na kraju. :o
  • Information