Znam da sam zadnje pare bacila na Tamiflu. I da je kasnije bio Cohenov koncert i da nisam imala para.
Gutam s guštom, jebeš ananas!
ajme da...svi danima pričaju o sanaderu, mp me zove na mobitel s druge strane planeta zemlje, i pita me kakva je situacija sa sanaderom, a ja onako ...Herp » wrote:Meni sa Sanaderovom ostavkom.
također, ovo danas što je jevgenija spominjala, vezano za HDZ, pojma nemam o čemu je riječ
meg ti je glupa!!! :xlux:
Ja nisam baš doživjela tragediju na Kornatima. Sram me reći, ali toliko sam bila egocentrična da sam brijala da mi je preužasno u životu da još o tom mislim. Ali tad stvarno nisam bila normalnaex_anais » wrote:Mene je svinjska gripa izbacila iz kolosijeka skroz. :hipohondar:
Znam da sam zadnje pare bacila na Tamiflu. I da je kasnije bio Cohenov koncert i da nisam imala para.:facepalm nije dovoljan:
Sjetila sam se gutačica jučer zbog Cohena. U knjizi koju sam čitala pisac je izjavio da slušanje njega produbljuje usamljenost.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Joj, meni je to bilo prestravično, jedan od najstravičnijih događaja u vijestima, samo sam pokušavala zaobići i izbjeći što više vijesti oko toga, ali ne moš.Serenità » wrote:
Ja nisam baš doživjela tragediju na Kornatima. Sram me reći, ali toliko sam bila egocentrična da sam brijala da mi je preužasno u životu da još o tom mislim. Ali tad stvarno nisam bila normalna![]()
Sjetila sam se gutačica jučer zbog Cohena. U knjizi koju sam čitala pisac je izjavio da slušanje njega produbljuje usamljenost.
A, pa Cohena i slušaš kad si tužan, to je ona neka ugodna vrsta tuge, blagi mazohizam. Mene Cohen nikad ne baci u tešku depru. Kad sam na dnu dna onda slušam Riblju Čorbu. To je za ubiti se pravo.
Ooo, ja sam moglaex_anais » wrote:
Joj, meni je to bilo prestravično, jedan od najstravičnijih događaja u vijestima, samo sam pokušavala zaobići i izbjeći što više vijesti oko toga, ali ne moš.
A, pa Cohena i slušaš kad si tužan, to je ona neka ugodna vrsta tuge, blagi mazohizam. Mene Cohen nikad ne baci u tešku depru. Kad sam na dnu dna onda slušam Riblju Čorbu. To je za ubiti se pravo.
Nikad ga nisam intenzivno slušala.
Sad ćete me popljuvat, ali meni je za stadij dno dna Dino Merlin.
Viš nisam ga slušala ohoho.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Neću te ja popljuvat, ali bi mogli drugi.Serenità » wrote:
Ooo, ja sam moglaAli kažem, ne preporučam nikome
![]()
Nikad ga nisam intenzivno slušala.
Sad ćete me popljuvat, ali meni je za stadij dno dna Dino Merlin.
Viš nisam ga slušala ohoho.To je dobro.
Merlin ima pjesama koje ubijaju. Meni je dobra Da šutiš. I još neke, nećemo sad u detalje.
Ali on mi je više ono, tuga je, bol je, ali nije baš dno depresije. Više nekakvo ljubavno dno. Ali ne sveopće. Ah da, to je kad sam samo tužna, a ne i bijesna i sve skupa.
Neki dan sam baš pričala s kolegom koji je ekšuali bio tada tamo.ex_anais » wrote:
Joj, meni je to bilo prestravično, jedan od najstravičnijih događaja u vijestima, samo sam pokušavala zaobići i izbjeći što više vijesti oko toga, ali ne moš.
Svaki put me iznova satre stravična, stravična bespotrebnost te tragedije.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
dejzi » wrote:Poše, blago vama. Mene mater svaki put nazove da mi prepriča vijesti. Čak i one talijanske.
Hmmm, pa ja sam bila u popriličnoj samoizolaciji kad je bilo sranje s Fukušimom i Japanom
Ono, skužila sam da se nešto događa, ali nisam pratila, i tako.
Nekoć mi je teško bilo baš ne pratiti medije, ne bih sad o tome
Ali danas si to mogu priuštiti, i sve češće tome pribjegavam. Ali nekako, nadoknadim to kad-tad.
Merlin? Ljubav nije paradaaaajz....
Moji ga organi ne podnose. Pokušavam se sjetiti ima li koja pjesma da ju mogu poslušati kad naleti na radiju. A ima - ona "Nedostaješ" je ok za rezanje žila, to mu je iz one filozofske, "umri-prije-smrti" faze koliko se sjećam
Tu je imao ok pjesama, stajala mu je furka.
Meni je prva njegova režemžilka bila Kad si rekla da me voliš pa kasnije Sibirska i Da je tuga snijeg. Te tri slušam kad se želim satrat. Ali ja sam njega kasno otkrila, tek prije 3 godine i tad mi je legao ko budali šamar.ex_anais » wrote:
Neću te ja popljuvat, ali bi mogli drugi. :zubo :
Merlin ima pjesama koje ubijaju. Meni je dobra Da šutiš. I još neke, nećemo sad u detalje.
Ali on mi je više ono, tuga je, bol je, ali nije baš dno depresije. Više nekakvo ljubavno dno. Ali ne sveopće. Ah da, to je kad sam samo tužna, a ne i bijesna i sve skupa.
Melody, upravo me burazeri obavijestiše da idu u Bosnu sutra. Moram tiho tipkat, u 3 i po se dižu.Melody wrote:
![]()
Hmmm, pa ja sam bila u popriličnoj samoizolaciji kad je bilo sranje s Fukušimom i Japanom
Ono, skužila sam da se nešto događa, ali nisam pratila, i tako.
Nekoć mi je teško bilo baš ne pratiti medije, ne bih sad o tome
Ali danas si to mogu priuštiti, i sve češće tome pribjegavam. Ali nekako, nadoknadim to kad-tad.
Merlin? Ljubav nije paradaaaajz....![]()
Moji ga organi ne podnose. Pokušavam se sjetiti ima li koja pjesma da ju mogu poslušati kad naleti na radiju. A ima - ona "Nedostaješ" je ok za rezanje žila, to mu je iz one filozofske, "umri-prije-smrti" faze koliko se sjećam![]()
O poše, pa tko je vidio slušat tužne pjesme kad si u depri? Još da se samoubiš, taman posla.dejzi » wrote:Ja u totalnoj depri uvijek slušam neke vesele pjesme i onda se rasplačem jer me ni one ne vesele.
Cohena sam slušala kad sam bila sretno zaljubljena.
Totalno sam poremećena.
Tužne pjesme se slušaju onda kad ih možeš podnijeti.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
E, ta.Herp » wrote:Od Merlina znam samo jednu jedinu pjesmu, to je ova:
I da, malo mi je Čorbasta, znaće anais na što mislim
Ima mi on nešto, ne znam to odredit, jel boja glasa il' to nešto bosansko, šta ja znam. Ali ne sve pjesme, nikako. Ima ona neka novija koja je čisti ŽuD (spot).
"Otkrit ću ti tajnu" mi je ok.
I ova. Patetična sam.
Lijepo kad si to možete racionalizirati.Herp » wrote:
O poše, pa tko je vidio slušat tužne pjesme kad si u depri? Još da se samoubiš, taman posla.
Tužne pjesme se slušaju onda kad ih možeš podnijeti.
Ja baš i ne mogu. Ili neću. Kad mi je teško da mi bude još teže.
Gibo, znam da ni njega ne volite.
E! Da je tuga snijeg.Serenità » wrote:
Meni je prva njegova režemžilka bila Kad si rekla da me voliš pa kasnije Sibirska i Da je tuga snijeg. Te tri slušam kad se želim satrat. Ali ja sam njega kasno otkrila, tek prije 3 godine i tad mi je legao ko budali šamar.
Melody, upravo me burazeri obavijestiše da idu u Bosnu sutra. Moram tiho tipkat, u 3 i po se dižu.
E - sljedeći put i ti s njimaSerenità » wrote:
Meni je prva njegova režemžilka bila Kad si rekla da me voliš pa kasnije Sibirska i Da je tuga snijeg. Te tri slušam kad se želim satrat. Ali ja sam njega kasno otkrila, tek prije 3 godine i tad mi je legao ko budali šamar.
Melody, upravo me burazeri obavijestiše da idu u Bosnu sutra. Moram tiho tipkat, u 3 i po se dižu.
Zašto tako rano ustaju
Mene vrate u to razdoblje. Znam ako pustim par određenih pjesama i zapalim cigaretu na prozoru da ću se vratiti totalno. Ali mora biti i cigareta.dejzi » wrote:Jel vas tjeraju na plač pjesme koje ste slušali kad ste bili jadni i nikakvi? Bez obzira koliko vam je sad dobro.
Idu u shopping u Arizonu.
Jel? Prvi put sam čula prošli tjedan za to.
Ni meni nije jasno šta će tako rano, ali valjda se samo nabrijavaju.
Neću ti ja tako skoro, dekintirana u obitelji.
Ne. Sve ja to pamtim, ali baš intenzivno guštam kad vidim da ne polučuje isti efekt kao prije.dejzi » wrote:Jel vas tjeraju na plač pjesme koje ste slušali kad ste bili jadni i nikakvi? Bez obzira koliko vam je sad dobro.
Onda se osjećam snažno
E, zbog dekintiranosti ja nisam bila niti na jednoj kokošjoj piviSerenità » wrote:
Idu u shopping u Arizonu.
Jel? Prvi put sam čula prošli tjedan za to.![]()
Ni meni nije jasno šta će tako rano, ali valjda se samo nabrijavaju.
Neću ti ja tako skoro, dekintirana u obitelji.
Jeste, Arizona pijaca, bila sam dvaput, nemam auto pa nemam običaj ići, jer daleko mi je
A i nemam love
Ajoj, tu je bilo svega za kupiti, pogotovo prije par godina, cvjetala je
Mene malo vrate, a onda sam si sva super jer sam to prerasla i preboljela i tak to.ex_anais » wrote:
Mene vrate u to razdoblje. Znam ako pustim par određenih pjesama i zapalim cigaretu na prozoru da ću se vratiti totalno. Ali mora biti i cigareta.
A cigareta je uvijek tu sa mnom tak da ono.
Primjećujem da Serenita ima braću.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
-
- Information
-