Gutam s guštom, jebeš ananas!
Ovi zakoni ostaju. I štite njihove pitomce i gojence. A mi šutimo ko pičke, ko što su nam roditelji šutjeli ko pičke dok su rasprodavali firme i infrastrukturu za koje su njihovi roditelji krv pišali.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- schmokljan
Zakoni se mogu promijeniti, pobogu. Samo ne ide ništa preko noći, prvo se moramo riješiti HDZ-a. Onda kreće pritisak na SDP, koji će biti puno permisivniji prema zahtjevima liberalnijeg dijela društva. I to je to.
Uvijek će postojati tendencija kod vladajućih da što više stvari stavi pod kontrolu, ne zbog jevgenije koja jebe mater, nego zbog stvarnih prijetnji koje oni nisu u stanju detektirati na suptilnije, manje nametljive načine.
Vladajući uvijek vjeruju da im se radi o glavi - sjeti se zašto smo došli ovdje.
A nekad su i u pravu.
Uvijek će postojati tendencija kod vladajućih da što više stvari stavi pod kontrolu, ne zbog jevgenije koja jebe mater, nego zbog stvarnih prijetnji koje oni nisu u stanju detektirati na suptilnije, manje nametljive načine.
Vladajući uvijek vjeruju da im se radi o glavi - sjeti se zašto smo došli ovdje.
A nekad su i u pravu.
Jedino mi bora čorba sad pada na ovo što mi je ostalo od uma nakon čitanja vijesti.
I njegova pjesma "Nek padaju glave".
Jako sam se uzrujala. Oprostite na ispadu. Prestajem. Odo pod tuš.
I njegova pjesma "Nek padaju glave".
Jako sam se uzrujala. Oprostite na ispadu. Prestajem. Odo pod tuš.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Hajd, pod tuš i probaj se opustiti. Ja sam sklona složiti se s anais i tobom po ovom pitanju, posmatrajući općenito odnos prema nacionalističkim strankama u regiji, odnosno njihove transformacije tokom vremena i koalicije koje dolaze poslije njih. I ono u što su se povampirile različite stranke soc-demokratskog predznaka.
Jednom i kad nastupi njihov potpuni krah, to će biti kad više, jednostavno, ne bude važno. Zašto to govorim?
Ako te šta tješi jevgenija, meni je država pred bankrotom, odnosno općim ekonomskim krahom, a pobjednička "ljevica" joj je zadala posljednji i veoma jak udarac
Pa se ti ne ubij.
Jednom i kad nastupi njihov potpuni krah, to će biti kad više, jednostavno, ne bude važno. Zašto to govorim?
Ako te šta tješi jevgenija, meni je država pred bankrotom, odnosno općim ekonomskim krahom, a pobjednička "ljevica" joj je zadala posljednji i veoma jak udarac
Pa se ti ne ubij.
Ja obožavam ovo
Jedno vrijeme sam svaku noć pred spavanje ovo klikala
-
Almost Rosey
Neistine! Bome se glasa (i glasuje) dijaspora. A to su pak najveće 'rvatine.Ze. » wrote:Hrvati tradicionalno šute ko pičke. Vidi nam povijest.
Also, MEOK button
Volim taj botunić
Ajde pa se sad triba ubijatMelody » wrote:
Pa se ti ne ubij.
Kada je meni došlo da se ubijem ili emigriram negdje u ljeto 2009 , otišla sam na otok u izolaciju mjesec dana. Čudo jedno kako mi se percepcija života promijenila u to malo vremena bez novina, tv i tako to.
Divota jedna
Jooooj, ja b' na otok u izolacijuRuralna » wrote: Volim taj botunić![]()
Kada je meni došlo da se ubijem ili emigriram negdje u ljeto 2009 , otišla sam na otok u izolaciju mjesec dana. Čudo jedno kako mi se percepcija života promijenila u to malo vremena bez novina, tv i tako to.
Divota jedna
Ne bi vjerovala, ali prekjučer mi prijatelj to isto preporučuje, iz čista mira, dok smo o nekom sranju pričali
Ja bi na otok u izolaciju al da su mi svi frendovi i dragi kolege tamo i da ima za kupit onih cigara koje ja pušim. Što često nema.Melody » wrote:
Jooooj, ja b' na otok u izolaciju![]()
Ne bi vjerovala, ali prekjučer mi prijatelj to isto preporučuje, iz čista mira, dok smo o nekom sranju pričali
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Osjetljiva sam za popizdit i mene sve to pogađa, zbilja sam skužila da ja nemam snage svaki dan gledati vijesti.Melody » wrote: Mislim da je izolacija od medija, tv-a, novina i tako toga ključna u ovoj mojoj priči. I poslodavaca
Je da tu i tamo imam neki glomazni propust kada se nešto jako bitno dogodi, a ja doznam tjedan dana poslije, ali ima to i puno svojih prednosti.
Probaj bar na tjedan dana
Ponijela sam, nije bilo dosta. Nikad nije.Melody » wrote:Lako za cigare, poneseš sa sobom. E sad, nije izolacija ako povedeš prijatelje, ali ko ti brani otići na otok na odmor, a ne izolaciju
Mislim da je izolacija od medija, tv-a, novina i tako toga ključna u ovoj mojoj priči. I poslodavaca
Zapravo, od medija sam izolirana skoro uvijek
Nemam potrebu za izolacijom od ostatka svijeta. Iako sam po prirodi totalni individualac, mrzim biti sama.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
meni je onaj veliki tsunami promaknuo, bajica se bila tek rodila...slušam dnevnik: broj žrtava se popeo na 2oo tisuća...Ruralna » wrote:Je da tu i tamo imam neki glomazni propust kada se nešto jako bitno dogodi, a ja doznam tjedan dana poslije, ali ima to i puno svojih prednosti.
tko, gdje, što
uh, i ja bi na otok
laka vam noć
-
- Information
-