Direkt u glavu
Što vas je danas naživciralo?
odmah.
i još troje ljudi koji su pisali na toj temi je dobilo. a isto nisu padale teške riječi. najbolje da nam odmah stave parcijalni ban na taj pdf. s obzirom kako je krenulo na onom mjestu kojeg ne spominjemo ovdje...
jao, kad sam vidjela ''ad'' u nicku od one dosadne mulice, pomislila sam da se nalazim u nekom paralelnom svemiru u kojem je sve naopako, ali fala isusu, izgleda da je mulica na istom starom plebejskom polozaju na kojem i treba biti. *fala ti marija gvadalupe* *brise znoj s cela* 
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
jepi se*jezebel* » wrote:jao, kad sam vidjela ''ad'' u nicku od one dosadne mulice, pomislila sam da se nalazim u nekom paralelnom svemiru u kojem je sve naopako, ali fala isusu, izgleda da je mulica na istom starom plebejskom polozaju na kojem i treba biti. *fala ti marija gvadalupe* *brise znoj s cela*
a čak sam ti i cereke stavila!
mrzim te!
ajpok
meg ti je glupa!!! :xlux:
jezebel je lijupomorna na mene jer ja bolje kuham!Hekatonhir » wrote:Mulice, ne ljuti se na njih. Kladim se da ti zbog nečega zavide. Imaš veće sise ili što?
vjerujem da i veličina sisa ima veze s njenom lijupomorom
prijavit ću te za vrijeDŽanje
pitala sam te čisto pristojnosti radi, da misliš da si korisna! kako to nisi shvatila?
Činjenica da se prije dvadeset i pet godina nije smjelo reći da si hrvat, ali sad ne smiješ reći NIŠTA, i danas je kao bolje?!?!!?
Ma MARŠ, STOKO!!!!!

Ma MARŠ, STOKO!!!!!
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
- schmokljan
Mene živcira kada netko rabi 'rvatska, umjesto Hrvatska, implicirajući, u duhu kuljiševskog, mlohavog fašizma, da je za sjebanost kriv samo ruralni faktor.
- MadnessInMethod
moje mile kile. koje se skupljaju i skupljaju. ok, jasno mi je da junior raste, ali brate, ne raste 4 kile mjesečno, i ne raste mi u guzici! a ja ili non-stop žvačem nešto ili sam non-stop gladna. a razlike nema, na kraju mjeseca vaga pokazuje 4 kile gore 
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
MadnessInMethod » wrote:moje mile kile. koje se skupljaju i skupljaju. ok, jasno mi je da junior raste, ali brate, ne raste 4 kile mjesečno, i ne raste mi u guzici! a ja ili non-stop žvačem nešto ili sam non-stop gladna. a razlike nema, na kraju mjeseca vaga pokazuje 4 kile gore
ok, ovako: meni je par prija rodilo, i sve im se nakon par mjeseci stopilo, pa i više od početne težine. kako si ti sad cijenjena forumašica ovdje, pitaj ove prave žmk kako su tanke nakon poroda.
:biČesveuredu:
živcira me što moram paziti što jedem. to jest, ne pazim pa sad čekam reakciju
živciraju me tete po dućanima. nemam volje za razgovorom, ako nešto treba, pitat ću. zar izgledam kao da ne znam verbalizirati misli?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-