Što vas je danas naživciralo?
- MadnessInMethod
Struja. Koje nema vec sat i po. A sve sto trebam raditi ukljucuje stekere, dugmice i lampice. I sudje i ves i usisavanje i farma... a i mobitel ce mi se ugasiti a ne mogu ga napuniti. 
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
- MadnessInMethod
ma, ni laptop mi ne bi vrijedio jer je router na struju. pa sam ono pisala s mobitela na umoru. ali očito da netko iz elektre čita forum, jer je struja trajno došla 5 minuta nakon postanja 
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Što hoćeš, baš ti dobro ide.schmokljan » wrote:A meni je Melody, ili je to bila klonka, obećala puno stimulirajućih, intelektualnih razgovora. A pretvoriše me u chatera!
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
jeb'o vas pas, tek sam sad skuz'la da postoji novi vorum.
i sta cu ja sad? kud da se djenem? 
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
pa bolju temu za prvi post nisi mogla naći*jezebel* » wrote:jeb'o vas pas, tek sam sad skuz'la da postoji novi vorum.i sta cu ja sad? kud da se djenem?
dobrodošla
Jez*jezebel* » wrote:jeb'o vas pas, tek sam sad skuz'la da postoji novi vorum.i sta cu ja sad? kud da se djenem?
Dobrodošla!
Edit: E, a oću li ja sad morat rebacit postove s ove teme na Uniđite? Ispada da nas je jez naživcirala :
gonj špadi
fala lijepa svima! 
sad sam ostavila ogroman post na kozmetici. vjerojatno ga nitko nece ni procitat' tol'kog. a samo je jedan post. da sam pametna, rascjepkala bih ga na deset dijelova da natucem jos koji post. glupaca.
sad sam ostavila ogroman post na kozmetici. vjerojatno ga nitko nece ni procitat' tol'kog. a samo je jedan post. da sam pametna, rascjepkala bih ga na deset dijelova da natucem jos koji post. glupaca.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 618 times
- Been thanked: 958 times
Već nekoliko dana klonim se ozbiljnih i svađalačkih tema. I ne brine me to. Ali sad si mi razjebala koncept, došao bih i ja na Kozmetiku.*jezebel* » wrote:fala lijepa svima!
Potpisi su za budale.
Ma gdje?*Splenda* » wrote:došla sam se pohvalit (?) da sam pobrala prvi ban u svom skoro pa 5o godišnjem forumskom životu. -.-
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Kako je prošla trolerica? Ovako*Splenda* » wrote:išla raspravljat sa trolericom na pdfu gdje su malo stroži. pa dobila 3dnevni, razlog: trolanje/vrijeđanje.
-
- Information
-