Nije bilo razloga. Dogovoreno je da svećenik dođe u civilu i da liturgijskih elemenata ne bude, samo govori. Obitelj je slijedila Lastanove želje koliko se moglo.MmeTipfeler » wrote: Iskreno, ja sam se nadala.
..otisao nam je lastan
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 815 times
- Been thanked: 1553 times
Nisam te vidjela. Ako si ti nas vidjela, žao mi je što se nisi javila.MmeTipfeler » wrote: Iskreno, ja sam se nadala.
Ma ja se ne stignem ni sama sa sobom sastati. No, ako se bude nešto dogovaralo, imajte na umu da za mene u obzir dolaze samo subota i nedjelja popodne. Ne znam koliko je to drugima zgodno.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
- MmeTipfeler
Da sam ikoga vidjela, sigurno bih se bila javila. ali nisam...Perzefona » wrote: Nisam te vidjela. Ako si ti nas vidjela, žao mi je što se nisi javila.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
- Stitch
- Head Honcho
Ja sam te vidio. I javio sam se.Perzefona » wrote: Nisam te vidjela. Ako si ti nas vidjela, žao mi je što se nisi javila.
Nego, tko je bila ona dugokosa s tvoje lijeve strane, skroz na kraju? Žena mi se nasmiješila, ja sam kimnuo glavom - ali blage veze nemam odakle se znamo.
Potpisi su za budale.
Sad si mislim da si sigurno vidjela da sam se prekrižila kod odra pa se nisi htjela javiti.MmeTipfeler » wrote: Da sam ikoga vidjela, sigurno bih se bila javila. ali nisam...
Margarita.Stitch » wrote:
Ja sam te vidio. I javio sam se.![]()
Nego, tko je bila ona dugokosa s tvoje lijeve strane, skroz na kraju? Žena mi se nasmiješila, ja sam kimnuo glavom - ali blage veze nemam odakle se znamo.
Šalim te. Ako je sjedila, bila je to Baja, ali nema dugu kosu, možda si ti zamislio dužu pod ovratnikom. Pješčana? Nju znaš. Tupelo? Ona mi je sjedila preko puta. Ne znam na koju misliš. Opiši malo, nu tebe.
Nica? Ona ima dugu kosu. Svijetlo siva jakna?
Perzefona » wrote: Sad si mislim da si sigurno vidjela da sam se prekrižila kod odra pa se nisi htjela javiti.
kad se znamenujem, to je ka da misam kapulu, ono ka da je sufigajem..
Margarita » wrote:Prije nego se izgubimo u Njutnovovim zakonima.
Meni je bilo simpatično ono malo fizike.
Ali se primjeti da joj nije baš jasno bilo o čemu je pričala.
- Stitch
- Head Honcho
Kao da ja jakne gledam, heej.Perzefona » wrote: Margarita.
Šalim te. Ako je sjedila, bila je to Baja, ali nema dugu kosu, možda si ti zamislio dužu pod ovratnikom. Pješčana? Nju znaš. Tupelo? Ona mi je sjedila preko puta. Ne znam na koju misliš. Opiši malo, nu tebe.
Ne sjećam se podrobno rasporeda. Tamnija kosa, na istoj strani stola, skroz lijevo. Ne one dvije kraj tebe nego ona treća. Barem mislim.
Na suprotnoj su strani bile Vedrana, Tupelo i Nica. Je li tako?
Potpisi su za budale.
Da. Hjoj Vedrana... Ona te smatra božanstvom. Ponekad joj slažem da sam te pitala ako i nisam.Stitch » wrote:
Kao da ja jakne gledam, heej.![]()
Ne sjećam se podrobno rasporeda. Tamnija kosa, na istoj strani stola, skroz lijevo. Ne one dvije kraj tebe nego ona treća. Barem mislim.
Na suprotnoj su strani bile Vedrana, Tupelo i Nica. Je li tako?
Ono je bila Baja. Baja je divna.
Perzefona » wrote: Margarita.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- MmeTipfeler
Perzefona » wrote: Sad si mislim da si sigurno vidjela da sam se prekrižila kod odra pa se nisi htjela javiti.
Kod odra više nisam gledala tko se križa, a tko ne. Uostalom, prekrižiti se jednom, to mogu podnijeti, ali ono križanje koje sam prije spomenula dojmilo me se kao OKP.
Zapravo, sve je to bio zadovoljavajući kompromis, zar ne? A tako na ispraćajima, pogrebima i sprovodima obično biva...
- Stitch
- Head Honcho
Nešto si pomiješao. Aby je neki dan položila kvantnu fiziku. Pet je dobila.MightyMe » wrote:
Žena ima četiri diplome, sad na PMF-u ganja petu. Ili čak šestu, nisam previše pitao za detalje. Dvije Rektorove zaredom. Doktorski studij na Harvardu. Uopće nemaš predodžbu o kome govoriš.
Tekst je trebao biti duhovit. I bio je. Znanost je tu bila sekundarna.
Potpisi su za budale.
salis ga?Perzefona » wrote: Margarita.
pa to je pola forumova bilo. bolje da nisam bio. nehotice, nenamjerno, slucajno.. napravio bih diverziju lastanu. incident. bilo bi.. ma jel ono unda, di je unda, enoga nu..
..i jos bi ispalo da ste samo histerici koji placu za lastanom. znam vas ja, znam..
Isuse, otpilila si me samo tako i sad tu izvodiš. Htjela sam da sjedneš s nama, rekla si da nećeš!Margarita » wrote:Zujali smo u hrpi nepoznatih ljudi a ti sve poznaješ. Mogla si nam bar prišapnuti.
A tebi je jasno jotovanje?MightyMe » wrote:
Bilo nas je užasno puno...a unda » wrote:
salis ga?
pa to je pola forumova bilo. bolje da nisam bio. nehotice, nenamjerno, slucajno.. napravio bih diverziju lastanu. incident. bilo bi.. ma jel ono unda, di je unda, enoga nu..
..i jos bi ispalo da ste samo histerici koji placu za lastanom. znam vas ja, znam..
Aby je htjela da joj se javim, nismo se otprije poznavale. Mene je malo frka bila uhvatila. A onda sam vidjela da sam veća od nje.
..mislim, ne znam sta na to rec.. ponosan sam na nju?Perzefona » wrote: Bilo nas je užasno puno.
Aby je htjela da joj se javim, nismo se otprije poznavale. Mene je malo frka bila uhvatila. A onda sam vidjela da sam veća od nje.
Žena zmaj.Stitch » wrote:
Nešto si pomiješao. Aby je neki dan položila kvantnu fiziku. Pet je dobila.
Žena ima četiri diplome, sad na PMF-u ganja petu. Ili čak šestu, nisam previše pitao za detalje. Dvije Rektorove zaredom. Doktorski studij na Harvardu. Uopće nemaš predodžbu o kome govoriš.
Tekst je trebao biti duhovit. I bio je. Znanost je tu bila sekundarna.
Svaka čast.
Bilo je duhovito, bez daljnjega. Vjerojatno sam nešto krivo povezao onda, nešto mi se činilo mutno oko onih fermiona i bozona.
I vjerojatno je položila nešto drugo s pet jer ja sad slušam predmet "Kvantna Fizika" koji je dvosemestralni, barem na istraživačkom smjeru. Pošto je većina moderne fizike kvantna, vjerojatno je to bilo nešto drugo što je najjednostavnije objasniti tako.
Pa ono. Malo.Margarita » wrote: A tebi je jasno jotovanje?Zato su renesansni ljudi raritet.
Sranje je to što od prije par dana ih ima još i manje.
- Stitch
- Head Honcho
Samo ti trolaj, znam gdje živiš...a unda » wrote: ..milim, ne znam sta na to rec.. ponosan sa na nju?
Hah, ne znam. Rekla je samo: kvantna fizika. A ja nisam pitao za pojedinosti, dosadne su mi prirodne znanosti. Nema tu duše.MightyMe wrote: I vjerojatno je položila nešto drugo s pet jer ja sad slušam predmet "Kvantna Fizika" koji je dvosemestralni, barem na istraživačkom smjeru. Pošto je većina moderne fizike kvantna, vjerojatno je to bilo nešto drugo što je najjednostavnije objasniti tako.
Potpisi su za budale.
A ti ne znaš da sam stidljiva. Uvijek bježim od ljudi da ne smetam. I onda škicam i pokušavam prokljuviti ko je ko. Aha, šalovi, možda Pješčana. One crne se možda i sjećam, ili je Klonka ili sam posenilila, bit će ovo drugo. Vidi marte, možda Tupelo, a možda i ne pa da ne ispadnem koza. A i tako sam koza. Nisam ni kosu oprala. Cipele su mi prašne. Na kapuljači pukla nitna, stavila sam zihericu, ziher se kuži. Uostalom, tu sam na sprovodu a ne tulumu. Uostalom, zašto sam uopće tu?Perzefona » wrote: Isuse, otpilila si me samo tako i sad tu izvodiš. Htjela sam da sjedneš s nama, rekla si da nećeš!
-
- Information
-