..otisao nam je lastan

Stare teme i začeci foruma
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 12 Mar 2015, 16:46

MmeTipfeler » wrote:Kako god okreneš, DZ rulz. Posebno mi se sviđa ovo kanibalističke kokoši hrvatice. :cerek:
E, to vam ja pričam, ugledajte se na moju jovanku zombiji...

Fala, mme...

Edita: evo baš gledam kokoš hrvaticu & kukuriku pjetlića... :flop:

judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 12 Mar 2015, 16:50

Stitch » wrote:Ma svjesni su svi. Sprovod daje nekakav smisao svemu. Ili ako hoćeš, utjehu. Objašnjenje. Nadu.

Zato je besmisleno govoriti o tome što bi pokojnik želio. A još je besmislenije planirati nekakve ekscese.

Pokopi služe da se okupimo mi koji smo preživjeli. Da razmijenimo poneku lijepu riječ međusobno, a i da odamo počast preminulome. To treba biti dostojanstveno.
E, jebiga, s nedostojanstvenima nemre bit dostojanstveno.
Ja i inače vrlo rijetko idem na sprovode, a danas namjerno nisam išao baš zato da eventualno ne napravim cirkus.

Jebem ti 21. stoljeće s kurčevim medvjeđim kožama... :mad:
Leteća
babin nakurnjak

Post 12 Mar 2015, 16:53

Aj ne pretjeruj. :o

Lijepo mi vas je bilo vidjet sve skupa na DZ-u, kao nekad dok sam vas stalkala.

:karl:
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 12 Mar 2015, 16:53

Margarita » wrote: A ne znam baš to za utjehu i nadu. Niti mi ima smisla nit mi se može objasniti. Meni je više suočavanje s konačnošću. Jer još uvijek ne vjerujem. Ne mogu vjerovati. Svako malo se ponovo zaprepastim.
E, vidiš, baš u tome je vic.
Ti još ne vjeruješ.
Ja sam se s tim pomirio. Jučer sam pustio posljednju suzu, al onda me opet moja jovanka zajebala. Al, dobro, uglavnom sam presušili i Bojan i ja smo kvit na nekakvoj kozmičkoj razini.

Ali, s druge strane, ja ne mogu vjerovati koliko smo ko narod deevoulirali da trpimo tu crkvenjačku gamad...
MmeTipfeler

Post 12 Mar 2015, 16:55

Judolino & ostali, nije bilo popa. Očito se ovo čita. :top:

Kaj reč nek - i nakon Lastana - Lastan. :D

Edit. Iako... kraj mene je stajalo neko mlađahno djevoče. Curka se križala i ljevom i desnom, doticala se po čelu, pa onda u prsi junačke. Ne kužim ja te pokrete. Za svaku slučaj, svrnula sam pogled u stranu. :cerek:
Pero

Post 12 Mar 2015, 16:58

judolino » wrote: Ja i inače vrlo rijetko idem na sprovode, a danas namjerno nisam išao baš zato da eventualno ne napravim cirkus.
Točno to sam i očekivao da će se dogoditi. Sad lupaj žestoke, borbene postove ovdje, hračkaj i psuj, dok ti ne skinu ban na fhru.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 12 Mar 2015, 17:03

Zekoslawa » wrote: A gle, naravno da se sve zna, pa makar došao Ratzinger laprdati, ali radi se tu i o stvari čisto praktične naravi. Naime, svećenici su za sprovod plaćeni. I zahvaljujući takvoj inerciji kad se organiziraju vjerski sprovodi jer eto "red je i štaš drugo" ta organizacija između ostaloga živi. Zato je ružno da netko tko je hrpu svoje energije i volje potrošio na iskorjenjivanje tih i takvih običaja bude povod za bacanje novca u popovsku škrabicu.

I ružno je pokraj svih tih ljudi koji bi o njemu imali što reći, a našlo bi ih se more, dati riječ nekome tko će nabaciti par floskuletina. Ja sam lani dobila fraze kad mi je babu staru partizanku ispratio svećenik riječima "našoj sestri koja je cijeli život živjela u vjeri". Ono, megafejspalm, susramlje me obuzelo kolika je to bila laž. Da ne govorim da pop prvo nije bio siguran kojeg je pokojnik spola, pa je nakon pet-šest petljanja u neutralnom obliku konačno izvukao šalabahter i skužio kako se zove. I da takvo što ja nazovem organiziranim "zbog živih"? Nije, jebiga. Nije on to rekao ni zbog nje, ni zbog mene, laprdao je i sijao floskule da odradi, da zaradi svoj honorar. Niti je koga utješio, niti je pokojnicu dostojno ispratio, niti je rekao što o njoj. Onako, zbilja suvišno.
i aj sad reci kaj bi falilo da sam mu ja, ili neki sličan rječiti šoumen bliskih stavova upitio nekoliko oproštajnih riječi?

Ali ne, meni je frka pojavit se tamo da ne bi nekom parazitskom govnu izmijenio lični opis, pa se još više financijski zameril državi? Demokratskoj, slobodnoj, međunarodno PRIMITIVNOJ DO JAJA!
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 12 Mar 2015, 17:06

Eks » wrote:
Sad sam se tek sjetila da sam nedavno instalirala to što spominje godinama za povratak posta. Lazarus, form recovery.
:(
Meni je još na momente nestvarno, kao da će svako malo doći napisati post.
E pa neće doć.

Jer je bio lajav za sto kokoši hrvatica.

Izgorio ko svijeća, a opus mu je straobalan.

Nemojte zamerit, al to je ko da se Hendrix vrati. Za koji kurac - kad je već sve odsvirao?
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 12 Mar 2015, 17:29

ElliQuinn » wrote:
On je ovaj s majicom na kojoj piše "fuck google / ask me!" :cerek:
http://arhiva.nacional.hr/img/0/6/0/060 ... 00x550.jpg
takvu sam majicu poklonil seoskoj trgovkinji, ta je znala ko god koga jebe... :raspa: :giggle:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 12 Mar 2015, 17:33

MmeTipfeler » wrote: A kaj bi ti? Da ti pričamo kako smo se dobro zabavili? :D Nismo. Muzika baš nije bila za ples. :mig:
Kaj, si bila?

Jel bil pop?
Nenia Salonitana

Post 12 Mar 2015, 17:34

MmeTipfeler » wrote:Judolino & ostali, nije bilo popa. Očito se ovo čita. :top:

Edit. Iako... kraj mene je stajalo neko mlađahno djevoče. Curka se križala i ljevom i desnom, doticala se po čelu, pa onda u prsi junačke. Ne kužim ja te pokrete. Za svaku slučaj, svrnula sam pogled u stranu. :cerek:
sad mi je žao što nisam otišla.

probudio me alarm ujutro s namjerom da idem. nisam mogla. pretužno je što su mu neki ljudi za života radili, a pomisao da gledam kako isto nastavljaju i u smrti bila je previše.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 12 Mar 2015, 17:38

MmeTipfeler » wrote:Judolino & ostali, nije bilo popa. Očito se ovo čita. :top:

Ak su bile prsi junačke (milimalno 4), naš pokojnih ziher oprašta... :D

Ma jebem ti pedere, fakat sam mogel otić, ne zbog njega, neg da vidim ekipu...
Nenia Salonitana

Post 12 Mar 2015, 17:43

pogledajte ovu današnju vijest. ne mogu se oteti dojmu da nam netko nešto poručuje odozgora. :ckzubo:
http://www.vecernji.hr/zg-vijesti/uletj ... sta-994633

zagrebačke registracije, nije žena prvi put ovdje. :D
Zekoslawa

Post 12 Mar 2015, 18:16

Bilo je sasvim pristojno i decentno, istovremeno potresno i trknuto. Nije bilo nikakvih mantijaša, nikakve patetike, drugovi su mu rekli par riječi koje su sve to skupa učinile podnošljivijim.

Judo, pizdo! :p
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 12 Mar 2015, 18:46

Zekoslawa » wrote:Bilo je sasvim pristojno i decentno, istovremeno potresno i trknuto. Nije bilo nikakvih mantijaša, nikakve patetike, drugovi su mu rekli par riječi koje su sve to skupa učinile podnošljivijim.

Judo, pizdo! :p
A jebiga, nisam štel bit partibrejker...

Nego, gledam Mirka Miočića i nemrem doć sebi kak je večeras simpatičan, ko da je i on nadrkan zbog našeg Lastana.

Nazval je Foresta Gampa filmom za imbecile, jes... :yess: , poslije još imao par dobrih upadica tipa jebeš Juesej i to...

Jeba mene mali pas ak i Mirkec ni bil na sprovodu...
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 825 times
Been thanked: 1565 times
Post 12 Mar 2015, 20:09

Bio je to lijep oproštaj. Svećenik je pročitao dio teksta iz Buga, bez litanija, Aby je održala divan govor, opušten i duhovit, poslije nje govorilo je još dvoje Bojanovih frendova koje ne poznam - sve u svemu, ceremonija za pet.

Stigao sam i popričati s nekim forumašicama i forumašima, s nekim frendovima, a poslije smo Elli i ja otišli na kavu i kolače u Torte i to. Zadnji put ondje je s Lastanom bila...
Potpisi su za budale.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 12 Mar 2015, 20:14

Torte i to je bilo najmanje što smo mogli učiniti. Krenuli smo se naći s ostalima u kafiću preko puta, koji je onda postao Veseli mrtvac "tamo odmah na početku", koji nismo uspjeli ni vidjeti ni naći, ali smo se jako brzo obreli kod Centra Kaptol. Nemam pojma kako smo tamo stigli. Ali, kad smo stigli, bogme smo u Lastanovo ime pojeli i pokoji kolač.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Stitch
Head Honcho
Post 12 Mar 2015, 20:21

Najbolje je bilo poslije sprovoda - prišao nam je neki lik i tražio naljepnicu s Lastanovim likom koju smo svi nosili. "Za sestru", rekao je. Elli je odrezala: "Ne dam!" :cerek: Ja sam mu onda dao svoju, ionako se odlijepila.

Elli je, posve netipično, nešto psovala sebi u bradu govoreći da je Lastan njen i da tko ih jebe. :D
Potpisi su za budale.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 12 Mar 2015, 20:23

Dvaput sam odrezala to "Ne dam!", molit ću lijepo.

Pričuvni moderator.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 12 Mar 2015, 20:43

:D

eli, sta nisi rekla.. nemam. :D

aby? ko je aby? :kokice:
Stitch
Head Honcho
Post 12 Mar 2015, 20:43

Elem, iznenadilo me koliko sam prijatelja sreo. Neke nisam vidio 10-20 godina. Možda bih češće trebao po sprovodima hodati. :zubo:

Žao mi je što na Didi nisam naletio.
Potpisi su za budale.
Margarita

Post 12 Mar 2015, 20:44

Stitch » wrote:Bio je to lijep oproštaj. Svećenik je pročitao dio teksta iz Buga, bez litanija, Aby je održala divan govor, opušten i duhovit, poslije nje govorilo je još dvoje Bojanovih frendova koje ne poznam - sve u svemu, ceremonija za pet.

Stigao sam i popričati s nekim forumašicama i forumašima, s nekim frendovima, a poslije smo Elli i ja otišli na kavu i kolače u Torte i to. Zadnji put ondje je s Lastanom bila...
Zašto misliš da je to bio svećenik? Ja sam mislila da je lik koji je i napisao ono za Bug. Ne bi svećenik otišao bez škropljenja i litanija, nema takvog.
I ja sam pomislila da je sprovod za pet. Za nekog osamdesetogodišnjaka bi bilo savršeno. Pa, i za mene. Ono, za poželjet. Ali ne i za tako mladog dečka. Trebali su mu biti na sprovodu djeca, unuci, praunuci, a ne baka i djed.
A Aby, eh, to je bilo divno. Kako je samo uspjela to pročitati tako vedro? Ja bih krkljala, mucala, kreštala, glas bi mi pukao. A tekst je bio divan, od nacigramera do pozitrona. Plakali smo i smijali se.
A Torte i to, lijepo što ste tamo otišli. To mi je najdraža uspomena. Ja jedem slatkiše koje ne volim, Lastan udiše dim koji ne podnosi, a Elli, kao i obično, tolerira i kritizira sve.
Ako ikada umrem, bila bih zadovoljna s takvim ispraćajem. :D
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 12 Mar 2015, 20:45

mislim, ono.. na lastana se izvlacite za natuc se kolaca.. :rolleyes:

:D
Stitch
Head Honcho
Post 12 Mar 2015, 20:45

..a unda » wrote:aby? ko je aby? :kokice:
Abyssus. Nisi ti baš na DZ-u visio, ha? :raspa:
Potpisi su za budale.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 12 Mar 2015, 20:48

Kako mogu istodobno tolerirati i kritizirati sve? I nismo li bile pustile Lastana da priča?

Pričuvni moderator.
  • Information