E, to vam ja pričam, ugledajte se na moju jovanku zombiji...MmeTipfeler » wrote:Kako god okreneš, DZ rulz. Posebno mi se sviđa ovo kanibalističke kokoši hrvatice.
Fala, mme...
Edita: evo baš gledam kokoš hrvaticu & kukuriku pjetlića...
E, to vam ja pričam, ugledajte se na moju jovanku zombiji...MmeTipfeler » wrote:Kako god okreneš, DZ rulz. Posebno mi se sviđa ovo kanibalističke kokoši hrvatice.
E, jebiga, s nedostojanstvenima nemre bit dostojanstveno.Stitch » wrote:Ma svjesni su svi. Sprovod daje nekakav smisao svemu. Ili ako hoćeš, utjehu. Objašnjenje. Nadu.
Zato je besmisleno govoriti o tome što bi pokojnik želio. A još je besmislenije planirati nekakve ekscese.
Pokopi služe da se okupimo mi koji smo preživjeli. Da razmijenimo poneku lijepu riječ međusobno, a i da odamo počast preminulome. To treba biti dostojanstveno.
E, vidiš, baš u tome je vic.Margarita » wrote: A ne znam baš to za utjehu i nadu. Niti mi ima smisla nit mi se može objasniti. Meni je više suočavanje s konačnošću. Jer još uvijek ne vjerujem. Ne mogu vjerovati. Svako malo se ponovo zaprepastim.
Točno to sam i očekivao da će se dogoditi. Sad lupaj žestoke, borbene postove ovdje, hračkaj i psuj, dok ti ne skinu ban na fhru.judolino » wrote: Ja i inače vrlo rijetko idem na sprovode, a danas namjerno nisam išao baš zato da eventualno ne napravim cirkus.
i aj sad reci kaj bi falilo da sam mu ja, ili neki sličan rječiti šoumen bliskih stavova upitio nekoliko oproštajnih riječi?Zekoslawa » wrote: A gle, naravno da se sve zna, pa makar došao Ratzinger laprdati, ali radi se tu i o stvari čisto praktične naravi. Naime, svećenici su za sprovod plaćeni. I zahvaljujući takvoj inerciji kad se organiziraju vjerski sprovodi jer eto "red je i štaš drugo" ta organizacija između ostaloga živi. Zato je ružno da netko tko je hrpu svoje energije i volje potrošio na iskorjenjivanje tih i takvih običaja bude povod za bacanje novca u popovsku škrabicu.
I ružno je pokraj svih tih ljudi koji bi o njemu imali što reći, a našlo bi ih se more, dati riječ nekome tko će nabaciti par floskuletina. Ja sam lani dobila fraze kad mi je babu staru partizanku ispratio svećenik riječima "našoj sestri koja je cijeli život živjela u vjeri". Ono, megafejspalm, susramlje me obuzelo kolika je to bila laž. Da ne govorim da pop prvo nije bio siguran kojeg je pokojnik spola, pa je nakon pet-šest petljanja u neutralnom obliku konačno izvukao šalabahter i skužio kako se zove. I da takvo što ja nazovem organiziranim "zbog živih"? Nije, jebiga. Nije on to rekao ni zbog nje, ni zbog mene, laprdao je i sijao floskule da odradi, da zaradi svoj honorar. Niti je koga utješio, niti je pokojnicu dostojno ispratio, niti je rekao što o njoj. Onako, zbilja suvišno.
E pa neće doć.Eks » wrote:
Sad sam se tek sjetila da sam nedavno instalirala to što spominje godinama za povratak posta. Lazarus, form recovery.
Meni je još na momente nestvarno, kao da će svako malo doći napisati post.
takvu sam majicu poklonil seoskoj trgovkinji, ta je znala ko god koga jebe...ElliQuinn » wrote:
On je ovaj s majicom na kojoj piše "fuck google / ask me!"![]()
http://arhiva.nacional.hr/img/0/6/0/060 ... 00x550.jpg
Kaj, si bila?MmeTipfeler » wrote: A kaj bi ti? Da ti pričamo kako smo se dobro zabavili?Nismo. Muzika baš nije bila za ples.
sad mi je žao što nisam otišla.MmeTipfeler » wrote:Judolino & ostali, nije bilo popa. Očito se ovo čita.
Kaj reč nek - i nakon Lastana - Lastan.
Edit. Iako... kraj mene je stajalo neko mlađahno djevoče. Curka se križala i ljevom i desnom, doticala se po čelu, pa onda u prsi junačke. Ne kužim ja te pokrete. Za svaku slučaj, svrnula sam pogled u stranu.
Ak su bile prsi junačke (milimalno 4), naš pokojnih ziher oprašta...MmeTipfeler » wrote:Judolino & ostali, nije bilo popa. Očito se ovo čita.
Kaj reč nek - i nakon Lastana - Lastan.
Edit. Iako... kraj mene je stajalo neko mlađahno djevoče. Curka se križala i ljevom i desnom, doticala se po čelu, pa onda u prsi junačke. Ne kužim ja te pokrete. Za svaku slučaj, svrnula sam pogled u stranu.
A jebiga, nisam štel bit partibrejker...Zekoslawa » wrote:Bilo je sasvim pristojno i decentno, istovremeno potresno i trknuto. Nije bilo nikakvih mantijaša, nikakve patetike, drugovi su mu rekli par riječi koje su sve to skupa učinile podnošljivijim.
Judo, pizdo!
Zašto misliš da je to bio svećenik? Ja sam mislila da je lik koji je i napisao ono za Bug. Ne bi svećenik otišao bez škropljenja i litanija, nema takvog.Stitch » wrote:Bio je to lijep oproštaj. Svećenik je pročitao dio teksta iz Buga, bez litanija, Aby je održala divan govor, opušten i duhovit, poslije nje govorilo je još dvoje Bojanovih frendova koje ne poznam - sve u svemu, ceremonija za pet.
Stigao sam i popričati s nekim forumašicama i forumašima, s nekim frendovima, a poslije smo Elli i ja otišli na kavu i kolače u Torte i to. Zadnji put ondje je s Lastanom bila...
Users browsing this forum: ClaudeBot, Google [Bot], GPTBot and 0 guests