precjednički izbori
..ne mogu javno o tome. pa ilegala se stvara, jebate..
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Nije da vas nismo prije godinu i nešto upozoravali da je zadnji čas da se ignoranta Zoku makne i da se počne nešto konkretno radit... ili ćemo gledat osuđenu zločinačku organizaciju opet na vlasti...Silajn » wrote:Ako razlika ostane do 2% za ustašiju, to je dobro: u manjoj su većini nego sam mislila, a sad će ona karikatura dobiti bogovski poligon da smanji tu razliku do parlamentarnih. Također, možda je i bolje nego da Josipović tijesno pobijedi: ovo je najzdravija šansa da SDP napravi što odgađa 3/4 mandata, a u tom slučaju desničari će požalit svaki eventualni dan na vlasti
'if you fall, i'll be there' (floor)
Koju bi adresu? ilegalno.hr?
- Nenia Salonitana
tehnički, nisu na biralištu nego stotinama metara od ulaza na mjesto birališta.nina williams » wrote:
Aj ne šizi, ne vrijede nikakva posebna pravila...
i u Hrvatskoj, ako si na biralištu do 19 sati mora ti se omogućit glasanje...
također, i u Hrvatskoj se potvrde za glasanje mogu dić na dan izbora...
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Bokte, vaik sam demode.
Inače, što se tiče rezultata...
Barcelona vodi 2:0.
A Mesi asistira...rukom.
ne, ne.. ja bi forum hr. ili forum com.MightyMe » wrote: Koju bi adresu? ilegalno.hr?
moze i adresa..nije forum. hr..
Sporo kopcaju. JebigaEuklid » wrote: Nije da vas nismo prije godinu i nešto upozoravali da je zadnji čas da se ignoranta Zoku makne i da se počne nešto konkretno radit... ili ćemo gledat osuđenu zločinačku organizaciju opet na vlasti...
Neš ti imat vremena za forum sad kad krene gospodarski uzlet
Je. A Đilkoš Mario će dobit crveni, garant...nina williams » wrote:
Bokte, vaik sam demode.![]()
Inače, što se tiče rezultata...
Barcelona vodi 2:0.![]()
A Mesi asistira...rukom.
Joj, ne namjeravam sad objašnjavat tebi i Mikiju (koji ne kuži ni foru s nejebanjem/neglasanjemEuklid » wrote: Nije da vas nismo prije godinu i nešto upozoravali da je zadnji čas da se ignoranta Zoku makne i da se počne nešto konkretno radit... ili ćemo gledat osuđenu zločinačku organizaciju opet na vlasti...
Ništa lakše. Osnuj firmu nije forum d.o.o. i imaš mukte domenu.
Samo mi vi nemojte otvarat oci. Bogte, ima 3 godine sam reka da ce zoki vratit vlast hadezeu i na parlamentarnim i na predsjednickim izborima. A nisam vidoviti milanSilajn » wrote:
Joj, ne namjeravam sad objašnjavat tebi i Mikiju (koji ne kuži ni foru s nejebanjem/neglasanjem) tko je tu i kad zajebao. Nije Milanović, kakav god bio kreten.
-
- Information
-