Imamo precjednicu...tko još ima precjednicu?MightyMe » wrote:50.30%, Kikinda.
precjednički izbori
Imam ti ja neke lipe stranice, os da ti ih dam?MmeTipfeler » wrote: Kako nema? Gdje ćeš gore pizdarije od ovoga?
- Nenia Salonitana
tako mi nebesa svetih jebenih 
prvo, bosancima ostave otvorena birališta dulje. oni su posebne cvijećke za koje vrijede posebna pravila
drugo, maloumnoj bagri nije na vrijeme iz dupeta u depe došlo da žele glasati, i na dan izbora nahrupili po potvrde. zašto im se to dozvolilo? nemaš potvrdu, nemoš glasat.
krvi im se najebem, da nam stoka koja živi van rh određuje kako ćemo mi živjeti. hercegovanca naša najdraža.
prvo, bosancima ostave otvorena birališta dulje. oni su posebne cvijećke za koje vrijede posebna pravila
drugo, maloumnoj bagri nije na vrijeme iz dupeta u depe došlo da žele glasati, i na dan izbora nahrupili po potvrde. zašto im se to dozvolilo? nemaš potvrdu, nemoš glasat.
krvi im se najebem, da nam stoka koja živi van rh određuje kako ćemo mi živjeti. hercegovanca naša najdraža.
Ako razlika ostane do 2% za ustašiju, to je dobro: u manjoj su većini nego sam mislila, a sad će ona karikatura dobiti bogovski poligon da smanji tu razliku do parlamentarnih. Također, možda je i bolje nego da Josipović tijesno pobijedi: ovo je najzdravija šansa da SDP napravi što odgađa 3/4 mandata, a u tom slučaju desničari će požalit svaki eventualni dan na vlasti 
Tako se i meni čini.Silajn » wrote: Također, možda je i bolje nego da Josipović tijesno pobijedi: ovo je najzdravija šansa da SDP napravi što odgađa 3/4 mandata, a u tom slučaju desničari će požalit svaki eventualni dan na vlasti
BTW, naslov na indeksu: GOTOVO JE, PORAZ LJIGAVOSTI Kolinda vodi.
Silajn wrote:Ako razlika ostane do 2% za ustašiju, to je dobro: u manjoj su većini nego sam mislila, a sad će ona karikatura dobiti bogovski poligon da smanji tu razliku do parlamentarnih. Također, možda je i bolje nego da Josipović tijesno pobijedi: ovo je najzdravija šansa da SDP napravi što odgađa 3/4 mandata, a u tom slučaju desničari će požalit svaki eventualni dan na vlasti
i od meneSilajn » wrote:Ako razlika ostane do 2% za ustašiju, to je dobro: u manjoj su većini nego sam mislila, a sad će ona karikatura dobiti bogovski poligon da smanji tu razliku do parlamentarnih. Također, možda je i bolje nego da Josipović tijesno pobijedi: ovo je najzdravija šansa da SDP napravi što odgađa 3/4 mandata, a u tom slučaju desničari će požalit svaki eventualni dan na vlasti
E, tako sam danas razmišljao...ovo je dobar kroše u Zokijevu bradu i vjerujem da će se odmaknuti i napraviti bolje pozicije za parlamentarne izbore...Silajn » wrote:Ako razlika ostane do 2% za ustašiju, to je dobro: u manjoj su većini nego sam mislila, a sad će ona karikatura dobiti bogovski poligon da smanji tu razliku do parlamentarnih. Također, možda je i bolje nego da Josipović tijesno pobijedi: ovo je najzdravija šansa da SDP napravi što odgađa 3/4 mandata, a u tom slučaju desničari će požalit svaki eventualni dan na vlasti
- Nenia Salonitana
nek ide sve u kurac, barem imamo zgodnog primijera. 
http://www.vecernji.hr/svijet/policija- ... izu-983531
eksačo, koliko sekundi ti je trebalo da ga uočiš na slici?
p.s.. ja i dalje ne očekujem da kučka vodi kao konačan rezultat, samo me nervira neizvjesnost.
http://www.vecernji.hr/svijet/policija- ... izu-983531
eksačo, koliko sekundi ti je trebalo da ga uočiš na slici?
p.s.. ja i dalje ne očekujem da kučka vodi kao konačan rezultat, samo me nervira neizvjesnost.
Htjela sam stavitkarambol » wrote:
E, tako sam danas razmišljao...ovo je dobar kroše u Zokijevu bradu i vjerujem da će se odmaknuti i napraviti bolje pozicije za parlamentarne izbore...
Sviđa mi se taj kut
AHmad Sharbini kod Koli
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Aj ne šizi, ne vrijede nikakva posebna pravila...Nenia Salonitana » wrote:tako mi nebesa svetih jebenih
i u Hrvatskoj, ako si na biralištu do 19 sati mora ti se omogućit glasanje...
također, i u Hrvatskoj se potvrde za glasanje mogu dić na dan izbora...
Ajme nje.nina williams » wrote:
Aj ne šizi, ne vrijede nikakva posebna pravila...
i u Hrvatskoj, ako si na biralištu do 19 sati mora ti se omogućit glasanje...
također, i u Hrvatskoj se potvrde za glasanje mogu dić na dan izbora...
Vidiš da je sad moderno bit lud, šizit i pisat epitafe.
Jel to forum za parlamentarne izbore ili izbor za sve koji neće čut o izborima?..a unda » wrote:..zapeo sam na otvaranju foruma. sta sad moram napravit, ako imam adresu ..
a jel mogu nekako promijenit, stavit adresu.. forum hr?![]()
-
- Information
-