..charlie hebdo..

Sve od javnog i tajnog interesa
karambol

Post 09 Jan 2015, 22:31

E da...stari Nostradamus je rekao to što pričaš, draga Eks...davno...i da će trajati 7 i 20 godina i vodit će ga tipus rođen u svetom gradu i zvat će se Mabus...tako nekako. Btw. za Hitlera je rekao Hister pa bi i tu trebalo unijeti neku kombinatoriku.
I da, bit će sranje, totalno. Svi ćemo se pobit, narezat na nareske i spalit N bombama...i na koncu ćemo ih pobijediti tek kad se ujedine amer i rus...
Tako je nakako bilo...i u filmu uvijek pada ajfelov toranj... :zubo:

:E

Eks

Post 09 Jan 2015, 22:33

MightyMe » wrote: Upisa san sad u gugl "karamarko kćer" ispalo je lana. :D
A ta je Ana Šarić.
Ne znan, mogla je bit. Čini mi se da me njena surla posjetila na njega. I malo oči.
Taman kad se izabra Josipović ima san čast( :zubo: ) par dana bit u bilizini njegove Lanice. Reka bi čouk kad je vidi ovako na televiziji da je zgodna. Kad ono kurac, kuhana nogica faca stajl.:D
:rofl: Ana je pak zgodna.
karambol wrote:E da...stari Nostradamus je rekao to što pričaš, draga Eks...davno...i da će trajati 7 i 20 godina i vodit će ga tipus rođen u svetom gradu i zvat će se Mabus...tako nekako. Btw. za Hitlera je rekao Hister pa bi i tu trebalo unijeti neku kombinatoriku.
I da, bit će sranje, totalno. Svi ćemo se pobit, narezat na nareske i spalit N bombama...i na koncu ćemo ih pobijediti tek kad se ujedine amer i rus...
Tako je nakako bilo...i u filmu uvijek pada ajfelov toranj... :zubo:

:E
Fala Karambole, dušu dalo za miran san. :zubo:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 09 Jan 2015, 22:36

Eks » wrote:
A šta misliš kako će nastati treći svjetski? :ne zna: S kim? Meni je ovo najizglednije. Završit će u općem kaosu i nuklearnom pomoru i tko preživi, pričat će. Bar će se kapitalizam spasiti svog kraja.
dobro, 3. svjecki ako bude... 4. će se voditi s praćkom, jel... :zubo:

ali neće biti protiv muslimana, u nekom eventualnom globalnom sukobu zapada i muslimana moguć je samo jednostrani masakr...
'if you fall, i'll be there' (floor)
karambol

Post 09 Jan 2015, 22:37

Eks » wrote:
:rofl: Ana je pak zgodna.

Fala Karambole, dušu dalo za miran san. :zubo:
Ima i film... :zubo:

:cerek:
Nenia Salonitana

Post 09 Jan 2015, 22:37

Eks » wrote:
A šta misliš kako će nastati treći svjetski? :ne zna: S kim? Meni je ovo najizglednije. Završit će u općem kaosu i nuklearnom pomoru i tko preživi, pričat će. Bar će se kapitalizam spasiti svog kraja.

malokurcati kosooki. :no:

nisam ništa rekla :nogica:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 09 Jan 2015, 22:42

Nenia Salonitana » wrote:nikad mi nisu bili simpatični prstobrisači dupeta. mislim da je ta praksa uzročnik teških nezadovoljstava.

zovite me paranoičnom, ali svi napadači su UBIJENI. a nije da se ne može pucati u nekoga na način da bude samo teško ranjen. kako prikladno, u grob su ponijeli tko ih je zapravo angažirao.
nema tu nekog cudjenja sto su ubijeni. eto, mozda sam i ja mislio da ce ih radi svega pokusat zive uhvatit, ali opet.. mozda to ili n ije bilo potrebno ili je jedn ostavno bila takva situacija na terenu ili je bila takva procjena.

ne bih bas tako odmah isao na teorije zavjera, jer se to onda moze vrtit komplementarnom psihologijom do u beskraj.

mozda su ovako bili manji rizici, previse je bilo mrtvih, a i da su ih zarobili, sta mislis, da ne bi bilo nakon kojeg mjeseca opet neka otmica aviona, bombe negdje, nesto, jos mrtvih da se ovi uspiju nekako izvuc iz zatvora.
mislim, ko zna kakvih tu sve informacija jos ima za koje ne znamo..

a sto d doznas ko ih je zapravo, jel, angazirao i sto ako ih je stvarno angazirao neki tamo kalif i bi li ti tome vjerovala, tj sto bi ti htjela kao dokaz?
..i kad bi bila napokon sigurna tko ih je, jel, zapravo angazirao, sto bi ti s tom informacijom, sto bi ti ona znacila?

mislim, to i nije bas najbitnije.. najbitnije je ko god to bio, da su ubijeni svi ti ljudi iz sarlija i vezani za sarli i tu situaciju.
tj, nije toliko bitno vidjet ko su negativci, koliko je bitno poklonit sto vecu paznju pozitivcima i njih tako istaknut, a to su ponajprije ovi, vise, eto i ne znam sad koliki je konacni broj mrtvih u sarliju i u vezi njega.
dexter

Post 09 Jan 2015, 22:43

Beau » wrote:Inace, da ne bi bilo da sam ko zna sta napisala.
Samo sam ponudila dexiju vec postojecu temu na trkelju Sloboda pljuvanja po islamu, te rekla da je bolje ne ulazit prevec u te rasprave.

A mislim da je potrebna sloboda pljuvanja i sprdanja po svemu :usama: (sve dok to ne prelazi u govor mrznje, el)
nisam vidio tvoj post, ne mislim ni da treba konstantno pljuvati po necemu. veci je problem sto se protiv islama nista ne smije reci jer odmah ce neko reci nisu svi takvi i ostale takve recenice.

slazem se sa tobom da treba biti slobode za komentarisanje svega bez straha
Eks

Post 09 Jan 2015, 22:45

Euklid » wrote:
dobro, 3. svjecki ako bude... 4. će se voditi s praćkom, jel... :zubo:

ali neće biti protiv muslimana, u nekom eventualnom globalnom sukobu zapada i muslimana moguć je samo jednostrani masakr...
Ne znam, sve su češći ti napadi, već petnaest godina živimo uz terorizam, nisam sigurna da to neće nekako postati još gore.
Eks

Post 09 Jan 2015, 22:48

dexter » wrote:
nisam vidio tvoj post, ne mislim ni da treba konstantno pljuvati po necemu. veci je problem sto se protiv islama nista ne smije reci jer odmah ce neko reci nisu svi takvi i ostale takve recenice.

slazem se sa tobom da treba biti slobode za komentarisanje svega bez straha
Ja priznajem da koliko god pljuvala po kršćanima, to radim bez nekog prevelikog straha, eventualno za neke manje posljedice od života, ok, slučaj Nenada Horvata nas podsjeća i da te mogu katolibani skoro pa ubiti, ali reci nešto o islamu i gotov si zasigurno. Uvijek me pratio taj strah da njih nekako ne uvrijedim. Toliko da neću staviti ni cover na fejsu. Kukavica sam. Ali to prilično govori o tome tko je zapravo naš vladar i koga se najviše bojimo. Jer uvrijedi Isusa i mooožda ćeš nekako bit ubijen ako netko popizdi, ali uvrijedi Muhameda i bit ćeš sigurno ubijen. Meni to dosta govori. Mene je njih strah. A strah ne poznaje razum. Stoga me ne čudi ako ovo eskalira u teži fašizam i micanje od muslimana. Nažalost.
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 09 Jan 2015, 22:48

Eks » wrote:
Ne znam, sve su češći ti napadi, već petnaest godina živimo uz terorizam, nisam sigurna da to neće nekako postati još gore.
I 25 godina u okupaciji. Vec smo se navikli. Izbori dokazali :raspa:
Eks

Post 09 Jan 2015, 22:50

miky0 » wrote:
I 25 godina u okupaciji. Vec smo se navikli. Izbori dokazali :raspa:
O isuse, daj prestani bar na ovoj temi spinati stalno na zokija i hdz. Dosta. Molim te. Ne želim pričati o tome, ne na ovoj temi.
Euklid
old school

Post 09 Jan 2015, 22:52

Eks » wrote:
to je zato jer šutimo protiv terorizma kojeg zapad (i Rusi) već desetljećima sprovode nad muslimanima iz svojih uskih (neo)imperijalističkih interesa

zato i velim da prvo trebamo počistiti kod kuće prije nego krenemo s pljuvačinom

eto i ta dva brata, borila su se u Siriji na strani ISIL-a, ko je stvorio ISIL (ili mudžahedine u Afganistanu)? NATO. ko im je slao oružje? i Hrvatska između ostalog.

e, pa kad nam jednog dana grune bomba onda će biti kasno da se pitamo šta je sad ovo? koji kua? zašto mi? mi nismo odavle...
Eks

Post 09 Jan 2015, 22:53

Euklid » wrote:
to je zato jer šutimo protiv terorizma kojeg zapad (i Rusi) već desetljećima sprovode nad muslimanima iz svojih uskih (neo)imperijalističkih interesa

zato i velim da prvo trebamo počistiti kod kuće prije nego krenemo s pljuvačinom

eto i ta dva brata, borila su se u Siriji na strani ISIL-a, ko je stvorio ISIL (ili mudžahedine u Afganistanu)? NATO. ko im je slao oružje? i Hrvatska između ostalog.

e, pa kad nam jednog dana grune bomba onda će biti kasno da se pitamo šta je sad ovo? koji kua? zašto mi? mi nismo odavle...
Znam. Zato i govorim da elite nisu čiste u ovome. Amerika je kriva, ako ćemo pravo, oni su sve zakuhali i nek se jebu zbog svoje pohlepe za naftom.
Hrvatska je pijun i budala i da, platit ćemo to.

Ali ne treba podcijeniti ni luđaštvo fundamentalista, to je ogromna prijetnja i nemam pojma kako će se riješiti.
..a unda
Undaminator

Post 09 Jan 2015, 22:53

Eks » wrote:
..petnajst? e da nije pedeset.. ili sto pedeset.. ili hiljadu pedeset. to se tebi cini da su sve cesci ili si samo mozda pocela zivjet otkad je inteneta :D
aj, kad je tebi bio najblizi teroristicki napad i gdje? i kakav je bio? :D
Eks

Post 09 Jan 2015, 22:55

..a unda » wrote: ..petnajst? e da nije pedeset.. ili sto pedeset.. ili hiljadu pedeset. ti ne tebi cini da su sve cesci ili si samo mozda pocela zivjet otkad je inteneta :D
Bilo ih je i prije, znam, ali govorim od one frke oko blizanaca otkad je Amerika uvela posebne sigurnosne mjere i sve se nekako dodatno zakotrljalo.
miky0
ST Leader

Post 09 Jan 2015, 22:55

..a unda » wrote: ..petnajst? e da nije pedeset.. ili sto pedeset.. ili hiljadu pedeset. ti ne tebi cini da su sve cesci ili si samo mozda pocela zivjet otkad je inteneta :D
Prije par godina u zd kad su onaj trajekt skoro roknili :raspa:
..a unda
Undaminator

Post 09 Jan 2015, 22:57

Eks » wrote:
Bilo ih je i prije, znam, ali govorim od one frke oko blizanaca otkad je Amerika uvela posebne sigurnosne mjere i sve se nekako dodatno zakotrljalo.
ja bih onda rekao da su od blizanaca teroristicki napadi sve rjedji.. :D
dexter

Post 09 Jan 2015, 22:58

Eks » wrote:
Ja priznajem da koliko god pljuvala po kršćanima, to radim bez nekog prevelikog straha, eventualno za neke manje posljedice od života, ok, slučaj Nenada Horvata nas podsjeća i da te mogu katolibani skoro pa ubiti, ali reci nešto o islamu i gotov si zasigurno. Uvijek me pratio taj strah da njih nekako ne uvrijedim. Toliko da neću staviti ni cover na fejsu. Kukavica sam. Ali to prilično govori o tome tko je zapravo naš vladar i koga se najviše bojimo. Jer uvrijedi Isusa i mooožda ćeš nekako bit ubijen ako netko popizdi, ali uvrijedi Muhameda i bit ćeš sigurno ubijen. Meni to dosta govori. Mene je njih strah. A strah ne poznaje razum. Stoga me ne čudi ako ovo eskalira u teži fašizam i micanje od muslimana. Nažalost.
ne mogu da se sjetim da li je neko skoro ubio nekoga na taj nacin zbog isusa.

moji su se sprdali zbog toga sto je bosna digla nivo bezbjednosti. onda sam se sjetio maoce, sela kod brckog u koje ni policija ne zalazi u kome zive vehabije. a opet imas bec koji je centar vehabizma u evropi.
Eks

Post 09 Jan 2015, 23:00

dexter » wrote:

moji su se sprdali zbog toga sto je bosna digla nivo bezbjednosti. onda sam se sjetio maoce, sela kod brckog u koje ni policija ne zalazi u kome zive vehabije. a opet imas bec koji je centar vehabizma u evropi.
Pričao mi je frend koji živi gdje i ti, o vehabijama, horor jebeni.
A koliko se islamiziralo od ovog rata, opet horor. I neka, možemo mi bulazniti o ustašama i četnicima, ali ne idu oni skidat glave okolo danas, a ovi idu. Ali to nije politički korektno reći. :ne zna: A mene nekako u strahu boli kurac za političku razmaženu korektnost.
..a unda
Undaminator

Post 09 Jan 2015, 23:01

dexter » wrote:
pf, a 91.? i to svaki radi svog isusa. :D kad si se ti uopce rodio? :D
Euklid
old school

Post 09 Jan 2015, 23:02

dexter » wrote:
a jel se moš sjetit da su ubili nekog zbog nafte?
Eks

Post 09 Jan 2015, 23:03

..a unda » wrote:
pf, a 91.? i to svaki radi svog isusa. :D kad si se ti uopce rodio? :D
Otada, otada. Rat je samo dokazao koliko smo bijedni i prokleti na Balkanu i zato se i bojim da ovi fanatici iz bosne ne polude, već smo imali preview.
Ali koliko god danas govorili kako su u Hrvatskoj ustaše, u Srbiji četnici, ja nekako ne vidim da ti ustaše i četnici okolo bacaju bombe, skidaju glave, a ovi to rade. Malo mi je pozerski lamentirati o ustašiji i četnikluku dok nam ovi prijete skinut glave doslovno.
..a unda
Undaminator

Post 09 Jan 2015, 23:03

Eks » wrote:
Pričao mi je frend koji živi gdje i ti, o vehabijama, horor jebeni.
A koliko se islamiziralo od ovog rata, opet horor. I neka, možemo mi bulazniti o ustašama i četnicima, ali ne idu oni skidat glave okolo danas, a ovi idu. Ali to nije politički korektno reći. :ne zna: A mene nekako u strahu boli kurac za političku razmaženu korektnost.

..i kako bi ti to onda rijesila? kako bi ti uklonila taj horor sto dalje od sebe? :kokice:
miky0
ST Leader

Post 09 Jan 2015, 23:04

Euklid » wrote:
a jel se moš sjetit da su ubili nekog zbog nafte?
:rofl: :rofl: :rofl: :top:
Eks

Post 09 Jan 2015, 23:04

I ne može se baš sve svesti na naftu. Ne može, jebiga. Negirati malignost nekih ideja je opasno. Ne treba ić u drugu krajnost, ali jebiga, kad prestanu padati glave radi crteža, onda možda se prestane i bojati i izricati pizdarije u strahu. Ja ne bih zamjerila ljudima u Francuskoj koji će zbog ovoga popizditi i biti oprezni te se sklanjati od određene skupine.
  • Information