I da, bit će sranje, totalno. Svi ćemo se pobit, narezat na nareske i spalit N bombama...i na koncu ćemo ih pobijediti tek kad se ujedine amer i rus...
Tako je nakako bilo...i u filmu uvijek pada ajfelov toranj...
MightyMe » wrote: Upisa san sad u gugl "karamarko kćer" ispalo je lana.
A ta je Ana Šarić.
Ne znan, mogla je bit. Čini mi se da me njena surla posjetila na njega. I malo oči.
Taman kad se izabra Josipović ima san čast() par dana bit u bilizini njegove Lanice. Reka bi čouk kad je vidi ovako na televiziji da je zgodna. Kad ono kurac, kuhana nogica faca stajl.
Fala Karambole, dušu dalo za miran san.karambol wrote:E da...stari Nostradamus je rekao to što pričaš, draga Eks...davno...i da će trajati 7 i 20 godina i vodit će ga tipus rođen u svetom gradu i zvat će se Mabus...tako nekako. Btw. za Hitlera je rekao Hister pa bi i tu trebalo unijeti neku kombinatoriku.
I da, bit će sranje, totalno. Svi ćemo se pobit, narezat na nareske i spalit N bombama...i na koncu ćemo ih pobijediti tek kad se ujedine amer i rus...
Tako je nakako bilo...i u filmu uvijek pada ajfelov toranj...![]()
dobro, 3. svjecki ako bude... 4. će se voditi s praćkom, jel...Eks » wrote:
A šta misliš kako će nastati treći svjetski?S kim? Meni je ovo najizglednije. Završit će u općem kaosu i nuklearnom pomoru i tko preživi, pričat će. Bar će se kapitalizam spasiti svog kraja.
Eks » wrote:
A šta misliš kako će nastati treći svjetski?S kim? Meni je ovo najizglednije. Završit će u općem kaosu i nuklearnom pomoru i tko preživi, pričat će. Bar će se kapitalizam spasiti svog kraja.
nema tu nekog cudjenja sto su ubijeni. eto, mozda sam i ja mislio da ce ih radi svega pokusat zive uhvatit, ali opet.. mozda to ili n ije bilo potrebno ili je jedn ostavno bila takva situacija na terenu ili je bila takva procjena.Nenia Salonitana » wrote:nikad mi nisu bili simpatični prstobrisači dupeta. mislim da je ta praksa uzročnik teških nezadovoljstava.
zovite me paranoičnom, ali svi napadači su UBIJENI. a nije da se ne može pucati u nekoga na način da bude samo teško ranjen. kako prikladno, u grob su ponijeli tko ih je zapravo angažirao.
nisam vidio tvoj post, ne mislim ni da treba konstantno pljuvati po necemu. veci je problem sto se protiv islama nista ne smije reci jer odmah ce neko reci nisu svi takvi i ostale takve recenice.Beau » wrote:Inace, da ne bi bilo da sam ko zna sta napisala.
Samo sam ponudila dexiju vec postojecu temu na trkelju Sloboda pljuvanja po islamu, te rekla da je bolje ne ulazit prevec u te rasprave.
A mislim da je potrebna sloboda pljuvanja i sprdanja po svemu(sve dok to ne prelazi u govor mrznje, el)
Ne znam, sve su češći ti napadi, već petnaest godina živimo uz terorizam, nisam sigurna da to neće nekako postati još gore.Euklid » wrote:
dobro, 3. svjecki ako bude... 4. će se voditi s praćkom, jel...![]()
ali neće biti protiv muslimana, u nekom eventualnom globalnom sukobu zapada i muslimana moguć je samo jednostrani masakr...
Ja priznajem da koliko god pljuvala po kršćanima, to radim bez nekog prevelikog straha, eventualno za neke manje posljedice od života, ok, slučaj Nenada Horvata nas podsjeća i da te mogu katolibani skoro pa ubiti, ali reci nešto o islamu i gotov si zasigurno. Uvijek me pratio taj strah da njih nekako ne uvrijedim. Toliko da neću staviti ni cover na fejsu. Kukavica sam. Ali to prilično govori o tome tko je zapravo naš vladar i koga se najviše bojimo. Jer uvrijedi Isusa i mooožda ćeš nekako bit ubijen ako netko popizdi, ali uvrijedi Muhameda i bit ćeš sigurno ubijen. Meni to dosta govori. Mene je njih strah. A strah ne poznaje razum. Stoga me ne čudi ako ovo eskalira u teži fašizam i micanje od muslimana. Nažalost.dexter » wrote:
nisam vidio tvoj post, ne mislim ni da treba konstantno pljuvati po necemu. veci je problem sto se protiv islama nista ne smije reci jer odmah ce neko reci nisu svi takvi i ostale takve recenice.
slazem se sa tobom da treba biti slobode za komentarisanje svega bez straha
I 25 godina u okupaciji. Vec smo se navikli. Izbori dokazaliEks » wrote:
Ne znam, sve su češći ti napadi, već petnaest godina živimo uz terorizam, nisam sigurna da to neće nekako postati još gore.
to je zato jer šutimo protiv terorizma kojeg zapad (i Rusi) već desetljećima sprovode nad muslimanima iz svojih uskih (neo)imperijalističkih interesaEks » wrote:
Ne znam, sve su češći ti napadi, već petnaest godina živimo uz terorizam, nisam sigurna da to neće nekako postati još gore.
Znam. Zato i govorim da elite nisu čiste u ovome. Amerika je kriva, ako ćemo pravo, oni su sve zakuhali i nek se jebu zbog svoje pohlepe za naftom.Euklid » wrote:
to je zato jer šutimo protiv terorizma kojeg zapad (i Rusi) već desetljećima sprovode nad muslimanima iz svojih uskih (neo)imperijalističkih interesa
zato i velim da prvo trebamo počistiti kod kuće prije nego krenemo s pljuvačinom
eto i ta dva brata, borila su se u Siriji na strani ISIL-a, ko je stvorio ISIL (ili mudžahedine u Afganistanu)? NATO. ko im je slao oružje? i Hrvatska između ostalog.
e, pa kad nam jednog dana grune bomba onda će biti kasno da se pitamo šta je sad ovo? koji kua? zašto mi? mi nismo odavle...
..petnajst? e da nije pedeset.. ili sto pedeset.. ili hiljadu pedeset. to se tebi cini da su sve cesci ili si samo mozda pocela zivjet otkad je intenetaEks » wrote:
Bilo ih je i prije, znam, ali govorim od one frke oko blizanaca otkad je Amerika uvela posebne sigurnosne mjere i sve se nekako dodatno zakotrljalo...a unda » wrote: ..petnajst? e da nije pedeset.. ili sto pedeset.. ili hiljadu pedeset. ti ne tebi cini da su sve cesci ili si samo mozda pocela zivjet otkad je inteneta
aj, kad je tebi bio najblizi teroristicki napad i gdje? i kakav je bio?
Prije par godina u zd kad su onaj trajekt skoro roknili..a unda » wrote: ..petnajst? e da nije pedeset.. ili sto pedeset.. ili hiljadu pedeset. ti ne tebi cini da su sve cesci ili si samo mozda pocela zivjet otkad je inteneta
aj, kad je tebi bio najblizi teroristicki napad i gdje? i kakav je bio?
ja bih onda rekao da su od blizanaca teroristicki napadi sve rjedji..Eks » wrote:
Bilo ih je i prije, znam, ali govorim od one frke oko blizanaca otkad je Amerika uvela posebne sigurnosne mjere i sve se nekako dodatno zakotrljalo.
ne mogu da se sjetim da li je neko skoro ubio nekoga na taj nacin zbog isusa.Eks » wrote:
Ja priznajem da koliko god pljuvala po kršćanima, to radim bez nekog prevelikog straha, eventualno za neke manje posljedice od života, ok, slučaj Nenada Horvata nas podsjeća i da te mogu katolibani skoro pa ubiti, ali reci nešto o islamu i gotov si zasigurno. Uvijek me pratio taj strah da njih nekako ne uvrijedim. Toliko da neću staviti ni cover na fejsu. Kukavica sam. Ali to prilično govori o tome tko je zapravo naš vladar i koga se najviše bojimo. Jer uvrijedi Isusa i mooožda ćeš nekako bit ubijen ako netko popizdi, ali uvrijedi Muhameda i bit ćeš sigurno ubijen. Meni to dosta govori. Mene je njih strah. A strah ne poznaje razum. Stoga me ne čudi ako ovo eskalira u teži fašizam i micanje od muslimana. Nažalost.
Pričao mi je frend koji živi gdje i ti, o vehabijama, horor jebeni.dexter » wrote:
ne mogu da se sjetim da li je neko skoro ubio nekoga na taj nacin zbog isusa.
moji su se sprdali zbog toga sto je bosna digla nivo bezbjednosti. onda sam se sjetio maoce, sela kod brckog u koje ni policija ne zalazi u kome zive vehabije. a opet imas bec koji je centar vehabizma u evropi.
Otada, otada. Rat je samo dokazao koliko smo bijedni i prokleti na Balkanu i zato se i bojim da ovi fanatici iz bosne ne polude, već smo imali preview.
Eks » wrote:
Pričao mi je frend koji živi gdje i ti, o vehabijama, horor jebeni.
A koliko se islamiziralo od ovog rata, opet horor. I neka, možemo mi bulazniti o ustašama i četnicima, ali ne idu oni skidat glave okolo danas, a ovi idu. Ali to nije politički korektno reći.A mene nekako u strahu boli kurac za političku razmaženu korektnost.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest