Bilo bi puno bolje da su ostali živi. Ali, teško je pucat u nekoga da ga raniš. Triba bi gađat udove, a oni se brzo miču. Zato se gađa u centar mase. Drugo, da su ostali ranjeni ubili bi taoce.Nenia Salonitana » wrote:nikad mi nisu bili simpatični prstobrisači dupeta. mislim da je ta praksa uzročnik teških nezadovoljstava.
zovite me paranoičnom, ali svi napadači su UBIJENI. a nije da se ne može pucati u nekoga na način da bude samo teško ranjen. kako prikladno, u grob su ponijeli tko ih je zapravo angažirao.
..charlie hebdo..
- Nenia Salonitana
priznajem da mi to nije bilo toliko interesantno kao ove domaće teme pa nisam detaljno popratila, ali što nisu rekli da su i taoci pobijeni?
Vele stručnjaci da će biti još napada. I da ni Hrvatska nije sigurna. Koštat će nas granica s bosnom ako ovo eskalira. Da započne neki treći svjecki s muslimanima, daleko je bolje bit u nekoj europskoj metropoli i poginut na licu mjestu nego da te komšija čakijom rezbari danima u nekom logoru. A znamo već kako su balkanci kreativni, vidjeli smo.
Ne svi. Četvero. Kriza je okončana prije nego su ih stigli sve pobit.Nenia Salonitana » wrote:priznajem da mi to nije bilo toliko interesantno kao ove domaće teme pa nisam detaljno popratila, ali što nisu rekli da su i taoci pobijeni?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
ponekad mi bude žao što na trkelju nemamo kartone i banove... al dobro, šta sad, sloboda govora i te spike...Nenia Salonitana » wrote:nikad mi nisu bili simpatični prstobrisači dupeta. mislim da je ta praksa uzročnik teških nezadovoljstava.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Di su bila ova dva brata, bija je jedan taoc i taj je preživija, a mislin da je bilo i preživjelih kod onog drugog tipa.Nenia Salonitana » wrote:priznajem da mi to nije bilo toliko interesantno kao ove domaće teme pa nisam detaljno popratila, ali što nisu rekli da su i taoci pobijeni?
- Euklid
- old school
Eks » wrote:Vele stručnjaci da će biti još napada. I da ni Hrvatska nije sigurna. Koštat će nas granica s bosnom ako ovo eskalira. Da započne neki treći svjecki s muslimanima, daleko je bolje bit u nekoj europskoj metropoli i poginut na licu mjestu nego da te komšija čakijom rezbari danima u nekom logoru. A znamo već kako su balkanci kreativni, vidjeli smo.
što bi reko jedan mislioc... tvoja je filozofija noć u kojoj su sve krave crne...
Čuj, kad mene strah obuzme, sve je crno. A bome me drži otkad sam čula za ovo.
Zasto vam je bitno ko je ove maloumnike angazirao za ubojstvo novinara? Nes ti, ima ih samo par miljuna po svitu i nekoliko desetaka tisuca po europi. Triba te teroriste ubit ka sta ih se i ubilo, samo puno ranije nego sta je to ucinjeno.
Da pojasnim, muhamed ili alija kao nalogodavac su potpuno nebitni, jer za jednog ili drugog tajne sluzbe znaju da imaju svoje celije. Zato njihove maloumne ubojice ne triba stedit zivota, vec ubit bez presude. A ono sta slucajno i prezivi, osudit na smrt.
Za vracanje smrtne kazne!
Da pojasnim, muhamed ili alija kao nalogodavac su potpuno nebitni, jer za jednog ili drugog tajne sluzbe znaju da imaju svoje celije. Zato njihove maloumne ubojice ne triba stedit zivota, vec ubit bez presude. A ono sta slucajno i prezivi, osudit na smrt.
Za vracanje smrtne kazne!
- Euklid
- old school
ma, znam... al 3. svjecki protiv muslimana? zašto popoku?Eks » wrote:
Čuj, kad mene strah obuzme, sve je crno. A bome me drži otkad sam čula za ovo.Ni izjave političara nisu utješne. Kaže Ivo "građani, građanke, budite mirni, sigurni ste", a meni misao kako to kažu u svim filmovima apokalipse.
A ostali kažu da nismo sigurni. Gledala sam četiri sezone REvenge pa me valjda još drži paranoja da nekom rat odgovara.
čime bi se taj rat vodio? koliko dana bi trajao? ili bolje - koliko sati bi trajao?
A šta misliš kako će nastati treći svjetski?Euklid » wrote:
ma, znam... al 3. svjecki protiv muslimana? zašto popoku?
čime bi se taj rat vodio? koliko dana bi trajao? ili bolje - koliko sati bi trajao?
Pusti ti stat, zašto stručnjaci vele da će ovog biti još u narednim danima.MightyMe » wrote: Ma kakva odmazda, još su in uslugu napravili. Postali su šehidi, dobili vi aj pi pas za đenet, i još 40 hurija. Nemoš bolje.
Vidija san danas neku žensku, ista karamarko, palo mi je napamet da bi mu mogla bit ćer.Eks » wrote:Mali kutak za ksenofobni trenutak- Karamarkova bivša žena je muslimanka. Nas više vole nego Srbe, s razlogomvaljda neće po lokalnim Konzumima divljat.
Svojedobno sam ustalkala njegovu bivšu ljubavnicu a današnju partnericu i ona se dosta naslikaje s njegovom kćeri, Ana nešto, zaboravih, a kći mu se zove Lana pa moš stalkat. :elma:MightyMe » wrote: Vidija san danas neku žensku, ista karamarko, palo mi je napamet da bi mu mogla bit ćer.
Upisa san sad u gugl "karamarko kćer" ispalo je lana.Eks » wrote:
Svojedobno sam ustalkala njegovu bivšu ljubavnicu a današnju partnericu i ona se dosta naslikaje s njegovom kćeri, Ana nešto, zaboravih, a kći mu se zove Lana pa moš stalkat. :elma:
A ta je Ana Šarić.
Ne znan, mogla je bit. Čini mi se da me njena surla posjetila na njega. I malo oči.
Taman kad se izabra Josipović ima san čast(
-
- Information
-