Papa Franjo (Vratio se Walter, jebo vam je mater...)

Monoteistički i politeistički sustavi vjerovanja
Eks

Post 25 Dec 2014, 12:04

miky0 » wrote:To nitko ne osporava, ali svrstavanje papa franju sa svim njegovim predhodnicima je neumjesno i zlonamjerno.
Pa u pravu si. Treba konačno i dobrom mafijašu priznati da je bolji od okrutnije mu braće.

miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 25 Dec 2014, 12:35

Eks » wrote:Pa u pravu si. Treba konačno i dobrom mafijašu priznati da je bolji od okrutnije mu braće.
A sta pretjerujete cudo jedno...a sta cekujete, da kaze da zatvara vjeru jer je glupa i nerealna? Sta?
Eks

Post 25 Dec 2014, 12:39

miky0 » wrote:A sta pretjerujete cudo jedno...a sta cekujete, da kaze da zatvara vjeru jer je glupa i nerealna? Sta?
A što bih trebala očekivati od organizacije koju nit volim nit poštujem nit osjećam mojom u ikojem slučaju? Oni nisu moji. Ako su tvoji, onda razumijem da si oduševljen što konačno netko govori stvari koje želiš čuti.
Jasno je da je potreban takav papa da se ne uguše u zlobi, pohlepi i da im još više pastve ne ode. Tim je gori od prethodnika jer će toj organizaciji omogućiti dugovječnost. Kupuje vrijeme, vole ga i ateisti, oh kako dražesno.
Ne znam za tebe, ali ja nikad nisam voljela ulizice.
Ti si slobodan uživati u njemu.

I ne, o ne, nije njihov grijeh vjera. Niti njena "glupost" i "nerealnost". Da je to njihov grijeh, ja bi ih pozdravila. Njihovi su grijesi puno dublji, vjera je tek mašnica na celofanu, bacanje krafni u oči. Priča koju moraju pričati.
Ali da, za nekog tko percipira da oni samo vjeruju :trep: ovaj papa je sjekira u med, melem za uho.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 25 Dec 2014, 12:57

miky0 » wrote:A sta pretjerujete cudo jedno...a sta cekujete, da kaze da zatvara vjeru jer je glupa i nerealna? Sta?
:zubo:
..jel se ti to zajebajes il provociras utupom ili sta? :D

pa npr, ocekujem da kaze da ce mu ispostave placat porez. :D

ono, nije to bas najbitnije, ali eto, mogao bi pocet od toga.. :D
Eks

Post 25 Dec 2014, 12:58

..a unda » wrote: :zubo:

pa npr, ocekujem da kaze da ce mu ispostave placat porez. :D

ono, nije to bas najbitnije, ali eto, mogao bi pocet od toga.. :D
Božetebe, pa već ga mnogi ateisti nekritički obožavaju, nije lud da to naruši nekakvim praktičnim stvarima.
..a unda
Undaminator

Post 25 Dec 2014, 13:01

Eks » wrote:
Božetebe, pa već ga mnogi ateisti nekritički obožavaju, nije lud da to naruši nekakvim praktičnim stvarima.
..da nekriticki. da obozavaju.. :D

kako im prodaje rog za svijecu, cudo jedno. tj, ok, on se i bavi cudima, kao prvo i najprije. :D

da vidis ti tamo hodocasca u plamoticevu, ne bi vjerovala.. sve sama krema de la krema, elita brale.. :D
Eks

Post 25 Dec 2014, 13:07

..a unda » wrote: ..da nekriticki. da obozavaju.. :D

kako im prodaje rog za svijecu, cudo jedno. tj, ok, on se i bavi cudima, kao prvo i najprije. :D

da vidis ti tamo hodocasca u plamoticevu, ne bi vjerovala.. sve sama krema de la krema, elita brale.. :D
U onoj grupi na fejsu, ateisti i agnostici, čudo obožavatelja. Možeš vjeru izbaciti iz čovjeka, ali vjerski sklop teže. Takav će se klanjati bilo kome. A trenutno je papa najmoćniji pa zašto ne njemu. Ionako milo zvuči. Mora da je dobar čovjek.

S druge strane, vidjeh Stojićevo blagoglagoljenje na ponoćki. Baš me zanima što će se Stojiću desiti za huškanje. Pred kojim bi sudom mogao odgovarati. Možda novi papa koji je oh so drukčiji to zna. :trep:
miky0
ST Leader

Post 25 Dec 2014, 15:17

Eks » wrote:
A što bih trebala očekivati od organizacije koju nit volim nit poštujem nit osjećam mojom u ikojem slučaju?
Ne znam, zato i pitam :ne zna:
Eks » wrote:
Oni nisu moji. Ako su tvoji, onda razumijem da si oduševljen što konačno netko govori stvari koje želiš čuti.
Ja sam nedefiniran, ili mozda nisam :misli: naime, ja jesam odgajan u krscanskom duhu, primija sam sve sakramente, ali su me ocito slabo odgojili kad vjeru ne prakticiram, prvenstveno jer mi se crkva kakva je zgadila i to vec odavna. Tako da sa svoje perspektive mogu rec kako mi se ovaj papa svidja od svih prethodnih, iako to ne znaci kako cu sad odjednom pocet prakticirat vjeru.
Eks » wrote:
Jasno je da je potreban takav papa da se ne uguše u zlobi, pohlepi i da im još više pastve ne ode. Tim je gori od prethodnika jer će toj organizaciji omogućiti dugovječnost. Kupuje vrijeme
Dakle, od jednog pape ocekujes da proglasi kapitulaciju i ugasi vjeru/crkvu. Nerealno. Sto je jos gore, kriticki govoris o ovom papi koji jedini od svih prijasnjih govori protiv dosadasnjeg upravljanja crkvom. Cudno. Ustvari nije uopce cudno, kad se uzme u obzir kako kriticki govoris protiv mladog Sincica jer se suprostavlja vlastodrscima.
Eks » wrote:
vole ga i ateisti, oh kako dražesno.
Nista neobicno da ateisti vole papu koji govori protiv svoje crkve. Zato mi i je drag.
Eks » wrote:
Ne znam za tebe, ali ja nikad nisam voljela ulizice.
Jesi. Volis ulizice. Ulizicarstvo je nesuprostavljat se hdzsdpeu.
Eks » wrote:
Ti si slobodan uživati u njemu.
Hvala.
Eks » wrote:
I ne, o ne, nije njihov grijeh vjera. Niti njena "glupost" i "nerealnost". Da je to njihov grijeh, ja bi ih pozdravila. Njihovi su grijesi puno dublji, vjera je tek mašnica na celofanu, bacanje krafni u oči. Priča koju moraju pričati.
Ali da, za nekog tko percipira da oni samo vjeruju :trep: ovaj papa je sjekira u med, melem za uho.
Eto, sto sam rekao :misli:
Eks

Post 25 Dec 2014, 15:28

Sori, ne da mi se danas hendlati tvoje kompletno nerazumijevanje i crno bijeli pogled na svijet. Probaj opet pročitati moj odgovor pa razumjeti, ako želiš. Ako ne, nema veze.
miky0
ST Leader

Post 25 Dec 2014, 15:36

Eks » wrote:Sori, ne da mi se danas hendlati tvoje kompletno nerazumijevanje i crno bijeli pogled na svijet. Probaj opet pročitati moj odgovor pa razumjeti, ako želiš. Ako ne, nema veze.
Ok, ocito sam krivo razumija da si napala papu koji kriticki govori o dosadasnjem upravljanju crkvom.
Eks

Post 25 Dec 2014, 17:27

:facepalm: Nemoć. Nemoć. Nemoć.
miky0
ST Leader

Post 25 Dec 2014, 17:45

Eks » wrote::facepalm: Nemoć. Nemoć. Nemoć.
:mad:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 25 Dec 2014, 18:52

Štaš... ne valja papa koji je počeo raščišćavati stoljećima gomilanu kaljužu, ne valja Kapović koji se zalaže za jedno pravednije društvo, ne valja Gljivibor kojem je dosta bankarsko-tajkunske pljačke... pa ko onda valja? :misli:

Zoka valja, moj miky, ali to ti i ja ne vidimo... :ne zna:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Eks

Post 25 Dec 2014, 18:54

Patetike li. Što je papa dosad raščistio? Nemojte meni odgovarati, mene vaše viđenje ne zanima, odgovorite sebi.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 25 Dec 2014, 18:58

Raščistio je više nego njegovi prethodnici zajedno... a tek je počeo...

Prije par godina nitko nije mogao ni zamisliti da će se pojaviti jedan ovakav papa :cerek:
'if you fall, i'll be there' (floor)
miky0
ST Leader

Post 25 Dec 2014, 19:22

Eks » wrote:Patetike li. Što je papa dosad raščistio? Nemojte meni odgovarati, mene vaše viđenje ne zanima, odgovorite sebi.
Vise je ispljuca papa franjo svoje predhodnike nego zoki hadezeovce.

Cekaj, i ja govorim gluposti, pa kad je zoki ista negativnog reka protiv hadezeovaca :misli:
..a unda
Undaminator

Post 25 Dec 2014, 20:16

Thompson u Spaladiumu: večer dobre svirke i vibracija

..vibracija? :zubo:

Akcija u Vatikanu: članica Femena upala u jaslice, otela malog Isusa i urlikala "Bog je žena!"

.. :zubo: :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 25 Dec 2014, 20:20

miky0 » wrote:
Vise je ispljuca papa franjo svoje predhodnike nego zoki hadezeovce.

..ko o cemu, ti o pljucanju. :D

papa te cita, garant. :kokice:

Cekaj, i ja govorim gluposti,
..mislis? :kokice:

:D
..pa kad je zoki ista negativnog reka protiv hadezeovaca :misli:
..a kad nije? :D ..
Eks

Post 25 Dec 2014, 20:38

Ojebotegljiva, da ne može jedna tema proć bez fantaziranja o zokiju. :facepalm: Posvuda ga vidiš.
..a unda
Undaminator

Post 25 Dec 2014, 20:50

Eks » wrote:Ojebotegljiva, da ne može jedna tema proć bez fantaziranja o zokiju. :facepalm: Posvuda ga vidiš.
..a o cemu bi drugom pricao? :D

jel ti znas ono.. ajme sta sam zedan, ajme sta sam zedan? :D

..ne, nije ona.. caca ja sam zedna. slicno je donekle, ali nije to, tj ne sad.. :D
miky0
ST Leader

Post 25 Dec 2014, 20:50

..a unda » wrote:

..ko o cemu, ti o pljucanju. :D

papa te cita, garant. :kokice:

..mislis? :kokice:

:D

..a kad nije? :D ..
Ono kad on maloumno pizdeka protiv toboze politickih protivnika ne znaci da on zeli istima i propast. Pa pogledaj kako li su se danas kod bozanica zazvalili kolinda i josipovic, ne bi se zacudija da ju je i napumpa ;)
miky0
ST Leader

Post 25 Dec 2014, 20:54

Eks » wrote:Ojebotegljiva, da ne može jedna tema proć bez fantaziranja o zokiju. :facepalm: Posvuda ga vidiš.
Da su to moja fantaziranja, onda bi ovom drzavom tekao med, no kako jedino fantaziranjem mozemo zamislit da drzavom tece med, logicno zakljucujem da na svu zalost moja fantaziranja o zokiju nisu fantaziranja.
..a unda
Undaminator

Post 25 Dec 2014, 20:55

miky0 » wrote:
Ono kad on maloumno pizdeka protiv toboze politickih protivnika ne znaci da on zeli istima i propast. Pa pogledaj kako li su se danas kod bozanica zazvalili kolinda i josipovic, ne bi se zacudija da ju je i napumpa ;)
dakle, govorio je. eto, jel sad pricas gluposti ili.. ? :D

..a ti znas i sta on zeli? usao si mu u glavu, jelda? :D

ko je bio kod bozanica.. milanovic?

a, josipovic je bio.. ma ko b i nju napumpa.. ok, osim tebe kad krenes :D, ali ja mi solim da je on nju ono.. ispljuca i onda je ispljuca, pa je ispljuca.. pa je dosao bozanic pa ih je ispljuca, pa ij je kujundzic sve ispljuca, pa svibor ceka sljedece suocenje da ih sve ispljuca, onda idu izbori gdje cemo ih sve ispljucat.. :D :D
Eks

Post 25 Dec 2014, 21:14

miky0 » wrote:
Da su to moja fantaziranja, onda bi ovom drzavom tekao med, no kako jedino fantaziranjem mozemo zamislit da drzavom tece med, logicno zakljucujem da na svu zalost moja fantaziranja o zokiju nisu fantaziranja.
Govorim o tvojoj fiksaciji da na svakoj temi spomeneš zokija. Jesi se zaljubio?
miky0
ST Leader

Post 25 Dec 2014, 22:34

..a unda » wrote: dakle, govorio je. eto, jel sad pricas gluposti ili.. ? :D

..a ti znas i sta on zeli? usao si mu u glavu, jelda? :D

ko je bio kod bozanica.. milanovic?

a, josipovic je bio.. ma ko b i nju napumpa.. ok, osim tebe kad krenes :D, ali ja mi solim da je on nju ono.. ispljuca i onda je ispljuca, pa je ispljuca.. pa je dosao bozanic pa ih je ispljuca, pa ij je kujundzic sve ispljuca, pa svibor ceka sljedece suocenje da ih sve ispljuca, onda idu izbori gdje cemo ih sve ispljucat.. :D :D
To sta je on govorija ne znaci da je ista givirija svrsihodno. Maloumna budala.

A cuj, ako ti ne vidis kako si medjusobno hadezeovci i esdepeovci natezu spolovila, sta cu ti ja ;)
  • Information