Pa u pravu si. Treba konačno i dobrom mafijašu priznati da je bolji od okrutnije mu braće.miky0 » wrote:To nitko ne osporava, ali svrstavanje papa franju sa svim njegovim predhodnicima je neumjesno i zlonamjerno.
Papa Franjo (Vratio se Walter, jebo vam je mater...)
A sta pretjerujete cudo jedno...a sta cekujete, da kaze da zatvara vjeru jer je glupa i nerealna? Sta?Eks » wrote:Pa u pravu si. Treba konačno i dobrom mafijašu priznati da je bolji od okrutnije mu braće.
A što bih trebala očekivati od organizacije koju nit volim nit poštujem nit osjećam mojom u ikojem slučaju? Oni nisu moji. Ako su tvoji, onda razumijem da si oduševljen što konačno netko govori stvari koje želiš čuti.miky0 » wrote:A sta pretjerujete cudo jedno...a sta cekujete, da kaze da zatvara vjeru jer je glupa i nerealna? Sta?
Jasno je da je potreban takav papa da se ne uguše u zlobi, pohlepi i da im još više pastve ne ode. Tim je gori od prethodnika jer će toj organizaciji omogućiti dugovječnost. Kupuje vrijeme, vole ga i ateisti, oh kako dražesno.
Ne znam za tebe, ali ja nikad nisam voljela ulizice.
Ti si slobodan uživati u njemu.
I ne, o ne, nije njihov grijeh vjera. Niti njena "glupost" i "nerealnost". Da je to njihov grijeh, ja bi ih pozdravila. Njihovi su grijesi puno dublji, vjera je tek mašnica na celofanu, bacanje krafni u oči. Priča koju moraju pričati.
Ali da, za nekog tko percipira da oni samo vjeruju
miky0 » wrote:A sta pretjerujete cudo jedno...a sta cekujete, da kaze da zatvara vjeru jer je glupa i nerealna? Sta?
..jel se ti to zajebajes il provociras utupom ili sta?
pa npr, ocekujem da kaze da ce mu ispostave placat porez.
ono, nije to bas najbitnije, ali eto, mogao bi pocet od toga..
Božetebe, pa već ga mnogi ateisti nekritički obožavaju, nije lud da to naruši nekakvim praktičnim stvarima...a unda » wrote:![]()
pa npr, ocekujem da kaze da ce mu ispostave placat porez.
ono, nije to bas najbitnije, ali eto, mogao bi pocet od toga..
..da nekriticki. da obozavaju..Eks » wrote:
Božetebe, pa već ga mnogi ateisti nekritički obožavaju, nije lud da to naruši nekakvim praktičnim stvarima.
kako im prodaje rog za svijecu, cudo jedno. tj, ok, on se i bavi cudima, kao prvo i najprije.
da vidis ti tamo hodocasca u plamoticevu, ne bi vjerovala.. sve sama krema de la krema, elita brale..
U onoj grupi na fejsu, ateisti i agnostici, čudo obožavatelja. Možeš vjeru izbaciti iz čovjeka, ali vjerski sklop teže. Takav će se klanjati bilo kome. A trenutno je papa najmoćniji pa zašto ne njemu. Ionako milo zvuči. Mora da je dobar čovjek...a unda » wrote: ..da nekriticki. da obozavaju..
kako im prodaje rog za svijecu, cudo jedno. tj, ok, on se i bavi cudima, kao prvo i najprije.
da vidis ti tamo hodocasca u plamoticevu, ne bi vjerovala.. sve sama krema de la krema, elita brale..
S druge strane, vidjeh Stojićevo blagoglagoljenje na ponoćki. Baš me zanima što će se Stojiću desiti za huškanje. Pred kojim bi sudom mogao odgovarati. Možda novi papa koji je oh so drukčiji to zna.
Ne znam, zato i pitamEks » wrote:
A što bih trebala očekivati od organizacije koju nit volim nit poštujem nit osjećam mojom u ikojem slučaju?
Ja sam nedefiniran, ili mozda nisamEks » wrote:
Oni nisu moji. Ako su tvoji, onda razumijem da si oduševljen što konačno netko govori stvari koje želiš čuti.
Dakle, od jednog pape ocekujes da proglasi kapitulaciju i ugasi vjeru/crkvu. Nerealno. Sto je jos gore, kriticki govoris o ovom papi koji jedini od svih prijasnjih govori protiv dosadasnjeg upravljanja crkvom. Cudno. Ustvari nije uopce cudno, kad se uzme u obzir kako kriticki govoris protiv mladog Sincica jer se suprostavlja vlastodrscima.Eks » wrote:
Jasno je da je potreban takav papa da se ne uguše u zlobi, pohlepi i da im još više pastve ne ode. Tim je gori od prethodnika jer će toj organizaciji omogućiti dugovječnost. Kupuje vrijeme
Nista neobicno da ateisti vole papu koji govori protiv svoje crkve. Zato mi i je drag.Eks » wrote:
vole ga i ateisti, oh kako dražesno.
Jesi. Volis ulizice. Ulizicarstvo je nesuprostavljat se hdzsdpeu.Eks » wrote:
Ne znam za tebe, ali ja nikad nisam voljela ulizice.
Hvala.Eks » wrote:
Ti si slobodan uživati u njemu.
Eto, sto sam rekaoEks » wrote:
I ne, o ne, nije njihov grijeh vjera. Niti njena "glupost" i "nerealnost". Da je to njihov grijeh, ja bi ih pozdravila. Njihovi su grijesi puno dublji, vjera je tek mašnica na celofanu, bacanje krafni u oči. Priča koju moraju pričati.
Ali da, za nekog tko percipira da oni samo vjerujuovaj papa je sjekira u med, melem za uho.
Ok, ocito sam krivo razumija da si napala papu koji kriticki govori o dosadasnjem upravljanju crkvom.Eks » wrote:Sori, ne da mi se danas hendlati tvoje kompletno nerazumijevanje i crno bijeli pogled na svijet. Probaj opet pročitati moj odgovor pa razumjeti, ako želiš. Ako ne, nema veze.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Štaš... ne valja papa koji je počeo raščišćavati stoljećima gomilanu kaljužu, ne valja Kapović koji se zalaže za jedno pravednije društvo, ne valja Gljivibor kojem je dosta bankarsko-tajkunske pljačke... pa ko onda valja?
Zoka valja, moj miky, ali to ti i ja ne vidimo...
Zoka valja, moj miky, ali to ti i ja ne vidimo...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Raščistio je više nego njegovi prethodnici zajedno... a tek je počeo...
Prije par godina nitko nije mogao ni zamisliti da će se pojaviti jedan ovakav papa
Prije par godina nitko nije mogao ni zamisliti da će se pojaviti jedan ovakav papa
'if you fall, i'll be there' (floor)
Vise je ispljuca papa franjo svoje predhodnike nego zoki hadezeovce.Eks » wrote:Patetike li. Što je papa dosad raščistio? Nemojte meni odgovarati, mene vaše viđenje ne zanima, odgovorite sebi.
Cekaj, i ja govorim gluposti, pa kad je zoki ista negativnog reka protiv hadezeovaca
miky0 » wrote:
Vise je ispljuca papa franjo svoje predhodnike nego zoki hadezeovce.
..ko o cemu, ti o pljucanju.
papa te cita, garant.
..mislis?Cekaj, i ja govorim gluposti,
..a kad nije?..pa kad je zoki ista negativnog reka protiv hadezeovaca
..a o cemu bi drugom pricao?Eks » wrote:Ojebotegljiva, da ne može jedna tema proć bez fantaziranja o zokiju.Posvuda ga vidiš.
jel ti znas ono.. ajme sta sam zedan, ajme sta sam zedan?
..ne, nije ona.. caca ja sam zedna. slicno je donekle, ali nije to, tj ne sad..
Ono kad on maloumno pizdeka protiv toboze politickih protivnika ne znaci da on zeli istima i propast. Pa pogledaj kako li su se danas kod bozanica zazvalili kolinda i josipovic, ne bi se zacudija da ju je i napumpa
Da su to moja fantaziranja, onda bi ovom drzavom tekao med, no kako jedino fantaziranjem mozemo zamislit da drzavom tece med, logicno zakljucujem da na svu zalost moja fantaziranja o zokiju nisu fantaziranja.Eks » wrote:Ojebotegljiva, da ne može jedna tema proć bez fantaziranja o zokiju.Posvuda ga vidiš.
dakle, govorio je. eto, jel sad pricas gluposti ili.. ?miky0 » wrote:
Ono kad on maloumno pizdeka protiv toboze politickih protivnika ne znaci da on zeli istima i propast. Pa pogledaj kako li su se danas kod bozanica zazvalili kolinda i josipovic, ne bi se zacudija da ju je i napumpa
..a ti znas i sta on zeli? usao si mu u glavu, jelda?
ko je bio kod bozanica.. milanovic?
a, josipovic je bio.. ma ko b i nju napumpa.. ok, osim tebe kad krenes
Govorim o tvojoj fiksaciji da na svakoj temi spomeneš zokija. Jesi se zaljubio?miky0 » wrote:
Da su to moja fantaziranja, onda bi ovom drzavom tekao med, no kako jedino fantaziranjem mozemo zamislit da drzavom tece med, logicno zakljucujem da na svu zalost moja fantaziranja o zokiju nisu fantaziranja.
To sta je on govorija ne znaci da je ista givirija svrsihodno. Maloumna budala...a unda » wrote: dakle, govorio je. eto, jel sad pricas gluposti ili.. ?
..a ti znas i sta on zeli? usao si mu u glavu, jelda?
ko je bio kod bozanica.. milanovic?
a, josipovic je bio.. ma ko b i nju napumpa.. ok, osim tebe kad krenes, ali ja mi solim da je on nju ono.. ispljuca i onda je ispljuca, pa je ispljuca.. pa je dosao bozanic pa ih je ispljuca, pa ij je kujundzic sve ispljuca, pa svibor ceka sljedece suocenje da ih sve ispljuca, onda idu izbori gdje cemo ih sve ispljucat..
![]()
A cuj, ako ti ne vidis kako si medjusobno hadezeovci i esdepeovci natezu spolovila, sta cu ti ja
-
- Information
-