Čudno, pored vrlih poznavatelja ekonomije s trkelja...

OTKRIVAMO POZADINU TIHOG PADA HRVATSKE VALUTE Izvoznici žele tečaj od 8 ili 8,50 kuna za euro
..malio je zalio..Euklid » wrote:malio je u drugom krugu a ovo troje diletanata s dobrim PR-om nek razmišljaju sljedećih 5 godina gdje su pogriješili...
Bolje je i sanjat da postoji neko sretnije rjesenje od realnosti u kojoj postoji samo hdzsdp.karambol » wrote:
Ma gle rista...i Petar Pan može letjeti. Fantastično, ali... Ja želim Ferrari F12 jer je to brilijantno, ali...moj je program neizvediv.
E jebaji ga...idem prestati maštati i pokušati doći s bicikla do škode octavije, a dijete mi možda da đir u svom ferrariju...
..cuj, skolski govoreci, euklid ima 25 posto sanse da pogodi. ali, euklid zna
doli izvoznici.Euklid » wrote:Sviliborove ideje već padaju na plodno tlo.
Čudno, pored vrlih poznavatelja ekonomije s trkelja...![]()
OTKRIVAMO POZADINU TIHOG PADA HRVATSKE VALUTE Izvoznici žele tečaj od 8 ili 8,50 kuna za euro
super mi je kad neko naskoči na tipfeler
..napravi dva
VELEIZDAJA... evo je, šta sam vam rekao.... VELEIZDAJNIK...
Pozdravija te kapovic..a unda » wrote:
a onda reci ha en be da drzi kurs kune. ili potakni izvoz i bacaj tecaj kune. ili jos udri hiperinflaciju i povecaj zaposlenost. aj se odluci sta oces. zajedno sa pernarom. i sviborom.
klasika.. ti zajedno s pernarom, mikijem i sviborm, ne znate sta ocete, ali ocete to odmah.
pa to su sve moje ideje koje sam ti pisao prije jeno godinu dana kad si pitao šta bismo miky i ja poduzeli kad već samo kritiziramo Zoku... al ono... memorija... zlatna ribica.....a unda » wrote:
a onda reci ha en be da drzi kurs kune. ili potakni izvoz i bacaj tecaj kune. ili jos udri hiperinflaciju i povecaj zaposlenost. aj se odluci sta oces. zajedno sa pernarom. i sviborom.
klasika.. ti zajedno s pernarom, mikijem i sviborm, ne znate sta ocete, ali ocete to odmah.
Guglaj sta je to bedepe.
prije godinu dana? opa. svaka cast. evo, cek da izracunam.. svijet je nastao prije jedno.. tri godine?Euklid » wrote:
pa to su sve moje ideje koje sam ti pisao prije jeno godinu dana kad si pitao šta bismo miky i ja poduzeli kad već samo kritiziramo Zoku... al ono... memorija... zlatna ribica...
vrum, vrumm, cvile gume, sapucu mravi.. euklid jos jedan krug, ko ne moz da izdrzi, nek ide na druga planeta..Euklid » wrote:DAN POSLIJE BURNE DEBATE Otkriveno kakav su uistinu dojam kandidati ostavili na građane
Mali razvaljuje iz debate u debatu... već je prestigao i Kolindu...![]()
Nije ni čudo da režimske televizije tako oskudno uprizoruju ova sučeljavanja iako im je gledanost povelika.
Da ih je još jeno 3-4... pa vilenjak bi pomeo ove kretenčiće u prvom krugu...
I kako ti mate gleda na to tvoje svrljanje?
Znam da ti je krivo što pametni ljudi prepisuju od mikya i mene al šta se tu može.....a unda » wrote: prije godinu dana? opa. svaka cast. evo, cek da izracunam.. svijet je nastao prije jedno.. tri godine?
svaka cast, svaka cast..ma odakle sve ti to smislis da mi je znat? ..svaka cast..
Euklid » wrote:Struktura je temeljena na izvozu.
Dakle, jedini zdravi nacin za oporavak.
Ali prvi korak je drasticno smanjenje rashoda.
Vec sam pisao o tome.
Smanjenje javne uprave i rezanje placa onima koji ostaju.
Poticanje uspjesnih, koji nesto proizvode, umjesto neuspjesnih, koji godinama generiraju gubitke.
Kolike su samo milijarde kuna ulupane u spasavanje kojekakvih gubitasa od kojih na kraju nemamo nista.
Zamisli da je bar pola tog novca otislo onima koji znaju raditi.
Latvijci su davali poticaje svojim uspjesnim firmama.
Pretvaranje svih kredita s deviznom klauzulom u kunske kredite a zatim devalvacija kune po stopi od 5% godisnje.
Jaka kuna po nerealnom tecaju koji se tvrdoglavo branio 20 godina bila je samoubojstvo s predumisljajem i to s ledja.
Pogodovalo se uvoznicima a destimuliralo izvoznike na taj nacin.
Ovu krivu Drinu je sad jako tesko ispraviti al nije da se ne moze.
Ili da se bar ne moze pokusati.
A ova vlada ne pokusava nista. Bar ne nista pametno.
Sama je sebi svrha...
A di su gljive?..a unda » wrote: vrum, vrumm, cvile gume, sapucu mravi.. euklid jos jedan krug, ko ne moz da izdrzi, nek ide na druga planeta..![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot, Google [Bot] and 20 guests