Pa čekaj malo. Jel je proda društvenu imovinu ili ju je ukra?miky0 » wrote:
Jeli mozes nesto blesavije napisat?
Bogte, on je dobija mito, istina, ljudi mu sami dali pare, a on prodao drustvenu imovinu.
Radnička fronta
MightyMe » wrote: To ti je ono kad digneš kredit od stoiljada eura i sve potrošiš na kurve i kokain i ne vratiš ga jer nisi ništa zaradija.
Aha, znači uhljebe su država. Pa šta se onda boriš protiv Sanadera kad je on od tih istih uhljeba, kako ti kažeš, ukra?miky0 » wrote:
Ne.
To znaci da kad krenes u biznis i otvoris firmu ili obrt, tvoje obaveze prema uhljebama idu bez obzira jesi li ti ostvarija kunu prometa.
potrosio je na kokain i kurbe. ok, i na slike i satove. i to demokratski.MightyMe » wrote: Pa čekaj malo. Jel je proda društvenu imovinu ili ju je ukra?
..svak se bori protiv veleizdajnika na svoj nacin.MightyMe » wrote: Aha, znači uhljebe su država. Pa šta se onda boriš protiv Sanadera kad je on od tih istih uhljeba, kako ti kažeš, ukra?
Nista ja ne muljam, samo ti nerazumis napisano. Napisao sam da se svugdje isplati rad osim tamo gdje vlada hdzsdp. Posten rad u ovoj drzavi propada. I nepostoji ni jedan argument za pobit moju tvrdnju...a unda » wrote: pa zato jer si izbjegao platit porez.
kako to nisi zaradija, a radija si? pa zar svaki rad nije isplativ? debelo ti to mesto muljas, debelo.
Jeli vsm se tresu ruke? Sad jos malo nastupa sincic.
Ma ne znan ništa više, ovi miki svako malo minja priču...a unda » wrote: potrosio je na kokain i kurbe. ok, i na slike i satove. i to demokratski.
Evo je danas Maras na radiju čestitao novu godinu i rekao da nema više plati dok se ne naplatiš.miky0 » wrote:
Ne.
To znaci da kad krenes u biznis i otvoris firmu ili obrt, tvoje obaveze prema uhljebama idu bez obzira jesi li ti ostvarija kunu prometa.
Očekujem procvat.
..ja mislim da je vrlo dosljedan. ne da na se i gotovo.MightyMe » wrote: Ma ne znan ništa više, ovi miki svako malo minja priču.
Jako mi se trese...pivo. Najbolje da njega čekam.miky0 » wrote:
Nista ja ne muljam, samo ti nerazumis napisano. Napisao sam da se svugdje isplati rad osim tamo gdje vlada hdzsdp. Posten rad u ovoj drzavi propada. I nepostoji ni jedan argument za pobit moju tvrdnju.
Dobro si me sitija. Aj dok vi svrsavate zajebavajuci mene, odo ja malo vjezbat do sincicevog samaranja veleizdajnika.
pa ti si sao stvarat veleizdajnicku privredu, bit dijelom tog veleizdajnickog sustava? i to tako veleizdajnicima ne placas porez. sve bolje od boljeg.miky0 » wrote:
Ne.
..a i radio si a nista nisi zaradio..pa gdje je tu isplativost?
Nema potrebe tražit lovu.karambol » wrote:Ajmo zamislit da Vili postane precjednik sa svim ovlastima koje si daje i izađe se lijepo iz EU i svega i svačega i otjeramo bankare, zatvorimo i nacionaliziramo sve i sva i sad tražimo lovu koju su skrili razni veleizdajnici po računima u inozemstvu. I tko bi nam dao tu lovu?
Mislim, možda bi, ako bi ih Vili rasturio u nekom sučeljavanju...![]()
Samo ih se potrpa u zatvor i ne pušta dok sami ne vrate sve.
Ovo što se sad radi nema smisla. Vidošević, Barišić, Bandić, Fiolić, Čobanković, Mravak... svi se šepure po špici a ni kune nisu vratili u proračun...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ma sta ce budala.karambol » wrote:
Evo je danas Maras na radiju čestitao novu godinu i rekao da nema više plati dok se ne naplatiš.
Očekujem procvat.
Pa kad lova nije imovina. Zavisno od tumačenja.Euklid » wrote:
Nema potrebe tražit lovu.
Samo ih se potrpa u zatvor i ne pušta dok sami ne vrate sve.
Ovo što se sad radi nema smisla. Vidošević, Barišić, Bandić, Fiolić, Čobanković, Mravak... svi se šepure po špici a ni kune nisu vratili u proračun...
nisi, napisao si da je svaki rad isplativ. i to jos isao dokazivat sa cistacicama.miky0 » wrote:
Nista ja ne muljam, samo ti nerazumis napisano. Napisao sam da se svugdje isplati rad osim tamo gdje vlada hdzsdp. Posten rad u ovoj drzavi propada. I nepostoji ni jedan argument za pobit moju tvrdnju.
postoji jedan argument, a to je da debelo muljas. podrzavao si veleizdajnike i ..nisi uspio, odjebali su te.. pa sta sad.
Semantika me ne zanima.
Bitno je da bagra vrati pokradeno...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Provjeri jos jednom. Napisao sam da je rad isplativ osim tamo di vlada hdzsdp...a unda » wrote: nisi, napisao si daje svaki rad isplativ.
postoji jedan argument, a to je da debelo muljas. podrzavao si veleizdajnike i ..nisi uspio, odjebali su te.. pa sta sad.
Odo sad vjezbat.
-
- Information
-