Ne mislim. Znam...a unda » wrote: ..eto, tako i ja mislim da ti mislis..
Radnička fronta
Dragi Miky, jedna od vještina koju ima političar je ona da uzima novac od bogatih i glasove od siromašnih obećavajući im kako će ih štititi jedne od drugih, a mali to baš nije dobro izbalansirao tako da ne vjerujem u njegov prolazni rezultat. Isto kao i što ne mislim da je ljudima drago Kujudžićevo mesijanstvo...dakle, borba će se voditi, moje mišljenje, između Ive i Kolinde kao dvoje najiskusnijih. 
Inace, jeli vam bilo neugodno gledat kako je mali ispreskako ono troje idiota. Meni je bilo neugodno, al sam gusta. Jos kako je josipovic reka da im udruga nije moralna kad su odbili pomoc ljudima koji su se odbili odrec hadezea. Kako mu je lipo odgovorija, a ovaj spustija glavu u pod. Bravo mali 
Mi smo svi svjesni da mali ne moze pobjedit veleizdajnicku grupaciju josikolinde, ali je bitno ljudima otvarat oci da postoji i neki treci put a da to nije hdzsdp. Zato smatram jako bitnim ova 2 tjedna do 2.kruga.karambol » wrote:Dragi Miky, jedna od vještina koju ima političar je ona da uzima novac od bogatih i glasove od siromašnih obećavajući im kako će ih štititi jedne od drugih, a mali to baš nije dobro izbalansirao tako da ne vjerujem u njegov prolazni rezultat. Isto kao i što ne mislim da je ljudima drago Kujudžićevo mesijanstvo...dakle, borba će se voditi, moje mišljenje, između Ive i Kolinde kao dvoje najiskusnijih.
Otac od malog je bija clan ijedne vlade u ovih 25 godina
Pa uvijek postoji treći put. I četvrti i petimiky0 » wrote:
Mi smo svi svjesni da mali ne moze pobjedit veleizdajnicku grupaciju josikolinde, ali je bitno ljudima otvarat oci da postoji i neki treci put a da to nije hdzsdp. Zato smatram jako bitnim ova 2 tjedna do 2.kruga.
A prilika postoji. Uvjeta ima, ali....
A kako bi ti tija da se mali prezentira? I zasto bi na koncu bio tolerantniji? Jesu li to zasluzili?karambol » wrote:
Pa uvijek postoji treći put. I četvrti i peti...ali nastave li ga ovako prezentirati ostat će ova dva igrača još dugo. Ono što sam mislio kad sam spomenuo iskustvo znači da onaj tko ima nekakvo iskustvo ima i veću mogućnost snalaženja u određenim okolnostima dok je onaj bez iskustva uglavnom prepušten slučaju. Mali je ekstreman, netolerantan i isključiv iako priča jednostavno i razumljivo nadajući se kako će pokupiti glasove svih koji su najebali pogođeni krizom. Ja sumLJam da će ih dići i natjerati da ga zaokruže na listiću.
A prilika postoji. Uvjeta ima, ali....
Ma aj ti objasni, di sam u krivu..a unda » wrote: ..ma da, ma da, nego kako drugacije. sori na optimizmu..
mozda je ta udruga moralna, ali ima jako cudnu etiku. kako uopce ta udruga stoji s moralom?miky0 » wrote:Inace, jeli vam bilo neugodno gledat kako je mali ispreskako ono troje idiota. Meni je bilo neugodno, al sam gusta. Jos kako je josipovic reka da im udruga nije moralna kad su odbili pomoc ljudima koji su se odbili odrec hadezea. Kako mu je lipo odgovorija, a ovaj spustija glavu u pod. Bravo mali
Mudrije, ali ne zna ili ne može.miky0 » wrote:
A kako bi ti tija da se mali prezentira? I zasto bi na koncu bio tolerantniji? Jesu li to zasluzili?
Zato jer ovako kako govori podsjeća na nekog južnoameričkog revolucionara, a mislim da to glasački puk neće poduprijeti (osim na društvenim mrežama
Nema to veze sa zaslugama. Svi do jednoga su u svojim nastupima mašili ceo fudbal laprdajući o svemu samo ne o ključnim ovlastima predsjednika...tak da je ovaj dojam sa sučeljavanja prilično mlaka vodica.
Objasni.
Ne, dovoljno im je oduzet imovinu
..eto, dosli smo napokon te opet i do treceg puta. zig hajl..miky0 » wrote:
Mi smo svi svjesni da mali ne moze pobjedit veleizdajnicku grupaciju josikolinde, ali je bitno ljudima otvarat oci da postoji i neki treci put a da to nije hdzsdp. Zato smatram jako bitnim ova 2 tjedna do 2.kruga.
..daleko je to od juzne amerike. ma, daleko je to od svega.karambol » wrote:
Mudrije, ali ne zna ili ne može.![]()
Zato jer ovako kako govori podsjeća na nekog južnoameričkog revolucionara, a mislim da to glasački puk neće poduprijeti (osim na društvenim mrežama)
Nema to veze sa zaslugama. Svi do jednoga su u svojim nastupima mašili ceo fudbal laprdajući o svemu samo ne o ključnim ovlastima predsjednika...tak da je ovaj dojam sa sučeljavanja prilično mlaka vodica.
inace, na tom je suceljavanju vec malo ublazio retoriku.
a na na necem je morao nastavit jahat i to onda vrtit i mantrat, jer mu inace ne bi nista ostalo.
..vojki.Zekoslawa » wrote:Pari mi se da se još netko pozabavio RF-om.![]()
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrva ... 91184.aspx
cekam sljedeci clanak kome uopce vjeruju socijalisti..ne nasi, inace, inace..
Svi su krali..a unda » wrote:
sta da ti objasnim? kako se crta?
svima uzet sve sto su uprihodili zadnjih 25 godina. svima..
Ajmo zamislit da Vili postane precjednik sa svim ovlastima koje si daje i izađe se lijepo iz EU i svega i svačega i otjeramo bankare, zatvorimo i nacionaliziramo sve i sva i sad tražimo lovu koju su skrili razni veleizdajnici po računima u inozemstvu. I tko bi nam dao tu lovu?
Mislim, možda bi, ako bi ih Vili rasturio u nekom sučeljavanju...

Mislim, možda bi, ako bi ih Vili rasturio u nekom sučeljavanju...
-
- Information
-