upravo si nasao rjesenje za sve probleme. robovlasnistvo. i obogatio ga novom ekonomijom. pa ti bi cak i robovlasnitvo uspio ekonomski unistit.miky0 » wrote:
Kako ti nije isplativ rad ako ti radnik radi besplatno?
ali cak ni rob nije besplatan.
upravo si nasao rjesenje za sve probleme. robovlasnistvo. i obogatio ga novom ekonomijom. pa ti bi cak i robovlasnitvo uspio ekonomski unistit.miky0 » wrote:
Kako ti nije isplativ rad ako ti radnik radi besplatno?
Aj nefilozofiraj bezveze. Ako je rad cistacice vridan 3 000 kn misecno, pa ako ce taj rad radit bivsi ministar besplatno do kraja zivota, kako je on neisplativiji?..a unda » wrote: upravo si nasao rjesenje za sve probleme. robovlasnistvo. i obogatio ga novom ekonomijom. pa ti bi cak i robovlasnitvo uspio ekonomski unistit.![]()
ali cak ni rob nije besplatan...kao sto i svaki rad nije isplativ. aj malo o be de peu..
miky0 » wrote:
Aj nefilozofiraj bezveze. Ako je rad cistacice vridan 3 000 kn misecno, pa ako ce taj rad radit bivsi ministar besplatno do kraja zivota, kako je on neisplativiji?
..a unda » wrote:![]()
![]()
a zamisli da je taj rad vrijedan 3000 eura mjesecno?
..sidi bracanin na sentadi i vidi svog subracanina kako izlazi iz mora i oda put kuce. pita ga ovaj sta sidi da di je bija, a ovaj mu kaze da je bio u splitu i da je plivao za trajektom i tako ustedio dvajst kuna za kartu, a ovaj mu kaze da je glup jer je mogao plivat za katamaranom i tako ustedit sto kuna.
Nisam ja nista ukra. Ja ih samo nisam zaradija. Ipak je linic tada bija ministarMightyMe » wrote:E al svi moraju vratit pare koje su ukrali od države osin mikija, jer je on to opravdano napravija.
..ne moze niko nista zaradit u veleizdajnickoj drzavi, a da i sam nije takav. ono, nemoguce. ne moze se postovat mafijaske zakone i govorit da si posten. ono, jest posteni mafijas, to da.
Bogami on je ukra. Dobija je mito. Prema tome, ukra je. Ja nista nisam ukra. Ja nisam dobio pare od nikog, pa da sam te pare kriomice negdi sakrija.MightyMe » wrote: Pa dobro, ajde, nije ni Sanader ništa ukra.. Al bogami nije ni zaradija.
..a pa ne mos tako. kao da mu je ta lova pala s neba? radio je on za to, radio, i te je radio. svi smo radili..MightyMe » wrote: Pa dobro, ajde, nije ni Sanader ništa ukra.. Al bogami nije ni zaradija.
Pa ja nisam zaradija nista u veleizdajnickoj drzavi..a unda » wrote: ..ne moze niko nista zaradit u veleizdajnickoj drzavi, a da i sam nije takav. ono, nemoguce. ne moze se postovat mafijaske zakone i govorit da si posten. ono, jest posteni mafijas, to da.![]()
Pa nije ukra mito. Ljudi su mu sami dali.miky0 » wrote:
Bogami on je ukra. Dobija je mito. Prema tome, ukra je. Ja nista nisam ukra. Ja nisam dobio pare od nikog, pa da sam te pare kriomice negdi sakrija.
Ja nisam platija porez, jer te pare nisam zaradija. Nadam se da ces razliku jednog dana shvatit.
Ako nisam zaradija, platit porez sam mogao tocno kako?..a unda » wrote: ti si neplacanjem poreza ostetio drzavni proracun, npr bolnicu u klajicevoj.
Kocka? Lutrija? Eurojackpot?..a unda » wrote:
pa di ti zivis i radis zadnjih 25 godina?
ok, nisi zaradija, a onda si ukreja, sta drugo?
Jeli mozes nesto blesavije napisat?MightyMe » wrote: Pa nije ukra mito. Ljudi su mu sami dali.
A sta sam to zaradija ili ukra?..a unda » wrote:
pa di ti zivis i radis zadnjih 25 godina?
ok, nisi zaradija, a onda si ukreja, sta drugo?
Ne.MightyMe » wrote: To ti je ono kad digneš kredit od stoiljada eura i sve potrošiš na kurve i kokain i ne vratiš ga jer nisi ništa zaradija.
Users browsing this forum: ClaudeBot, GoogleOther and 1 guest