Zasto kasno? Pa nisu ih izvezli van zemaljske kugle..a unda » wrote: ..kasno, miki, kasno.. vrati koke sta si pozobala.
Radnička fronta
svima uzet lovu, svima. svatko ko je nesto uprihodio, izgradio, kapitalizirao u zadnjih 25 godina. taj je gori od veleizdajnika.karambol » wrote:Ajmo zamislit da Vili postane precjednik sa svim ovlastima koje si daje i izađe se lijepo iz EU i svega i svačega i otjeramo bankare, zatvorimo i nacionaliziramo sve i sva i sad tražimo lovu koju su skrili razni veleizdajnici po računima u inozemstvu. I tko bi nam dao tu lovu?
Mislim, možda bi, ako bi ih Vili rasturio u nekom sučeljavanju...![]()
fino im uzet sve te apartmane kojima su rusili ovu drzavu, pa nek se misle..
Postoje po svijetu agencije koje za postotak od toliko i toliko izvlace novce s tajnih racuna i vracaju ih maticnim drzavama. Jedna takva agencija iz amerike je prije desetak godina dosla racanu i ponudila suradnju, al je on to odbija iz meni nepoznata razloga.karambol » wrote:Ajmo zamislit da Vili postane precjednik sa svim ovlastima koje si daje i izađe se lijepo iz EU i svega i svačega i otjeramo bankare, zatvorimo i nacionaliziramo sve i sva i sad tražimo lovu koju su skrili razni veleizdajnici po računima u inozemstvu. I tko bi nam dao tu lovu?
Mislim, možda bi, ako bi ih Vili rasturio u nekom sučeljavanju...![]()
jel to neki reket?miky0 » wrote:
Postoje po svijetu agencije koje za postotak od toliko i toliko izvlace novce s tajnih racuna i vracaju ih maticnim drzavama. Jedna takva agencija iz amerike je prije desetak godina dosla racanu i ponudila suradnju, al je on to odbija iz meni nepoznata razloga.
kako se zovu te agencije? cia? nato? mafija?
Ne das lovu? Super, imamo jos jednog koji ce do kraja zivota tuc kamen na g otoku.
Sta je bitno kako se zovu
ja? sta ja? ma dam ti ja svu lovu koju imam.miky0 » wrote:
Ne das lovu? Super, imamo jos jednog koji ce do kraja zivota tuc kamen na g otoku.
jel znas ti da revolucija jede svoju djecu? dodje li ti pernar na vlast, sve ce ti uzet, sve.
Da sam mrknio par desetaka milja eurića i tako riješio egzistenciju svog djeteta i djece njene djece...ne bi ti rekao niti a. S pjesmom bi mlatio kamenje i guštao kako sam sve zajebo.miky0 » wrote:
..ma ja bi i za.. pet miljona.. aj, evo..dva. moze i za dva.. ma moze i za manje, dogovorit cemo se.karambol » wrote:
Da sam mrknio par desetaka milja eurića i tako riješio egzistenciju svog djeteta i djece njene djece...ne bi ti rekao niti a. S pjesmom bi mlatio kamenje i guštao kako sam sve zajebo.
Ma misam mislija na tebe..a unda » wrote: ja? sta ja? ma dam ti ja svu lovu koju imam.
jel znas ti da revolucija jede svoju djecu? dodje li ti pernar na vlast, sve ce ti uzet, sve.
Istina je to za revolucije, isto kao i kod hadezeiesdpea
Super, mozemo pretpostavit da ce jedan dio radit do kraja zivota za drzavu besplatno, i da ce se dio pokradenih sredstava vratit u drzavne ruke. Stvarno bi bio presretan s ovom opcijom.karambol » wrote:
Da sam mrknio par desetaka milja eurića i tako riješio egzistenciju svog djeteta i djece njene djece...ne bi ti rekao niti a. S pjesmom bi mlatio kamenje i guštao kako sam sve zajebo.
super. isplatit ce se to drzavi samo tako. be de pe ce od tucanja kamena narast za 1000 posto.. i to odmah u dvije godine.miky0 » wrote:
Super, mozemo pretpostavit da ce jedan dio radit do kraja zivota za drzavu besplatno, i da ce se dio pokradenih sredstava vratit u drzavne ruke. Stvarno bi bio presretan s ovom opcijom.
Tuc kamen je sinonim za besplatan rad. Moze se radit besplatno i na salterima, ciscenju drzavnih ureda, otvaranju vrata,.....a unda » wrote: super. isplatit ce se to drzavi samo tako. be de pe ce od tucanja kamena narast za 1000 posto.. i to odmah u dvije godine.
Da vidis kako se to odma osjeti u proracunu. Iljadu posto je malo
sve to kosta. zatvorenici, osudjenici kostaju. kolko bi to godina oni trebali zivjet?miky0 » wrote:
Tuc kamen je sinonim za besplatan rad. Moze se radit besplatno i na salterima, ciscenju drzavnih ureda, otvaranju vrata,...
Kako koji i koliko izdrzi. Svaki rad je isplativ. Ako je rad. Nije jedino za vrijeme hdzsdpea..a unda » wrote: sve to kosta. zatvorenici, osudjenici kostaju. kolko bi to godina oni trebali zivjet?
..ko ti je rekao da je svaki rad isplativ? di to pise?miky0 » wrote:
Kako koji i koliko izdrzi. Svaki rad je isplativ. Ako je rad. Nije jedino za vrijeme hdzsdpeatada je svaki rad neisplativ
aj, ostavi se ti ekonomije i drzi se be de pea..
Kako ti nije isplativ rad ako ti radnik radi besplatno?..a unda » wrote: ..ko ti je rekao da je svaki rad isplativ? di to pise?
aj, ostavi se ti ekonomije i drzi se be de pea..![]()
-
- Information
-