Kolinda Kitarović » wrote:
Pa žulja te što imamo člana koji promiče nasilje, a admini ništa ne rade.
A da ti njega nekako upozoriš na našu aljkavost i mišljenja, ono, imaš neku odgovornost kao promatrač, šta ne?
Radnička fronta
-
jednokratni klon
Evo, možeš mu i ovo priložiti. Ja sam ostala dosljedna, a Zec ga je odlajkala.
-
jednokratni klon
Pa nisam ja to kriva, ti si uporan svo vrijeme...a unda » wrote: ma napravili smo vec barem tri kruga sto se ovog tica.. ko na rotoru sam.
nista mi ne smeta. jel mogu sad gasit motore ili.. ?
Možeš, ti si i počeo, šta.
..ma zeka..istjerala bi mu zeka te neke bube iz glave, bez brige..Kolinda Kitarović » wrote:
Evo, možeš mu i ovo priložiti. Ja sam ostala dosljedna, a Zec ga je odlajkala.viewtopic.php?p=194958#p194958
ok, ja sam uporan, ja sam poceo, ja gasim motore. a, jebate..Kolinda Kitarović » wrote:
Pa nisam ja to kriva, ti si uporan svo vrijeme.
Možeš, ti si i počeo, šta.![]()
-
jednokratni klon
To bi bilo zanimljivo vidjeti.
Ma nije mi poseksljiv više.
Em je mali diktator, em totalno nemuževno maše ručicama i stvara mi nervozu, a vjerojatno je i sam nesiguran čim tako maše, a sad sam vidjela i koliko je loš govornik. Ne znam, možda bi me uspio još obrlatiti kakvim govorom o metatezi likvida, ali čisto sumnjam. A bilo je lijepo imati poseksljivog jezikoslovca. 
..ma da, kuzim, jezikoslovci, bilabijali, lingvolabijali, kurkci, palci.. ono, da nam je politika tolko transparenta, na marsu bi vec bili..Zekoslawa » wrote:Ma nije mi poseksljiv više.Em je mali diktator, em totalno nemuževno maše ručicama i stvara mi nervozu, a vjerojatno je i sam nesiguran čim tako maše, a sad sam vidjela i koliko je loš govornik. Ne znam, možda bi me uspio još obrlatiti kakvim govorom o metatezi likvida, ali čisto sumnjam. A bilo je lijepo imati poseksljivog jezikoslovca.
-
jednokratni klon
Eto, unda, vidiš.Zekoslawa » wrote:Ma nije mi poseksljiv više.Em je mali diktator, em totalno nemuževno maše ručicama i stvara mi nervozu, a vjerojatno je i sam nesiguran čim tako maše, a sad sam vidjela i koliko je loš govornik. Ne znam, možda bi me uspio još obrlatiti kakvim govorom o metatezi likvida, ali čisto sumnjam. A bilo je lijepo imati poseksljivog jezikoslovca.
Ručicama.
..srecko..ti bi srecka? ..eh, srecko se to sad kaze?Kolinda Kitarović » wrote:
Eto, unda, vidiš.![]()
Ručicama.Ma da je ljepši u faci ne bi to toliko bio bed, ali jebiga, ovako je opći dojam loš. Kao i što se tiče onog što govori.
Rekoh ja odavno, ako bi ikoga iz te ekipe, radije bi srećka, on mi je ljepše feminiziran i uljudnije govori.
-
jednokratni klon
-
jednokratni klon
-
jednokratni klon
A šta ja mogu što je on bio najljepši i najkarizmatičniji te ovi današnji revolucionari ne izgledaju tako.Zekoslawa » wrote:Ma ona bi Chea. Nekrofilka.
..ma, ona bi uzmi pope sta ti se daje, pa makar i jaje.Zekoslawa » wrote:Ma ona bi Chea. Nekrofilka.
sace bit projekcija, ovo, ono, udri cekicem undu..
-
jednokratni klon
Iz čega si to zaključio?..a unda » wrote: ..ma, ona bi uzmi pope sta ti se daje, pa makar i jaje.![]()
sace bit projekcija, ovo, ono, udri cekicem undu..![]()
na sto mislis? nisam zakljucio, pretpostavljao sam.
-
jednokratni klon
dobro je. napokon ti je nesto drugo na pameti osim cekica.
-
jednokratni klon
Molim te, ne povezuj to u tom kontekstu.
dobro.. onda sto radnika sa perima..
-
jednokratni klon
Nisam odma ni pomislila na radnike, ali sad je još gore, hvala ti.
-
- Information
-