Bespuća trkeljaške zbiljnosti

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 20 Feb 2013, 15:31

Karl Jozef » wrote: Nisam vidio, gdje to.

Ja se nadam da smiješ iako čini se da su "lijevi" uveli malo verbalnog delikta, nako radi nostalgije malo. :o

Iako ovo dužna si ko švicarska bi značilo - ima se. :zubo:
Na Dnevno hr

Ma ne znam što znači, znači to što sam napisala :mama:

Nek me tuže. :durica:

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 20 Feb 2013, 15:31

ex anais » wrote:
Reismanovske. :ne zna:
..ma ok, a jel onda bolestan, tj moze se izlijecit ili..sta? :kokice:
Eks

Post 20 Feb 2013, 15:32

..a unda » wrote: ..ma ok, a jel onda bolestan, tj moze se izlijecit ili..sta? :kokice:
Može. Suzdržavanjem. To je crkveni naputak za liječenje pedera pa valjda valja i za ovo. :o
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 20 Feb 2013, 15:32

..a unda » wrote: ..koje je orijentacije? :kokice: :kokice:
Umjereno desno, konzervativan.
Karlinjo

Post 20 Feb 2013, 15:34

ex anais » wrote: Ma ne znam što znači, znači to što sam napisala :mama:
Napisala si dužna ko Švicarska. Švicarska je bogata zemlja. Trebala si napisati dužna ko Grčka ili tako nešto. :D
Nek me tuže. :durica:
:rofl: Pročitao sam ovo durica kao :drugarica: . :facepalm:
Eks

Post 20 Feb 2013, 15:36

Karl Jozef » wrote: Napisala si dužna ko Švicarska. Švicarska je bogata zemlja. Trebala si napisati dužna ko Grčka ili tako nešto. :D

:rofl: Pročitao sam ovo durica kao :drugarica: . :facepalm:
A da, nešto sam pomiješala. :brukica:

Kad crveno misliš. :rolleyes:

Unda, jel gotov više taj traktat za Zec "Kako osvojiti Raspudića- od prijevoda do tripica".
..a unda
Undaminator

Post 20 Feb 2013, 15:47

Karl Jozef » wrote: Umjereno desno, konzervativan.
a to? sumnjam. on je samo ambiciozan, a misli da je orignalan, malo ga je evropa, italija i zagreb ostemao, pa mozda izgleda onako fincukasto desno, glumi racijo, al to je jadno zadrto, nema tu ni pomoci, ni blefa, ni celofana.. zaludu. ono, srednja zalost, pa na sva zvona.. :D
a sta ce, neka ga, nek se otima, batrga..ko i svi. :D
mene on podsjeca na bobana i sukera kad su malo bili po italijama, spanjolskama, pa im je hrvatska recenica ufatila onaj drazesan naglasak kao da obicnu, izjavnu recenicu zavrsis kao upitnu. :D
ono, rekao bi covjek kad ih vidi i cuje da ne znaju napravit pet na nogu i da nemaju pojma kako se sudac stera upiskumatrinu i kako se protivnicki igrac drzi za jaja..ono, sve pjesnik do pjesnika.. :zubo:

ja sam mislio da ti mislis da mu se svidjaju mladi crni ricasti studentici iz treviza i okolice.. :D
Eks

Post 20 Feb 2013, 15:51

A šta misliš o Horvatu? :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 20 Feb 2013, 15:52

ex anais » wrote:..

Unda, jel gotov više taj traktat za Zec "Kako osvojiti Raspudića- od prijevoda do tripica".
di sam ja rekao da ga ona treba osvajat? sto god ja rekao, kako god ja rekao da treba na nekog navalit, vi babe mislite da to ustvari treba zbarit i sist mu na lice.. :rolleyes:

s vama se uopce ne da ozbiljno razgovarat.. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 20 Feb 2013, 15:53

ex anais » wrote:A šta misliš o Horvatu? :kokice:
o komu? o veri horvatu pintaricu? :ne zna:
Eks

Post 20 Feb 2013, 15:54

..a unda » wrote: di sam ja rekao da ga ona treba osvajat? sto god ja rekao, kako god ja rekao da treba na nekog navalit, vi babe mislite da to ustvari treba zbarit i sist mu na lice.. :rolleyes:

s vama se uopce ne da ozbiljno razgovarat.. :kokice:
Ček, ti oš reć da smo trebale shvatiti da ona treba polemizirati s Raspudićem? :tuzni: A Štulija ste napadali zbog toga.

To je za jebat (ne što se mene tiče, ali dobro) i ništa više.
Eks

Post 20 Feb 2013, 15:54

..a unda » wrote: o komu? o veri horvatu pintaricu? :ne zna:
Ma onom čiju sam sliku linkala maloprije, Srećku, on se stalno isto pojavljuje, kao neki žižekovac, šta li. Čitala sam davno njegovu nekakvu knjigu.
Karlinjo

Post 20 Feb 2013, 16:08

..a unda » wrote: a to? sumnjam. on je samo ambiciozan, a misli da je orignalan, malo ga je evropa, italija i zagreb ostemao, pa mozda izgleda onako fincukasto desno, glumi racijo, al to je jadno zadrto, nema tu ni pomoci, ni blefa, ni celofana.. zaludu. ono, srednja zalost, pa na sva zvona.. :D
A šta ja znam u ovom totalitarnom medijskom prostoru jedan od rijetkih koji ima glas i mogućnost postaviti i druga totalitarnoj vlasti neodgovarajuća pitanja. Ova za nekritične i neracionalne.

Recimo Šola i on su pravo osvježenje u ovoj medijskoj buci titularno racionalnih, kritičnih, ... :D
a sta ce, neka ga, nek se otima, batrga..ko i svi. :D
Pa da. Dapače trebalo bi uvesti pozitivnu diskriminaciju za ljude poput njega. :o Uopće ne kužim kako je takav uspio ostati na FFZG. :zubo:
Zekoslawa

Post 20 Feb 2013, 16:09

Neću ja jebat Raspudića, ja ću raditi pametne stvari. Evo dobih odgovor da je dobar prijevod i da ću dobiti nešto para i da će možda biti još za mene. :bliss: :bliss: :bliss:

Undo, kefir se jede žlicom, kako drugačije?! :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 20 Feb 2013, 16:10

ex anais » wrote:
Ma onom čiju sam sliku linkala maloprije, Srećku, on se stalno isto pojavljuje, kao neki žižekovac, šta li. Čitala sam davno njegovu nekakvu knjigu.
..srecko nas? :D
pa njemu je, za razliku od raspudica, vec dosta toga jasnije. :zubo:
siri su to obzori..iako, valjalo bi jos to prosirit, ima on potencijala, dalo bi se to razvit, mlad je jos. bistro je to, ali meni se cini kao da je nesto preskocio, ne znam, nesto..nesto je tu ofrljaceno ili gurnuto kao nepotrebno..
a ima i malo tu nesto koketiranja nepotrebnog, trazenja, te neki film, neke te pokretne slike, nesto..voli on zera reflektorica nad sobom i morat ce se odlucit s koje strane rampe on oce bit inace ce bit rampa. ima manje komplekasa od raspudica, ali trebao bi jos manje. steta je..steta bi bila da se vec manirizira..

:D
..a unda
Undaminator

Post 20 Feb 2013, 16:11

ex anais » wrote:..

eto. sta ja govorim citavo vrijeme. eto.. :raspa:
Karlinjo

Post 20 Feb 2013, 16:12

ex anais » wrote: Ček, ti oš reć da smo trebale shvatiti da ona treba polemizirati s Raspudićem? :tuzni: A Štulija ste napadali zbog toga.
Jel' to i Raspudić netko s kim se jednostavno ne raspravlja? :rofl:
Tek si ga danas guglala i već eliminirala za išta više od nagonskih potreba. :D
Eks

Post 20 Feb 2013, 16:14

Zekoslawa » wrote:Neću ja jebat Raspudića, ja ću raditi pametne stvari. Evo dobih odgovor da je dobar prijevod i da ću dobiti nešto para i da će možda biti još za mene. :bliss: :bliss: :bliss:

Undo, kefir se jede žlicom, kako drugačije?! :ne zna:
:xlux: :xlux: :xlux:
..a unda wrote: ..srecko nas? :D
pa njemu je, za razliku od raspudica, vec dosta toga jasnije. :zubo:
siri su to obzori..iako, valjalo bi jos to prosirit, ima on potencijala, dalo bi se to razvit, mlad je jos. bistro je to, ali meni se cini kao da je nesto preskocio, ne znam, nesto..nesto je tu ofrljaceno ili gurnuto kao nepotrebno..
a ima i malo tu nesto koketiranja nepotrebnog, trazenja, te neki film, neke te pokretne slike, nesto..voli on zera reflektorica nad sobom i morat ce se odlucit s koje strane rampe on oce bit inace ce bit rampa. ima manje komplekasa od raspudica, ali trebao bi jos manje. steta je..steta bi bila da se vec manirizira..

:D
Ne znam, meni se pario dosta površan u toj knjizi, a opet, moguće da sam uzela krivu knjigu. :zubo:
Al je, ambiciozan je. Širi su jer su lijevi. I tu priča donekle staje. Ne posve, ali u nekoj mjeri da.

Ali dobro, bolje da piše i jednostavnije nego kao neki mu kolege, filozofi i komparatisti koji uspiju napisat kritiku Lacana kompliciranije od Lacana samog. :zubo: Nekako mi se čini da su dosta, hm, uniformirani. Uvijek ta ubitačna kombinacija "filozof i komparatist" i šablone po kojima pišu. Srećko tu možda čak i nije toliko ubitačan.
Eks

Post 20 Feb 2013, 16:15

Karl Jozef » wrote: Jel' to i Raspudić netko s kim se jednostavno ne raspravlja? :rofl:

Tek si ga danas guglala i već eliminirala za išta više od nagonskih potreba. :D
Karl, ti si jedini desničar s kojim raspravljam. Izvoli biti počašćen i muči. :kava:

Pa šta ja mogu što mu je faca takva. :ne zna:
Eks

Post 20 Feb 2013, 16:16

..a unda » wrote: eto. sta ja govorim citavo vrijeme. eto.. :raspa:
Pa ono o čemu misliš čitavo vrijeme. Šta ti mi tu možemo. :ne zna:
Zekoslawa

Post 20 Feb 2013, 16:20

Znači, zaključak je da jedino Karl ovdje pokušava nešto ozbiljno pričati, eksača bi poševila Raspudića, pa se kao pravi ozbiljna, a unda zamišlja Raspudića u klinču s kim god. Krasna ekipica, nema šta. Na kome smo sad i kad će Mate Kapović doći na red? :raspa:
Eks

Post 20 Feb 2013, 16:21

Zekoslawa » wrote:Znači, zaključak je da jedino Karl ovdje pokušava nešto ozbiljno pričati, eksača bi poševila Raspudića, pa se kao pravi ozbiljna, a unda zamišlja Raspudića u klinču s kim god. Krasna ekipica, nema šta. Na kome smo sad i kad će Mate Kapović doći na red? :raspa:
Sačuvaj me bože. Ne bih nijednog od ovih koje trenutno spominjemo.

Idem guglat Kapovića, pozaboravila sam mu facu. ajme, grozan je. A čak je kosat. A isto je grozan.

Nestao nam je ne zna smajli!
Zekoslawa

Post 20 Feb 2013, 16:23

ex anais » wrote:
Sačuvaj me bože. Ne bih nijednog od ovih koje trenutno spominjemo.

Idem guglat Kapovića, pozaboravila sam mu facu. ajme, grozan je. A čak je kosat. A isto je grozan.
Mate grozan? :eek: Ne, uljudio se i podašišao. :durica:

Ja bih da on meni malo priča o guturalima i hakovima. :raspa:
Zekoslawa

Post 20 Feb 2013, 16:24

Proba:

:ne zna:
Eks

Post 20 Feb 2013, 16:26

Zekoslawa » wrote: Mate grozan? :eek: Ne, uljudio se i podašišao. :durica:

Ja bih da on meni malo priča o guturalima i hakovima. :raspa:
Ovaj?

Image