pa ja svakodnevno cujem i to sasvom javno, slobodno, puno tezih, ekstremnijih ili ako vec hoces, gorih i opasnijih retorika.
..i to ne od jucer.
n eznam jel znaci, sta znaci i sta sve tebi znaci rat i frka. mislim, moguce je i vise neko inteziviranje konflikta ili..kaao bi se reklo u mnozini.. konflikata?A to znači nekakvu masovnu revoluciju odnosno rat?
Kažeš, ovo je luksuz. A čuj, dobro je dok čovjek uopće ima izbora.
moguce je to i lokalizirat, moguce je to i nekako izdozirat, izventilirat negdje, nekako, izolirat ili pokusat izolirat.
mislim, mogu ja rec i to kako ti kazes, masovnu revoluciju ili rat, ali nisam siguran da sto god mi pod tim zamisljali i podrazumijevali, da je to neko najgore ili najkratkotrajnije zlo.. svakakve manifetsacije su moguce, svaki je simulakrum tu moguc.
nesto se i razvilo i uznapredovalo, tako da se ne bih bas mogao istrcavat s tim nekim ratovima klasicnog tipa i razumijevanja.
pada mi sad na pamet jedan marfi.. znam da tebi nesto rec je ono.. treba bit pazljiv, moze to derivirat i inducirat u nesagledive razmjere, ali evo, imas godina, imas pameti, a meni se sad ne da pricat ko se setao po krovu i jel se uopce neko seta po krovu i sto sam ja nislio s tim i sto je to uopce krov i jel kosi ili ravni i jel ta kuca ima vrtal..