Radnička fronta

Koljite se i gložite!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 16 Dec 2014, 19:32

Kolinda Kitarović » wrote:
Umjereno? A šta je trebao? :zubo:
pa ja svakodnevno cujem i to sasvom javno, slobodno, puno tezih, ekstremnijih ili ako vec hoces, gorih i opasnijih retorika. :kokice:

..i to ne od jucer. :kokice:
A to znači nekakvu masovnu revoluciju odnosno rat?
Kažeš, ovo je luksuz. A čuj, dobro je dok čovjek uopće ima izbora.
n eznam jel znaci, sta znaci i sta sve tebi znaci rat i frka. mislim, moguce je i vise neko inteziviranje konflikta ili..kaao bi se reklo u mnozini.. konflikata? :D
moguce je to i lokalizirat, moguce je to i nekako izdozirat, izventilirat negdje, nekako, izolirat ili pokusat izolirat.

mislim, mogu ja rec i to kako ti kazes, masovnu revoluciju ili rat, ali nisam siguran da sto god mi pod tim zamisljali i podrazumijevali, da je to neko najgore ili najkratkotrajnije zlo.. svakakve manifetsacije su moguce, svaki je simulakrum tu moguc.
nesto se i razvilo i uznapredovalo, tako da se ne bih bas mogao istrcavat s tim nekim ratovima klasicnog tipa i razumijevanja.

pada mi sad na pamet jedan marfi.. znam da tebi nesto rec je ono.. treba bit pazljiv, moze to derivirat i inducirat u nesagledive razmjere, ali evo, imas godina, imas pameti, a meni se sad ne da pricat ko se setao po krovu i jel se uopce neko seta po krovu i sto sam ja nislio s tim i sto je to uopce krov i jel kosi ili ravni i jel ta kuca ima vrtal.. :D, ali kaze taj marfi.. bolje je imat uzasan kraj, nego uzas bez kraja.. :D

jednokratni klon

Post 16 Dec 2014, 19:35

Znam, to sam i sama napisala da se pitam je li gore pretrpjeti neke žrtve pa imati bolje društvo ili ostati ovako. Ali sam se pitala i tko garantira da bi to društvo bilo bolje i da te žrtve ne bi bile kao i žrtve ovog nedavnog rata za ovakvu jednu sliku i priliku države?

Dakako, ja ovo teoretski lamentiram, jer sačuvaj me bože ikakvog rata i revolucije, neka se vode nakon što mene ne bude.
jednokratni klon

Post 16 Dec 2014, 19:37

A ti drugi što prijete, prijeti i Pozaić Olujom, ali ja se uzdam u demokratsko društvo gdje bi valjda sila zauzdala razne budale koje bi krenule divljati ulicama i ubijati. :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 16 Dec 2014, 19:44

Vođa je rođen.
mozda, ali zasto vodja? zasto tebi toliko treba neki v odja? ne nuzno tvoj, bilo koji, bilo ciji? :D

ne znam kako ces ti ti shvatit, ali..jebo vodju. :D :D
jednokratni klon

Post 16 Dec 2014, 19:45

..a unda » wrote: mozda, ali zasto vodja? zasto tebi toliko treba neki v odja? ne nuzno tvoj, bilo koji, bilo ciji? :D

ne znam kako ces ti ti shvatit, ali..jebo vodju. :D :D
Meni treba?

Ne treba meni, nisam ga ja nekritički prigrlila i tu sanjam revolucije i ratove usred Europe.
..a unda
Undaminator

Post 16 Dec 2014, 19:49

Kolinda Kitarović » wrote:Znam, to sam i sama napisala da se pitam je li gore pretrpjeti neke žrtve pa imati bolje društvo ili ostati ovako. Ali sam se pitala i tko garantira da bi to društvo bilo bolje i da te žrtve ne bi bile kao i žrtve ovog nedavnog rata za ovakvu jednu sliku i priliku države?

Dakako, ja ovo teoretski lamentiram, jer sačuvaj me bože ikakvog rata i revolucije, neka se vode nakon što mene ne bude.
ko granitra? ko sta ista garantira? sta ti garantiras? :D

..mislim, ti bi cak mozda i htjela neku revoluciju kad bi je kroacija osiguranje htjelo osigurat? ili lojd? :D

ma sacuvaj me boze boga. :D .. zrtava ce bit cak i ako se ne proglasi rat, ratno stanje ili nekako da bude formaln popunjen nas dozivljaj rata nekog. :D
..zrtve, to su drugi. negdje.. nesto..ili, nek odu nekam da ih ne gledam.. :D
Beau

Post 16 Dec 2014, 19:57

Kao prvo, ni ja ne smatram DM dobrim poslodavcem, bez obzira na placu.

Kao drugo, citala sam im fejs, plus ovo sto je i eks stavila, pa ono s lupige i jos uvijek nisam uvjerena u ovo sto eks tvrdi. Moguce da se varam. Meni je tu vrlo bitan kontekst. Na raspravi o DM-u su fino razjasnili sto misle kad kazu da nije vazno ako je pojedini poslodavac dobar.

I kao trece, kapovic mi ne izgleda manipulativno i sta je ono jos eks rekla. Smiren je i samouvjeren u ono sto prica. Ne iritira me jednostavno :o
..a unda
Undaminator

Post 16 Dec 2014, 20:00

Kolinda Kitarović » wrote:A ti drugi što prijete, prijeti i Pozaić Olujom, ali ja se uzdam u demokratsko društvo gdje bi valjda sila zauzdala razne budale koje bi krenule divljati ulicama i ubijati. :ne zna:
pa eto, neki ti prijete i prijete i prijete i prijete, a i naoruzani su, realno i bukvalno naoruzani, nikakvi fantazmagorjski cekici i jednom ce im dosadit prijetit se, ucjena vise nece prolazit, pa se ti uzdaj onda u demokratsko drustvo i objasnjavaj medi zasto ti kao zec bjezis pred lovcima jer pucaju u vukove. :D

koja sila, tj koje nasilje ce obuzdat to nasilje? na koga ti to mislis? ko ce to napravit? ..ma znas, jebse ti, vidim da ce to opet past na mene.
o ho, neka ce sila, neka nevidljiva demokratska ruka i sila bez nasilja c e to sprijecit tako da se baci pred stampedo vicuci.. za demokraciju?
ma kako ti kupus.. evo ti demokracija, evo ti sila za koju vise ne znam kad je, a kad nije nasilje :D, suprotstavljaj se ti tako, evo ti sve, odgovornost, sve, meni je dosadilo vise, imam ja svoja bica. zajebi ti tu neku solidarnost kad sve ostalo omane. :D :D

jedino, ako bude ista takvog, bilo bi fer da kapovicu posaljes depesu.. ponosno stojim pred pozajicevim stampedom i zelim da znas da od tebe pomoc ne trazim, niti bih ti je dala. uostalom, nisi mi ni zgodan..e, i da..jebote taj cekic da te jebo, jel si mogao opremit tih tvojih jebenih sto radnika barem s kalasnjikovima. :D :D
jednokratni klon

Post 16 Dec 2014, 20:05

Policija ne postoji, specijalci i to? Ono, baš treba usred jebenog Zagreba 2015-e biti sukob ustaša i radikalne ljevice? Da se to desi, majke mi, uzela bih jednu torbu i nikad se više ne vratila u ovu usranu prčiju.
..a unda
Undaminator

Post 16 Dec 2014, 20:12

Kolinda Kitarović » wrote:Policija ne postoji, specijalci i to? Ono, baš treba usred jebenog Zagreba 2015-e biti sukob ustaša i radikalne ljevice? Da se to desi, majke mi, uzela bih jednu torbu i nikad se više ne vratila u ovu usranu prčiju.
:rofl:

sta policija? sta specijalci? mislim, kako ti to mislis? jel ti to zazivas neko nasilje? tj puno imam tu pitanja..puno, odakle ti toliko povjerenje u..nesto..drustvo, drzavu, institucije.. ne znam vise sta.
pa ogledaj se malo oko sebe. kolko jos referendum treba da kazes.. me jel mene ovo neko zajebava? i to demokracijomn? :D

zamisli, bude nesto, aj a se zatrcim do pandura i kazem..zatitite me, a on pendrek i udri po meni.
razne varijante su mi tu moguce..od he he, jesam te zajebao, pa do ljutnje.. kretenu, ne mogu sebe zastitit. :D

djeluje ti to ono, bas nemoguce? ..fantastika? :D
jednokratni klon

Post 16 Dec 2014, 20:13

Ne djeluje mi nemoguće, ali mi ne treba Mate da me zaštiti. :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 16 Dec 2014, 20:14

Kolinda Kitarović » wrote:Ne djeluje mi nemoguće, ali mi ne treba Mate da me zaštiti. :rofl:
dobro. obrati se onda mireli holi, hho cicku, pokretu za mir, ne znam, nekom ko ce ti nesto garantirat.. :D :D
jednokratni klon

Post 16 Dec 2014, 20:16

..a unda » wrote: dobro. obrati se onda mireli holi, hho cicku, pokretu za mir, ne znam, nekom ko ce ti nesto garantirat.. :D :D
Jer Mate je jedino svjetlo, jedino rješenje, jedini put. :mudri: A koga bi on zaštitio. :facepalm:
..a unda
Undaminator

Post 16 Dec 2014, 20:19

Meni treba?

Ne treba meni, nisam ga ja nekritički prigrlila i tu sanjam revolucije i ratove usred Europe.
..ne, meni treba. :D

vodja, pa vodja..svaki post koji napisem, spomenem vodju. nije bitno kojeg, glavno je da je vodja, jel. :D
jednokratni klon

Post 16 Dec 2014, 20:21

..a unda » wrote: ..ne, meni treba. :D

vodja, pa vodja..svaki post koji napisem, spomenem vodju. nije bitno kojeg, glavno je da je vodja, jel. :D
Pa vidim da si se napalio na Matu, šta ja mogu. On će nas braniti od šatoraša i sveg zla ovog svijeta. Jel ti sebe čuješ? :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 16 Dec 2014, 20:21

Jer Mate je jedino svjetlo, jedino rješenje, jedini put. :mudri: A koga bi on zaštitio. :facepalm:
mozda tebi mate tako izgleda. :D
pari mi se da si opsjednuta matom. :D

pa da..koga bi to mate mogao zastitit. pa vidis da trazi okolo sto radnika koji bi njega zastititli. :D
jednokratni klon

Post 16 Dec 2014, 20:23

..a unda » wrote: mozda tebi mate tako izgleda. :D
pari mi se da si opsjednuta matom. :D

pa da..koga bi to mate mogao zastitit. pa vidis da trazi okolo sto radnika koji bi njega zastititli. :D
To ti se unda zove čista projekcija. :vidiga:
Ja opsjednuta, a ti mu pridaješ maltene magične moći, on će srušiti fašizam i kapitalizam. :trio:
jednokratni klon

Post 16 Dec 2014, 20:29

Evo, izgleda da će ga ipak morati štititi. Unda, oš ga i ti štititi? :trep:
Mate Kapović
6 hrs ·

Mojoj staroj je danas 10-ak kolega nakon mise (:D) prišlo i reklo ozbiljno uplašeno "slažemo se u svemu s tvojim sinom, ali pazi da ga ne ubiju". Isto to mi je i ujak iz Slavonije, inače branitelj, poručio. Vrlo indikativno za društvo u kakvom živimo...
:zubo:

U komentarima se vidi kako se stvara kult ličnosti. :o :zubo:
Beau

Post 16 Dec 2014, 20:32

Kolinda Kitarović wrote:Evo, izgleda da će ga ipak morati štititi. Unda, oš ga i ti štititi? :trep:

:zubo:

U komentarima se vidi kako se stvara kult ličnosti. :o :zubo:
Isuse :rofl: :facepalm:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 16 Dec 2014, 22:23

A ništa... ne valja Kapović, ne valja RF, ne valja Svilibor... ostaje nam da se ufamo u Zoku i njegove pulene.
Oni nas vode u bolji i pravedniji svijet.
Nepogrešivo...

:tuzni:
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator

Post 16 Dec 2014, 22:26

To ti se unda zove čista projekcija. :vidiga:
Ja opsjednuta, a ti mu pridaješ maltene magične moći, on će srušiti fašizam i kapitalizam. :trio:
o, krtissove .. :D

mate: fronta, demokratski socijalizam, ravnoteza, cekici ako treba..

eks: ..nasilje, nasilje, nasilje..

unda: koje nasilje?

eks: kako koje nasilje? ako ti tu nevidis nasilje, onda si za nasilje..

unda: ali..

zec: nema tu ali. sve prije ali se ne racuna.

unda: dobro, ali..

zec: pa sve prije ali se ne racuna, dakle nije dobro nego je lose..

unda: dobro.

zec: a di ti je ..ali ?

eks..ali sta? krv, krv, krv..

unda: koja krv?

eks: ona koju mate proliva nasiljem..

unda: kojim nasiljem? kad je on spomeno krv?

eks: .. nije spomenuo, ato je gore nego da je spomenuo je, jer je nespominjuci samo naglasio ono sto zeli.

unda: rekao je da zeli socijalisticku demokraciju..

eks: nije..rekao je cekic, cekic, cekic, nasilje nasilje, nasilje..

unda: rekao je da je cekic problematican dio..

eks: izmisljas. krv, cekic, nasilje, krv, nasilje cekic, revolucija..

unda: pa nije to rekao, ali sta i da je rekao?

eks: rekao je, znam ja sta je on rekao, sta misli, sta oce..

unda: pa hoce osnovat stranku. ono, neka demokracija, nesto..

eks: on oce osnovat sektu i to samo zato da bi ti bio vodja kojeg ces branit.

unda: kakav sad vodja?

eks: eko, eko, eko..unda, sto pije krava?

unda: mlijeko?

eks: nije budalo, pije krv, krv pije sa ulica koju su cekicima prolili vodjini sljedbenici, mate ti je istina put, svjetlo.. vodja, vodja, vodja..

unda: kad sam ja to rekao?

eks: hoda, hodza, hodza, unda, aj brzo, sta se rimuje sa hodza..

unda: vodja. valjda..

eks: eto, vidis da ti je on vodja.

unda: pa sta si toliko opsjednuta vodjom, matom, nasiljem, krvlju..

eks: to ti se zove cista projekcija. :vidiga:

:D :D

eto. i aj ti sad pricaj nesto.. :D
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 16 Dec 2014, 22:30

:rofl: :rofl:

a u kua...
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator

Post 16 Dec 2014, 22:36

Euklid » wrote::rofl: :rofl:

a u kua...
..ma dobro je da se ti smijes, ali, cuj, ono..nemoj se bas previse smijat. :D :D
jednokratni klon

Post 16 Dec 2014, 22:50

Suze mi idu. :S :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Ali falsificirao si dosta toga. Nije Mate rekao (isuse, ovo me podsjeća na ono, jel u onoj reklami bilo Mate je rekeel?) da je to problematičan dio nego bitan dio i da nije ništa loše. :D
jednokratni klon

Post 16 Dec 2014, 22:51

:D
  • Information