precjednički izbori

Koljite se i gložite!

Ko?

Ivo
3
60%
Kolinda
2
40%

Total votes: 5
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 12 Dec 2014, 16:05

..a unda » wrote:..a miki, jel laburisti podrzavaju svibora? :kokice:
Nebi reka, nisam u toku. Mislim da su za lignju.

karambol

Post 12 Dec 2014, 16:08

miky0 » wrote:
... zasto mali ne, a ovo veleizdajnicko trojstvo da?
A zašto ne Sjeberina, Ava Karafatić ili Drele?

Ja mislim da izbore za predsjednika republike treba ugasiti i prepustiti saboru, odnosno hadezetu i esdepeju, da dvotrećinskom većinom izaberu nekoga tko će biti pristojan, lijep, seksualan :zubo: i tko će onda primati kraljice i narod na kavu i usput neće moljakati da mu ne srežu proračun...
Ionako su te ovlasti skrojili po Mesiću koji je najbolje zabavljao pučanstvo i šarmirao penziće.
:zubo:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 12 Dec 2014, 16:15

miky0 » wrote:
Daj mi citat di si odgovorija?
daj ga sam sebi. :D
..a unda
Undaminator

Post 12 Dec 2014, 16:17

miky0 » wrote:
Nebi reka, nisam u toku. Mislim da su za lignju.
pa kako ti mos onda bit dijelom veleizdajnicke stranke? mislim, ko podrzava veleizdajnike, gori je od veleizdajnika.
ti nemas s tim nekih problema, jelda? :kokice:
MightyMe

Post 12 Dec 2014, 16:18

Pa jel mu lesar reka da nije više u stranci? :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 12 Dec 2014, 16:19

..evo, miki, svibora podrzavaju i ovi iz jadrankamena, ovi sa hadeze knjizicima rednog broja 6, 11, 15.. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 12 Dec 2014, 16:20

MightyMe » wrote:Pa jel mu lesar reka da nije više u stranci? :ne zna:
pa sta ce njemu lesar govorit jel on u stranci ili nije. valjda miki najbolje sam zna jel on u laburistima. :kokice:

:D
miky0
ST Leader

Post 12 Dec 2014, 16:28

karambol » wrote:
A zašto ne Sjeberina, Ava Karafatić ili Drele?

Ja mislim da izbore za predsjednika republike treba ugasiti i prepustiti saboru, odnosno hadezetu i esdepeju, da dvotrećinskom većinom izaberu nekoga tko će biti pristojan, lijep, seksualan :zubo: i tko će onda primati kraljice i narod na kavu i usput neće moljakati da mu ne srežu proračun...
Ionako su te ovlasti skrojili po Mesiću koji je najbolje zabavljao pučanstvo i šarmirao penziće.
:zubo:
Pa za koji kurac bi tribali ugoscavat kraljice? Eto kad smo se usuglasili da netribamo, ne triba nam ni saborski izbor predsjednika, jer nam jelte predsjednik ni ne triba. Ali, postoji ali, posto ionako imamo titulu predsjednika kojeg narod bira, zasto bi idiotizam bio glasat za malog a ne za veleizdajnicko trojstvo?
karambol

Post 12 Dec 2014, 16:29

Taj mali je opasan...:tajči: :zubo:

Znaš kaj Miky, svi oni lupetaju, ali mali udara u limenu bačvu od 200 litara... :D

Kako nećeš ugostiti kraljicu?? Jebemu...pa ti uopće ne kužiš protokol. :D
miky0
ST Leader

Post 12 Dec 2014, 16:29

..a unda » wrote: daj ga sam sebi. :D
Nije mi toliki da se mogu uvatit.

Aj ti izvadi citat di si odgovorija.
miky0
ST Leader

Post 12 Dec 2014, 16:31

..a unda » wrote: pa kako ti mos onda bit dijelom veleizdajnicke stranke? mislim, ko podrzava veleizdajnike, gori je od veleizdajnika.
ti nemas s tim nekih problema, jelda? :kokice:
Postoji dokument da ja u ime laburista nisam potpisao ni jednu veleizdajnicku stavku, tako da sam cist 100% :bicedobro:
Pero

Post 12 Dec 2014, 16:36

Meni su ti predsjednički izbori komični. Otkad su ukinuli polupredsjednički sustav, ostao je samo fikus. Ja bih ukinuo predsjednika i Pantovčak prodao nekom ruskom tajkunu. Može i Todoriću ili Tedeschiju. :zubo:
miky0
ST Leader

Post 12 Dec 2014, 16:39

karambol » wrote:Taj mali je opasan...:tajči: :zubo:

Znaš kaj Miky, svi oni lupetaju, ali mali udara u limenu bačvu od 200 litara... :D

Kako nećeš ugostiti kraljicu?? Jebemu...pa ti uopće ne kužiš protokol. :D
Ako kraljica sa sobom ne donosi darove, onda je netribamo ni ugoscavat.

Jebo ovaku drzavu di jedan mali proletarac ne moze postat predsjednik. Jebo takvu drzavu u kojoj je dozvoljeno vladat iskljucivo veleizdajnicima.
miky0
ST Leader

Post 12 Dec 2014, 16:42

Pero » wrote:Meni su ti predsjednički izbori komični. Otkad su ukinuli polupredsjednički sustav, ostao je samo fikus. Ja bih ukinuo predsjednika i Pantovčak prodao nekom ruskom tajkunu. Može i Todoriću ili Tedeschiju. :zubo:
Svi bi vi prodavali. Ni malo poduzetnickog duha :facepalm:

Zasto od pantovcaka ne napravit muzej, u kojem bi se prezentirale veleizdajnicke note svih predsjednika RH turistima?

Mislim da bi to bio pravi turisticki hit.
..a unda
Undaminator

Post 12 Dec 2014, 16:42

miky0 » wrote:
Postoji dokument da ja u ime laburista nisam potpisao ni jednu veleizdajnicku stavku, tako da sam cist 100% :bicedobro:
..a da, kako ti kupus..ne samo da nisi cist, nego si i gori od njih.. laburisti ti podrzavaju velaizdajnika, ati clan lab urista? pa kako to to mislis ostat cist? aj, kako? :kokice:

takvi kao ti su najgori. najgori.. potajno podrzavaju veleizadajnike, a javno nesto kao ovo, ono.. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 12 Dec 2014, 16:44

miky0 » wrote:

Jebo ovaku drzavu di jedan mali proletarac ne moze postat predsjednik. Jebo takvu drzavu u kojoj je dozvoljeno vladat iskljucivo veleizdajnicima.
..uz pomoc laburista. :kokice:

:D

a ti bi darove? :D
Pero

Post 12 Dec 2014, 16:49

miky0 » wrote:
Svi bi vi prodavali. Ni malo poduzetnickog duha :facepalm:

Zasto od pantovcaka ne napravit muzej, u kojem bi se prezentirale veleizdajnicke note svih predsjednika RH turistima?

Mislim da bi to bio pravi turisticki hit.
Zato što muzej isto košta. Možda manje od predsjednika, ali košta. A ovako npr. Deripaska kupi Pantovčak pa mu ZG holding naplaćuje komunalmu naknadu, vodu, odvoz smeća, porezna uprava mu svake godine ispostavlja porez na nekretninu, privatnici zarađuju na održavanju.... Kak ne kužiš? :zubo: Misliš li da bi to postalo omiljeno turističko odredište, svjetska raja bi se razmišljala da li posjetit Koloseum u Rimu ili Pantovčak u Zagrebu. Ja ne bih platio ulaznicu za tvoj muzej. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 12 Dec 2014, 16:52

Pero » wrote:Meni su ti predsjednički izbori komični. Otkad su ukinuli polupredsjednički sustav, ostao je samo fikus. Ja bih ukinuo predsjednika i Pantovčak prodao nekom ruskom tajkunu. Može i Todoriću ili Tedeschiju. :zubo:
a kakos ukinut, ne mos..tj ne ide to tako jednostavno. imas tu kao neku trodiobu vlasti, a predsjednik spada u izvrsnu ili cak i najizvrsniju.

zamisli svibora kad se docepa tajnih sluzbi ili kao zapovjednika vojske.. :zubo: :D
Beau

Post 12 Dec 2014, 16:53

jučer sam malo izguglavala tog vilibora, i bogami, ako je istina to što kažete da će mnogi glasat za njega, mogu reć da, kolko god imala loše mišljenje o našim glasačima, opet uvijek ispadne da sam bila preotpimistična :giggle:
pa deset minuta je dovoljno da se tog redikula prozre. užas, užas, poremećaj teški :D
karambol

Post 12 Dec 2014, 16:56

miky0 » wrote:

Jebemu, ti ne kuiš marketing.
I gdje je to proleter postao predsjednik? I di je to bila uspješna država ukoliko jest?
Kako će sirotan znat što je dobro i kako funkcioniraju stvari, a nije uspio ni jednosoban stančić ( s prezimenom Sinčić :D ) si priskrbiti? Ni diplomu nije uspio kupiti! :zubo:
Pa preveslat će ga Jadranka Kosor jebogati. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 12 Dec 2014, 16:59

Beau » wrote:jučer sam malo izguglavala tog vilibora, i bogami, ako je istina to što kažete da će mnogi glasat za njega, mogu reć da, kolko god imala loše mišljenje o našim glasačima, opet uvijek ispadne da sam bila preotpimistična :giggle:
pa deset minuta je dovoljno da se tog redikula prozre. užas, užas, poremećaj teški :D
..ali cuj, deset i po hiljada potpisa je skupio. samo to, vec je puno. da ne kazem.. previse.

ali ti potpisi i nisu eto, mozda namjerodavniji. uz malo organizacije da se to prikupit bez nekih velih problema, a ovi pernarovi su dosta ono, nabrijani nekako, u stanju su nesto na neko ludilo izgurat. :D

sad, mene bas zanima koliko ce svibor dobit glasova u prvom krugu. ako dobije dosta glasova, bit ce to solidan pokazatelj psihofozickog stanja ovog naroda. :kokice:
Pero

Post 12 Dec 2014, 17:04

..a unda » wrote: a kakos ukinut, ne mos..tj ne ide to tako jednostavno. imas tu kao neku trodiobu vlasti, a predsjednik spada u izvrsnu ili cak i najizvrsniju.

zamisli svibora kad se docepa tajnih sluzbi ili kao zapovjednika vojske.. :zubo: :D
Kako nemoš? Franjo je sebe proglasio polupredsjednikom i poslije njega su to ukinuli. I gdje predsjednik spada u trodiobi vlasti - nit je zakonodavna (Sabor), nit izvršna (Vlada), nit sudska. Imamo ga samo za slučaj da Elizabeta posjeti Hrvatsku da proćaskaju o budućnosti monarhije u Velikoj Britaniji. :zubo: A svibor se neće dočepati ni tajnih službi ni zapovjednika vojske i neće napraviti nikakvu veću štetu od bilo koga. Zapravo mi je i bezveze, kad već imamo predsjednika da on ne može biti duže od 2 mandata, Mesić bi barem pričao viceve. :zubo:
karambol

Post 12 Dec 2014, 17:07

Pero » wrote:
Zato jer dodijaju...nema dinamike. Splasne im, a i ostare. :D
Beau

Post 12 Dec 2014, 17:08

..a unda » wrote: a ovi pernarovi su dosta ono, nabrijani nekako, u stanju su nesto na neko ludilo izgurat. :D
ali totalno ludilo.
viri im iz očiju. i pernaru i viboru.
samo na drugačiji način.
pernaru iz očiju sijeva neka bolesna krvoločnost :o , dok ovaj vilibor ima onaj ludi zamućeni zaslijepljeni pogled tipičan za sljedbenike sekata :zubo:
karambol

Post 12 Dec 2014, 17:10

Beau » wrote: ali totalno ludilo.
viri im iz očiju. i pernaru i viboru.
samo na drugačiji način.
pernaru iz očiju sijeva neka bolesna krvoločnost :o , dok ovaj vilibor ima onaj ludi zamućeni zaslijepljeni pogled tipičan za sljedbenike sekata :zubo:
Meni to više liči na blesavoću... :zubo:
  • Information