Nebi reka, nisam u toku. Mislim da su za lignju...a unda » wrote:..a miki, jel laburisti podrzavaju svibora?
precjednički izbori
A zašto ne Sjeberina, Ava Karafatić ili Drele?miky0 » wrote:
... zasto mali ne, a ovo veleizdajnicko trojstvo da?
Ja mislim da izbore za predsjednika republike treba ugasiti i prepustiti saboru, odnosno hadezetu i esdepeju, da dvotrećinskom većinom izaberu nekoga tko će biti pristojan, lijep, seksualan
Ionako su te ovlasti skrojili po Mesiću koji je najbolje zabavljao pučanstvo i šarmirao penziće.
pa kako ti mos onda bit dijelom veleizdajnicke stranke? mislim, ko podrzava veleizdajnike, gori je od veleizdajnika.miky0 » wrote:
Nebi reka, nisam u toku. Mislim da su za lignju.
ti nemas s tim nekih problema, jelda?
pa sta ce njemu lesar govorit jel on u stranci ili nije. valjda miki najbolje sam zna jel on u laburistima.MightyMe » wrote:Pa jel mu lesar reka da nije više u stranci?
Pa za koji kurac bi tribali ugoscavat kraljice? Eto kad smo se usuglasili da netribamo, ne triba nam ni saborski izbor predsjednika, jer nam jelte predsjednik ni ne triba. Ali, postoji ali, posto ionako imamo titulu predsjednika kojeg narod bira, zasto bi idiotizam bio glasat za malog a ne za veleizdajnicko trojstvo?karambol » wrote:
A zašto ne Sjeberina, Ava Karafatić ili Drele?
Ja mislim da izbore za predsjednika republike treba ugasiti i prepustiti saboru, odnosno hadezetu i esdepeju, da dvotrećinskom većinom izaberu nekoga tko će biti pristojan, lijep, seksualani tko će onda primati kraljice i narod na kavu i usput neće moljakati da mu ne srežu proračun...
Ionako su te ovlasti skrojili po Mesiću koji je najbolje zabavljao pučanstvo i šarmirao penziće.
Nije mi toliki da se mogu uvatit...a unda » wrote: daj ga sam sebi.
Aj ti izvadi citat di si odgovorija.
Postoji dokument da ja u ime laburista nisam potpisao ni jednu veleizdajnicku stavku, tako da sam cist 100%..a unda » wrote: pa kako ti mos onda bit dijelom veleizdajnicke stranke? mislim, ko podrzava veleizdajnike, gori je od veleizdajnika.
ti nemas s tim nekih problema, jelda?
Ako kraljica sa sobom ne donosi darove, onda je netribamo ni ugoscavat.karambol » wrote:Taj mali je opasan...:tajči:![]()
Znaš kaj Miky, svi oni lupetaju, ali mali udara u limenu bačvu od 200 litara...
Kako nećeš ugostiti kraljicu?? Jebemu...pa ti uopće ne kužiš protokol.
Jebo ovaku drzavu di jedan mali proletarac ne moze postat predsjednik. Jebo takvu drzavu u kojoj je dozvoljeno vladat iskljucivo veleizdajnicima.
Svi bi vi prodavali. Ni malo poduzetnickog duhaPero » wrote:Meni su ti predsjednički izbori komični. Otkad su ukinuli polupredsjednički sustav, ostao je samo fikus. Ja bih ukinuo predsjednika i Pantovčak prodao nekom ruskom tajkunu. Može i Todoriću ili Tedeschiju.
Zasto od pantovcaka ne napravit muzej, u kojem bi se prezentirale veleizdajnicke note svih predsjednika RH turistima?
Mislim da bi to bio pravi turisticki hit.
..a da, kako ti kupus..ne samo da nisi cist, nego si i gori od njih.. laburisti ti podrzavaju velaizdajnika, ati clan lab urista? pa kako to to mislis ostat cist? aj, kako?miky0 » wrote:
Postoji dokument da ja u ime laburista nisam potpisao ni jednu veleizdajnicku stavku, tako da sam cist 100%
takvi kao ti su najgori. najgori.. potajno podrzavaju veleizadajnike, a javno nesto kao ovo, ono..
..uz pomoc laburista.miky0 » wrote:
Ako kraljica sa sobom ne donosi darove, onda je netribamo ni ugoscavat.
Jebo ovaku drzavu di jedan mali proletarac ne moze postat predsjednik. Jebo takvu drzavu u kojoj je dozvoljeno vladat iskljucivo veleizdajnicima.
a ti bi darove?
Zato što muzej isto košta. Možda manje od predsjednika, ali košta. A ovako npr. Deripaska kupi Pantovčak pa mu ZG holding naplaćuje komunalmu naknadu, vodu, odvoz smeća, porezna uprava mu svake godine ispostavlja porez na nekretninu, privatnici zarađuju na održavanju.... Kak ne kužiš?miky0 » wrote:
Svi bi vi prodavali. Ni malo poduzetnickog duha![]()
Zasto od pantovcaka ne napravit muzej, u kojem bi se prezentirale veleizdajnicke note svih predsjednika RH turistima?
Mislim da bi to bio pravi turisticki hit.
a kakos ukinut, ne mos..tj ne ide to tako jednostavno. imas tu kao neku trodiobu vlasti, a predsjednik spada u izvrsnu ili cak i najizvrsniju.Pero » wrote:Meni su ti predsjednički izbori komični. Otkad su ukinuli polupredsjednički sustav, ostao je samo fikus. Ja bih ukinuo predsjednika i Pantovčak prodao nekom ruskom tajkunu. Može i Todoriću ili Tedeschiju.
zamisli svibora kad se docepa tajnih sluzbi ili kao zapovjednika vojske..
jučer sam malo izguglavala tog vilibora, i bogami, ako je istina to što kažete da će mnogi glasat za njega, mogu reć da, kolko god imala loše mišljenje o našim glasačima, opet uvijek ispadne da sam bila preotpimistična 
pa deset minuta je dovoljno da se tog redikula prozre. užas, užas, poremećaj teški
pa deset minuta je dovoljno da se tog redikula prozre. užas, užas, poremećaj teški
Jebemu, ti ne kuiš marketing.miky0 » wrote:
Ako kraljica sa sobom ne donosi darove, onda je netribamo ni ugoscavat.
I gdje je to proleter postao predsjednik? I di je to bila uspješna država ukoliko jest?
Kako će sirotan znat što je dobro i kako funkcioniraju stvari, a nije uspio ni jednosoban stančić ( s prezimenom Sinčić
Pa preveslat će ga Jadranka Kosor jebogati.
..ali cuj, deset i po hiljada potpisa je skupio. samo to, vec je puno. da ne kazem.. previse.Beau » wrote:jučer sam malo izguglavala tog vilibora, i bogami, ako je istina to što kažete da će mnogi glasat za njega, mogu reć da, kolko god imala loše mišljenje o našim glasačima, opet uvijek ispadne da sam bila preotpimistična
ali ti potpisi i nisu eto, mozda namjerodavniji. uz malo organizacije da se to prikupit bez nekih velih problema, a ovi pernarovi su dosta ono, nabrijani nekako, u stanju su nesto na neko ludilo izgurat.
sad, mene bas zanima koliko ce svibor dobit glasova u prvom krugu. ako dobije dosta glasova, bit ce to solidan pokazatelj psihofozickog stanja ovog naroda.
Kako nemoš? Franjo je sebe proglasio polupredsjednikom i poslije njega su to ukinuli. I gdje predsjednik spada u trodiobi vlasti - nit je zakonodavna (Sabor), nit izvršna (Vlada), nit sudska. Imamo ga samo za slučaj da Elizabeta posjeti Hrvatsku da proćaskaju o budućnosti monarhije u Velikoj Britaniji...a unda » wrote: a kakos ukinut, ne mos..tj ne ide to tako jednostavno. imas tu kao neku trodiobu vlasti, a predsjednik spada u izvrsnu ili cak i najizvrsniju.
zamisli svibora kad se docepa tajnih sluzbi ili kao zapovjednika vojske..![]()
ali totalno ludilo...a unda » wrote: a ovi pernarovi su dosta ono, nabrijani nekako, u stanju su nesto na neko ludilo izgurat.![]()
viri im iz očiju. i pernaru i viboru.
samo na drugačiji način.
pernaru iz očiju sijeva neka bolesna krvoločnost
Meni to više liči na blesavoću...Beau » wrote: ali totalno ludilo.
viri im iz očiju. i pernaru i viboru.
samo na drugačiji način.
pernaru iz očiju sijeva neka bolesna krvoločnost, dok ovaj vilibor ima onaj ludi zamućeni zaslijepljeni pogled tipičan za sljedbenike sekata
-
- Information
-