precjednički izbori
Euklid » wrote:U Svedskoj cijepljenje nije obavezno nego je prepusteno odluci roditelja.
Nemaju nikih epidemija i uopce ne raspravljaju o ovakvim stvarima jer znaju sta su ljudska prava.
Mi smo svi manje vise cijepljenji. Mislim na nas s trkelja. I vidi kakvi smo ispali.
Da nam nisu ubrizgali jebeno cjepivo mozda smo mogli ispast normalni...
Nemaju nikih problema jer se svi, i bez zakona, cijepe. Ne treba im zakon jer sami imaju dovoljno morala i društvene norme su na višem nivou od našeg.
U bolnici sam jos, nisu mi izvadili zub, dali su mi one stapice, pa s njima otvaram vilicu, govore da ide nabolje. Onu plavusu nisam jos vidija od jucer ujutro, radila je nocnu, mozda ce doc sada.Pero » wrote:Dobro, da li su ti više izvadili taj zub, jel bila anestezija, jel ti dala ona plavuša medicinska sestra - pusti politiku?
A sta cu kad me politika zabavlja
Onda molim idiote da ne glasuju za veleizdajnike.MightyMe » wrote: Koliko je neko idiot to uglavnom ovisi o toj osobi, a malo manje o ostalima.
Koja ti je to veza da si toliko u bolnici, a da ti ništa ne rade? Što si se spetljao s doktorima - cijele Firule će glasat za Sindičića?miky0 » wrote:
U bolnici sam jos, nisu mi izvadili zub, dali su mi one stapice, pa s njima otvaram vilicu, govore da ide nabolje. Onu plavusu nisam jos vidija od jucer ujutro, radila je nocnu, mozda ce doc sada.
A sta cu kad me politika zabavlja
E jesi vidija, tija me je primarijus jucer poslat doma, ali je moj likar reka NE. Svi ce glasat za malog, veleizdajnika je doktorima pun kuracPero » wrote: Koja ti je to veza da si toliko u bolnici, a da ti ništa ne rade? Što si se spetljao s doktorima - cijele Firule će glasat za Sindičića?
..ali ovako, kolko cujem, izgleda da ce dosta ljudi glasat za tog vibora svibora. iz razno raznih razloga, nisam znao bil se smijao ili plakao kad bi cuo zasto ce glasat za njega.. 
vrlo me citava ta situacija podsjeca na feral tribjun i tosona. sve ono, zajebancija, zajebancija, aha haha i onda.. ups, stvorili smo monstruma..
vrlo me citava ta situacija podsjeca na feral tribjun i tosona. sve ono, zajebancija, zajebancija, aha haha i onda.. ups, stvorili smo monstruma..
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Jel to kao kad je Bayer sintetizirao heroin, dao ga na ispitivanje i nakon što je zaključeno da nema štetnih posljedica pustio ga u prodaju kao čudotvoran lijek?
'if you fall, i'll be there' (floor)
Zasto ti nije smijesno kad idioti glasuju za hdzsdp, jospiovica, kolindu, kujundzica ili keruma, a smijesno ti je kad glasuju za ovog malog? Sto to on nema a da oni imaju? Veleizdajnicke motive? Sto?..a unda » wrote:..ali ovako, kolko cujem, izgleda da ce dosta ljudi glasat za tog vibora svibora. iz razno raznih razloga, nisam znao bil se smijao ili plakao kad bi cuo zasto ce glasat za njega..
pa onako na prvu, nema pameti. tj najmanje od svih njih..miky0 » wrote:
Zasto ti nije smijesno kad idioti glasuju za hdzsdp, jospiovica, kolindu, kujundzica ili keruma, a smijesno ti je kad glasuju za ovog malog? Sto to on nema a da oni imaju? Veleizdajnicke motive? Sto?
ali, lako je i za pamet, nije politika mensa, taj tvoj mali ne razumije kurca tebe, osim sto oce sve i odmah.. sto opet i nije neka prepreka da kao takav barem i simbolicno predstavlja hrvatsku, tj zaista mi pocinju bit zanimljivi ovi izbori, cisto ono statisticki, kao neko sociolosko istrazivanje..
a i moglo bi bit veselo ako svibor bude predsjednik, odmah je poceo sa suker gafom, ko zna gdje mu je granica.
a i neko suceljavanje bih volio vidjet, ja mislim da bi se on i kolinda do sita napricali.. imaju o cemu..
..cek malo.. sta kerum? ko je glasao za keruma?
Otkad idu pamet i predsjednik skupa..a unda » wrote:
pa onako na prvu, nema pameti. tj najmanje od svih njih..
ali, lako je i za pamet, nije politika mensa, taj tvoj mali ne razumije kurca tebe, osim sto oce sve i odmah.. sto opet i nije neka prepreka da kao takav barem i simbolicno predstavlja hrvatsku, tj zaista mi pocinju bit zanimljivi ovi izbori, cisto ono statisticki, kao neko sociolosko istrazivanje..
a i moglo bi bit veselo ako svibor bude predsjednik, odmah je poceo sa suker gafom, ko zna gdje mu je granica.
a i neko suceljavanje bih volio vidjet, ja mislim da bi se on i kolinda do sita napricali.. imaju o cemu..![]()
..cek malo.. sta kerum? ko je glasao za keruma?![]()
Eto, kad smo to rjesili, i kad znamo da im pameti ne tribaju, zasto mali ne, a veleizdajnicka trojka da
Tvoji sugradjani su glasali za kerumu. Ka sta su i za hdzsdp.
.. al ti nisi nikad glasao za kerumu? ..pa rekao si da jesi..miky0 » wrote:
Otkad idu pamet i predsjednik skupajosipovic je dokaz za tu tvrdnju da ne idu.
Eto, kad smo to rjesili, i kad znamo da im pameti ne tribaju, zasto mali ne, a veleizdajnicka trojka da![]()
Tvoji sugradjani su glasali za kerumu. Ka sta su i za hdzsdp.
a sad je vec veleizdajnicka trojka? prije je bila samo dvojka?
pa eto, izgleda da pamet i predsjednistvo sve manje idu skupa. ono, glup gluplji..
sta smo to rijesili? mislis, ti si kao nesto rijesio? a sta to?
josipovic barem ne treba bit predsjednik da bi zavrsio faks. eto, omoguci tvom malom da zavrsi faks i glasaj za njega.
os mu pisat? ..ponudit svoje usluge, politicko iskustvo, razmisljanje, planove?
Jesam, glasa sam za keruma iz zajebancije, ko sta cu iz zajebancije glasat i za ovog vibora, a za ono troje ne mogu glasat niti iz zajebancije...a unda » wrote: .. al ti nisi nikad glasao za kerumu? ..pa rekao si da jesi..
a sad je vec veleizdajnicka trojka? prije je bila samo dvojka?
pa eto, izgleda da pamet i predsjednistvo sve manje idu skupa. ono, glup gluplji..
sta smo to rijesili? mislis, ti si kao nesto rijesio? a sta to?![]()
josipovic barem ne treba bit predsjednik da bi zavrsio faks. eto, omoguci tvom malom da zavrsi faks i glasaj za njega.
os mu pisat? ..ponudit svoje usluge, politicko iskustvo, razmisljanje, planove?![]()
Rijesili smo da predsjedniku pameti ne triba. S tim se i ti slazes.
A to ocu li ja sta ponudit malom, mogu mu jedino porucit da lustracijom obuhvati sve vladajuce politicare od 1.dana ove drzave. I da obnovi Goli Otok.
dakle, ti si glasao za kerumu. ne neko tamo amo, nego ti. eto, to smo rijesili.miky0 » wrote:
Jesam, glasa sam za keruma iz zajebancije, ko sta cu iz zajebancije glasat i za ovog vibora, a za ono troje ne mogu glasat niti iz zajebancije.
Rijesili smo da predsjedniku pameti ne triba. S tim se i ti slazes.
A to ocu li ja sta ponudit malom, mogu mu jedino porucit da lustracijom obuhvati sve vladajuce politicare od 1.dana ove drzave. I da obnovi Goli Otok.
pa eto, kazem, tako su i tosona lansirali feralovci iz zajebancije.
pa poruci mu. ima on tamo fejs, uclani se, lajkaj, pisi mu.. kazi mu da je sve to iz zajebancije, da su veleizdajnici iz zajebancije, da je sve zajebancija..
bit ce njemu drago, ozbiljno..
Pusti sad to, ti nisi odgovorija, zasto mali ne, a ovo veleizdajnicko trojstvo da?..a unda » wrote:
dakle, ti si glasao za kerumu. ne neko tamo amo, nego ti. eto, to smo rijesili.
pa eto, kazem, tako su i tosona lansirali feralovci iz zajebancije.
pa poruci mu. ima on tamo fejs, uclani se, lajkaj, pisi mu.. kazi mu da je sve to iz zajebancije, da su veleizdajnici iz zajebancije, da je sve zajebancija..
bit ce njemu drago, ozbiljno..
![]()
necu nista pustat. i sve sam odgovorija, nisam ja kao ti da bizim tamo amo..miky0 » wrote:
Pusti sad to, ti nisi odgovorija, zasto mali ne, a ovo veleizdajnicko trojstvo da?
samo ti glasaj za njega, ako si mogao za keruma, steta bi ti bilo ne glasat i za ovoga..
Daj mi citat di si odgovorija?..a unda » wrote: necu nista pustat. i sve sam odgovorija, nisam ja kao ti da bizim tamo amo..
samo ti glasaj za njega, ako si mogao za keruma, steta bi ti bilo ne glasat i za ovoga..
-
- Information
-