precjednički izbori

Koljite se i gložite!

Ko?

Ivo
3
60%
Kolinda
2
40%

Total votes: 5
Pero

Post 12 Dec 2014, 13:21

Dobro, da li su ti više izvadili taj zub, jel bila anestezija, jel ti dala ona plavuša medicinska sestra - pusti politiku? :zubo:

MightyMe

Post 12 Dec 2014, 13:32

Euklid » wrote:U Svedskoj cijepljenje nije obavezno nego je prepusteno odluci roditelja.

Nemaju nikih epidemija i uopce ne raspravljaju o ovakvim stvarima jer znaju sta su ljudska prava.

Mi smo svi manje vise cijepljenji. Mislim na nas s trkelja. I vidi kakvi smo ispali.

Da nam nisu ubrizgali jebeno cjepivo mozda smo mogli ispast normalni... :zubo:

Nemaju nikih problema jer se svi, i bez zakona, cijepe. Ne treba im zakon jer sami imaju dovoljno morala i društvene norme su na višem nivou od našeg.
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 12 Dec 2014, 13:34

Pero » wrote:Dobro, da li su ti više izvadili taj zub, jel bila anestezija, jel ti dala ona plavuša medicinska sestra - pusti politiku? :zubo:
U bolnici sam jos, nisu mi izvadili zub, dali su mi one stapice, pa s njima otvaram vilicu, govore da ide nabolje. Onu plavusu nisam jos vidija od jucer ujutro, radila je nocnu, mozda ce doc sada.

A sta cu kad me politika zabavlja :ne zna:
MightyMe

Post 12 Dec 2014, 13:34

miky0 » wrote:Picke ste ako nepodrzite mladog sindicica, jeli se tako preziva :misli: u borbi protiv 3 veleizdajnika. I to ste stvarno samo takve picke, ako ga nepodrzite.
Koliko je neko idiot to uglavnom ovisi o toj osobi, a malo manje o ostalima.
miky0
ST Leader

Post 12 Dec 2014, 13:36

MightyMe » wrote: Koliko je neko idiot to uglavnom ovisi o toj osobi, a malo manje o ostalima.
Onda molim idiote da ne glasuju za veleizdajnike.
Pero

Post 12 Dec 2014, 13:42

miky0 » wrote:
U bolnici sam jos, nisu mi izvadili zub, dali su mi one stapice, pa s njima otvaram vilicu, govore da ide nabolje. Onu plavusu nisam jos vidija od jucer ujutro, radila je nocnu, mozda ce doc sada.

A sta cu kad me politika zabavlja :ne zna:
Koja ti je to veza da si toliko u bolnici, a da ti ništa ne rade? Što si se spetljao s doktorima - cijele Firule će glasat za Sindičića? :zubo:
MightyMe

Post 12 Dec 2014, 13:43

miky0 » wrote:
Onda molim idiote da ne glasuju za veleizdajnike.
Nisi me svatija. :D
miky0
ST Leader

Post 12 Dec 2014, 13:51

Pero » wrote: Koja ti je to veza da si toliko u bolnici, a da ti ništa ne rade? Što si se spetljao s doktorima - cijele Firule će glasat za Sindičića? :zubo:
E jesi vidija, tija me je primarijus jucer poslat doma, ali je moj likar reka NE. Svi ce glasat za malog, veleizdajnika je doktorima pun kurac :S
miky0
ST Leader

Post 12 Dec 2014, 13:52

MightyMe » wrote: Nisi me svatija. :D
Onda nisi ni ti mene ;)
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 12 Dec 2014, 14:36

..svincic, vincic..vibor, svibor. .jel to onaj sta misli da je hns suker bio ministar financija pa ga je matija morao spasavat? :D
..a unda
Undaminator

Post 12 Dec 2014, 14:38

..ali ovako, kolko cujem, izgleda da ce dosta ljudi glasat za tog vibora svibora. iz razno raznih razloga, nisam znao bil se smijao ili plakao kad bi cuo zasto ce glasat za njega.. :D

vrlo me citava ta situacija podsjeca na feral tribjun i tosona. sve ono, zajebancija, zajebancija, aha haha i onda.. ups, stvorili smo monstruma.. :D
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 12 Dec 2014, 14:40

Jel to kao kad je Bayer sintetizirao heroin, dao ga na ispitivanje i nakon što je zaključeno da nema štetnih posljedica pustio ga u prodaju kao čudotvoran lijek? :misli:
'if you fall, i'll be there' (floor)
miky0
ST Leader

Post 12 Dec 2014, 14:53

..a unda » wrote:..ali ovako, kolko cujem, izgleda da ce dosta ljudi glasat za tog vibora svibora. iz razno raznih razloga, nisam znao bil se smijao ili plakao kad bi cuo zasto ce glasat za njega.. :D

vrlo me citava ta situacija podsjeca na feral tribjun i tosona. sve ono, zajebancija, zajebancija, aha haha i onda.. ups, stvorili smo monstruma.. :D
Zasto ti nije smijesno kad idioti glasuju za hdzsdp, jospiovica, kolindu, kujundzica ili keruma, a smijesno ti je kad glasuju za ovog malog? Sto to on nema a da oni imaju? Veleizdajnicke motive? Sto?
..a unda
Undaminator

Post 12 Dec 2014, 15:03

miky0 » wrote:
Zasto ti nije smijesno kad idioti glasuju za hdzsdp, jospiovica, kolindu, kujundzica ili keruma, a smijesno ti je kad glasuju za ovog malog? Sto to on nema a da oni imaju? Veleizdajnicke motive? Sto?
pa onako na prvu, nema pameti. tj najmanje od svih njih.. :D

ali, lako je i za pamet, nije politika mensa, taj tvoj mali ne razumije kurca tebe, osim sto oce sve i odmah.. sto opet i nije neka prepreka da kao takav barem i simbolicno predstavlja hrvatsku, tj zaista mi pocinju bit zanimljivi ovi izbori, cisto ono statisticki, kao neko sociolosko istrazivanje.. :D

a i moglo bi bit veselo ako svibor bude predsjednik, odmah je poceo sa suker gafom, ko zna gdje mu je granica. :D

a i neko suceljavanje bih volio vidjet, ja mislim da bi se on i kolinda do sita napricali.. imaju o cemu.. :D :D

..cek malo.. sta kerum? ko je glasao za keruma? :D :D
karambol

Post 12 Dec 2014, 15:22

Vilibor...Sam si je dao to ime. :zubo:
Ivan Maribor je isto zgodno...ili Ivan Loptabor...Ivan Ajmebor...Ivan Zdimibor...Ivan Kitabor...Ivan Rušibor... Ivan Kojibor... :D
miky0
ST Leader

Post 12 Dec 2014, 15:25

..a unda » wrote:
pa onako na prvu, nema pameti. tj najmanje od svih njih.. :D

ali, lako je i za pamet, nije politika mensa, taj tvoj mali ne razumije kurca tebe, osim sto oce sve i odmah.. sto opet i nije neka prepreka da kao takav barem i simbolicno predstavlja hrvatsku, tj zaista mi pocinju bit zanimljivi ovi izbori, cisto ono statisticki, kao neko sociolosko istrazivanje.. :D

a i moglo bi bit veselo ako svibor bude predsjednik, odmah je poceo sa suker gafom, ko zna gdje mu je granica. :D

a i neko suceljavanje bih volio vidjet, ja mislim da bi se on i kolinda do sita napricali.. imaju o cemu.. :D :D

..cek malo.. sta kerum? ko je glasao za keruma? :D :D
Otkad idu pamet i predsjednik skupa :misli: josipovic je dokaz za tu tvrdnju da ne idu.

Eto, kad smo to rjesili, i kad znamo da im pameti ne tribaju, zasto mali ne, a veleizdajnicka trojka da :ne zna:

Tvoji sugradjani su glasali za kerumu. Ka sta su i za hdzsdp.
..a unda
Undaminator

Post 12 Dec 2014, 15:26

..to je valjda iz ivane brlic mazuranic uzeo umjetnicko predsjednicko ime.. :D

voli covjek marketing, stas. malo ce mu ovo donijet nesto paznje i love, tj mogao bi on ovu kandidaturu nekako iskoristit. :D
..a unda
Undaminator

Post 12 Dec 2014, 15:31

miky0 » wrote:
Otkad idu pamet i predsjednik skupa :misli: josipovic je dokaz za tu tvrdnju da ne idu.

Eto, kad smo to rjesili, i kad znamo da im pameti ne tribaju, zasto mali ne, a veleizdajnicka trojka da :ne zna:

Tvoji sugradjani su glasali za kerumu. Ka sta su i za hdzsdp.
.. al ti nisi nikad glasao za kerumu? ..pa rekao si da jesi.. :D
a sad je vec veleizdajnicka trojka? prije je bila samo dvojka? :D

pa eto, izgleda da pamet i predsjednistvo sve manje idu skupa. ono, glup gluplji.. :D

sta smo to rijesili? mislis, ti si kao nesto rijesio? a sta to? :D :D

josipovic barem ne treba bit predsjednik da bi zavrsio faks. eto, omoguci tvom malom da zavrsi faks i glasaj za njega.
os mu pisat? ..ponudit svoje usluge, politicko iskustvo, razmisljanje, planove? :kokice:

:D
miky0
ST Leader

Post 12 Dec 2014, 15:38

..a unda » wrote: .. al ti nisi nikad glasao za kerumu? ..pa rekao si da jesi.. :D
a sad je vec veleizdajnicka trojka? prije je bila samo dvojka? :D

pa eto, izgleda da pamet i predsjednistvo sve manje idu skupa. ono, glup gluplji.. :D

sta smo to rijesili? mislis, ti si kao nesto rijesio? a sta to? :D :D

josipovic barem ne treba bit predsjednik da bi zavrsio faks. eto, omoguci tvom malom da zavrsi faks i glasaj za njega.
os mu pisat? ..ponudit svoje usluge, politicko iskustvo, razmisljanje, planove? :kokice:

:D
Jesam, glasa sam za keruma iz zajebancije, ko sta cu iz zajebancije glasat i za ovog vibora, a za ono troje ne mogu glasat niti iz zajebancije.

Rijesili smo da predsjedniku pameti ne triba. S tim se i ti slazes.

A to ocu li ja sta ponudit malom, mogu mu jedino porucit da lustracijom obuhvati sve vladajuce politicare od 1.dana ove drzave. I da obnovi Goli Otok.
..a unda
Undaminator

Post 12 Dec 2014, 15:41

miky0 » wrote:
Jesam, glasa sam za keruma iz zajebancije, ko sta cu iz zajebancije glasat i za ovog vibora, a za ono troje ne mogu glasat niti iz zajebancije.

Rijesili smo da predsjedniku pameti ne triba. S tim se i ti slazes.

A to ocu li ja sta ponudit malom, mogu mu jedino porucit da lustracijom obuhvati sve vladajuce politicare od 1.dana ove drzave. I da obnovi Goli Otok.
dakle, ti si glasao za kerumu. ne neko tamo amo, nego ti. eto, to smo rijesili. :D

pa eto, kazem, tako su i tosona lansirali feralovci iz zajebancije. :D

pa poruci mu. ima on tamo fejs, uclani se, lajkaj, pisi mu.. kazi mu da je sve to iz zajebancije, da su veleizdajnici iz zajebancije, da je sve zajebancija..
bit ce njemu drago, ozbiljno..

:D :D
miky0
ST Leader

Post 12 Dec 2014, 15:44

..a unda » wrote:
dakle, ti si glasao za kerumu. ne neko tamo amo, nego ti. eto, to smo rijesili. :D

pa eto, kazem, tako su i tosona lansirali feralovci iz zajebancije. :D

pa poruci mu. ima on tamo fejs, uclani se, lajkaj, pisi mu.. kazi mu da je sve to iz zajebancije, da su veleizdajnici iz zajebancije, da je sve zajebancija..
bit ce njemu drago, ozbiljno..

:D :D
Pusti sad to, ti nisi odgovorija, zasto mali ne, a ovo veleizdajnicko trojstvo da?
..a unda
Undaminator

Post 12 Dec 2014, 15:49

miky0 » wrote:
Pusti sad to, ti nisi odgovorija, zasto mali ne, a ovo veleizdajnicko trojstvo da?
necu nista pustat. i sve sam odgovorija, nisam ja kao ti da bizim tamo amo.. :D

samo ti glasaj za njega, ako si mogao za keruma, steta bi ti bilo ne glasat i za ovoga.. :D
..a unda
Undaminator

Post 12 Dec 2014, 15:52

..a miki, jel laburisti podrzavaju svibora? :kokice:
miky0
ST Leader

Post 12 Dec 2014, 16:04

..a unda » wrote: necu nista pustat. i sve sam odgovorija, nisam ja kao ti da bizim tamo amo.. :D

samo ti glasaj za njega, ako si mogao za keruma, steta bi ti bilo ne glasat i za ovoga.. :D
Daj mi citat di si odgovorija?
  • Information