..a unda » wrote: ..a jebiga, sretno, sretno..niko nista ne obecaje..
Zubari ili mesari?
pa eto, ne znam, trazi da ti neko nesto obeca..Kolinda Kitarović » wrote:
Šta ću obećavat, imam i ja zub za vadit idući tjedan. Ko je meni šta obeća.Ako preživimo, to je sasvim dosta.
-
jednokratni klon
Evo, bit ću nesebična pa reć da napraviš horoskop Neniji...a unda » wrote: pa eto, ne znam, trazi da ti neko nesto obeca..
..pa sta to ima veze sad. napravit cu, sta..ocu..di je prisa?
a nista, ti onda ne obecaji, daleko ces..
-
jednokratni klon
Pitaj nju di je priša, misli da je nešto loše pa joj zato ne radiš...a unda » wrote: ..pa sta to ima veze sad. napravit cu, sta..ocu..di je prisa?
a nista, ti onda ne obecaji, daleko ces..
I oću.
..sta lose, nije lose..sta navlacio tebe..sta ti pricas, koncentriraj se.Kolinda Kitarović » wrote:
Pitaj nju di je priša, misli da je nešto loše pa joj zato ne radiš.Tako si i mene navlačio.
![]()
I oću.
-
jednokratni klon
Za horoskop. Šta se praviš munjeniji nego jesi?..a unda » wrote: ..sta lose, nije lose..sta navlacio tebe..sta ti pricas, koncentriraj se.
Zahvaljujem se svima na potpori, ma jedno veliko HVALA...
Popodne sam primjetio da mi otok raste, a i zub osjecam, i odlucio sam otic odmah u hospitalizaciju na uho,grlo,nos, i primi me dezurni lijecnik, i objasnim ja njemu kronologiju, a on mene pita da jeli vjezban otvaranje usta. Ja kazem da nisam jer sam slusao savjet onog doktora koji me svakodnevno kontrolira da ne forsiram i da ne idem preko mogucih granica, a on meni da to treba na silu i da treba trpit bol
jer mi inace nema spasa. Da bi ja njemu reka da je moj kirurg rekao kako idem sutra na operaciju pod punom anastezijom jer da ce me to spasit. A on mi kaze da nije siguran
Ko je tu lud?
Pojeo sam zadnji obrok prije pola ure, i idem lec.
Ako cujete sutra na vijestima da je pacijent izgubio glavu zbog zuba, taj sam, pa slobodno moje upise mozete prikazivat svima, a sve sa svrhom da se potakne kriticna masa i krene u izradbu jedne normalne drzave po mjeri covjeka, da me sin ima po cemu pamtit.
Laku noc
Popodne sam primjetio da mi otok raste, a i zub osjecam, i odlucio sam otic odmah u hospitalizaciju na uho,grlo,nos, i primi me dezurni lijecnik, i objasnim ja njemu kronologiju, a on mene pita da jeli vjezban otvaranje usta. Ja kazem da nisam jer sam slusao savjet onog doktora koji me svakodnevno kontrolira da ne forsiram i da ne idem preko mogucih granica, a on meni da to treba na silu i da treba trpit bol
Ko je tu lud?
Pojeo sam zadnji obrok prije pola ure, i idem lec.
Ako cujete sutra na vijestima da je pacijent izgubio glavu zbog zuba, taj sam, pa slobodno moje upise mozete prikazivat svima, a sve sa svrhom da se potakne kriticna masa i krene u izradbu jedne normalne drzave po mjeri covjeka, da me sin ima po cemu pamtit.
Laku noc
-
jednokratni klon
Ajme miki.
Drži se, svi smo uz tebe. Bit će sve u redu, mora! Euklid, zacopraj ga pozitivno!
-
jednokratni klon
Što mu se smijete, ja sam sad uvjerena da umire prvo on pa ja.

-
jednokratni klon
Zekoslawa » wrote:A čuj, ti bi tribala prva. Znaš da je Matan Nuši poklonio grobnicu da ga unutra dočeka ko gospoja.
Unda, aj ga ti posjeti u bolnici sutra.
Uhh pur miki. Muka mi je samo kad te citam, ne mogu zamislit kako ti je 

miki, zajebavaju te doktori.miky0 » wrote:..a on meni da to treba na silu i da treba trpit boljer mi inace nema spasa. Da bi ja njemu reka da je moj kirurg rekao kako idem sutra na operaciju pod punom anastezijom jer da ce me to spasit. A on mi kaze da nije siguran
![]()
..
-
- Information
-