Zubari ili mesari?
A sta je najbolje pojest za zadnji obrok, nesto lagano ili nesto kripnije? Aukurac, ja i ne mogu otvorit usta, tako da i ne mogu jest nista osim cokolina 
Drs se, miki!
Drzim fige da operacija ne bude ni potrebna
Drzim fige da operacija ne bude ni potrebna
Dragi forumasi, hvala vam na pruzenoj potpori, nadam se najboljem i da do operacije nece ni doc (logika mi govori da hoce jer se vilica neotvara, a do petka nema sanse), ta vam porucujem da ste mi svi dragi i stojte dobro, do nekog/nekad tamo daleko -vidjenja.
Ovaj moj pozdrav je u slucaju da ja neizdrzim operaciju (zna se da je na stolu sve moguce).
Ovaj moj pozdrav je u slucaju da ja neizdrzim operaciju (zna se da je na stolu sve moguce).
Ajde tamo gledaj neki film i ne misli na pizdarije 
Dekica i bocica cokolina te mozda umire
Dekica i bocica cokolina te mozda umire
..ajde, ajde, ima jos do petka. jesi li na antibioticima? mora bit da jesi.. ako vide da to ide na bolje, mislim da te nece bezveze operirat.
ali ako i dodje do toga, nije to tako tezak zahvat, skoro pa ambulantni.. zubari na zapadu te u cas posla puknu u totalnu anesteziju.
a opet, cuj, glava je to.. sve te bakteriije moraju krace putovat da naprave stetu..jel si vidio ostojica, a.. a da je otisao caskom na taj operacijunic, ne bi poslije bilo frke.
ono sto ti mogu savjetovat sad do petka, uzmaj neki dobar propolis, malo ono, da digne imunitet. mislim da ti to ne moze stetit, a moze pomoc, moze..
ali nista ti sve to nije strasno, ne trebas se brinut. ono gdje je prava frka jest da slucajno..ako odes na tu operacijicu ili ako nastavis tu terapiju na drugi nacin.. kontroliraj se, nemoj ni slucajno kirurgu i ekipi tamo spominjat nikakve hadeze je esdepe i pitat kirurga prije operacije jel on veleizdajnik i ako nije da kako on to misli da nije kad je..

ako vec ne budes mogao izdurat, pitaj ga to nakon operacije..
e, i ne drpaj mlade sestre tamo. i cuj, ako dodje do te operacijice, nakon anestezije ce ti se neke stvari ono, jel, dogadjat..ali to ne znaci da ga moras isukat i trcat po hodnicima, cvrsto ga s obje ruke drzat da se ne otima i pokazivat ga ljudima.. gle ga, gle ga!

ali ako i dodje do toga, nije to tako tezak zahvat, skoro pa ambulantni.. zubari na zapadu te u cas posla puknu u totalnu anesteziju.
a opet, cuj, glava je to.. sve te bakteriije moraju krace putovat da naprave stetu..jel si vidio ostojica, a.. a da je otisao caskom na taj operacijunic, ne bi poslije bilo frke.
ono sto ti mogu savjetovat sad do petka, uzmaj neki dobar propolis, malo ono, da digne imunitet. mislim da ti to ne moze stetit, a moze pomoc, moze..
ali nista ti sve to nije strasno, ne trebas se brinut. ono gdje je prava frka jest da slucajno..ako odes na tu operacijicu ili ako nastavis tu terapiju na drugi nacin.. kontroliraj se, nemoj ni slucajno kirurgu i ekipi tamo spominjat nikakve hadeze je esdepe i pitat kirurga prije operacije jel on veleizdajnik i ako nije da kako on to misli da nije kad je..
ako vec ne budes mogao izdurat, pitaj ga to nakon operacije..
e, i ne drpaj mlade sestre tamo. i cuj, ako dodje do te operacijice, nakon anestezije ce ti se neke stvari ono, jel, dogadjat..ali to ne znaci da ga moras isukat i trcat po hodnicima, cvrsto ga s obje ruke drzat da se ne otima i pokazivat ga ljudima.. gle ga, gle ga!
..ne, ne brlja..brlja ga je dovdje i dovela..MightyMe » wrote:Ma šta propolis, 2 deca brlje i ka novi si.
..ma, vino krivo, amo se kladit. vidis da je bio na antibioticima, ali garantiram ti da je bio i na barem pola litre crnoga dnevno.
i onda poslije sto cuda da kako antibiotik nije djelovao.. a pio ga je svako sest ili dvanjast sati, a tako je i pio crno. jebes ti takav rucak ili veceru kad ne popijes casu dvi vina..
i onda poslije sto cuda da kako antibiotik nije djelovao.. a pio ga je svako sest ili dvanjast sati, a tako je i pio crno. jebes ti takav rucak ili veceru kad ne popijes casu dvi vina..
..ali, ako bude isao na tu operacijicu u petak, ja isto mislim da bi negdje, u ponedjeljak mozda trebali malo ic na index.. ocekujem naslov.. pohotni pacijent miki nakon anestezije pojebao pola maksilofacijalnog odjela.

Ajde si ti uzmi neki apaurin, normabel, kako se to vec zove i u miru cekaj petak.miky0 » wrote:Dragi forumasi, hvala vam na pruzenoj potpori, nadam se najboljem i da do operacije nece ni doc (logika mi govori da hoce jer se vilica neotvara, a do petka nema sanse), ta vam porucujem da ste mi svi dragi i stojte dobro, do nekog/nekad tamo daleko -vidjenja.
Ne valja prisit sa prorocanstvima, na kraju vec nekako ispadne drugacije od planiranog.
Bice to sve dobro, nije tebi jos svica dogorila a kako znam me nemoj pitat jer ako ti kazem, morat cu te onesposobit da dalje to kazes a to ti se vec ne bi isplatilo.
I tvrdi da veleizdajnici plasiraju laži jer je bilo bliže tri kvarta nego polovici....a unda » wrote:..ali, ako bude isao na tu operacijicu u petak, ja isto mislim da bi negdje, u ponedjeljak mozda trebali malo ic na index.. ocekujem naslov.. pohotni pacijent miki nakon anestezije pojebao pola maksilofacijalnog odjela.
![]()
..ili da kaze da on nije nista kriv, da je kriva vlada sta je njemu doslo tamo naganjat sestre..ili koga vec, ko mu valjda dopadne u ruke na brzinu..MightyMe » wrote:
I tvrdi da veleizdajnici plasiraju laži jer je bilo bliže tri kvarta nego polovici..
- Nenia Salonitana
sretno miky
možda se predomisle i zaključe da je dovoljna lokalna, bude neki drugi doktor koji ima drugo mišljenje.
možda se predomisle i zaključe da je dovoljna lokalna, bude neki drugi doktor koji ima drugo mišljenje.
dva puta citam i dva puta procitam.. zakljuce da je dovoljno kokaina..Nenia Salonitana » wrote:sretno miky![]()
- Nenia Salonitana
nije ni to loša ideja, lokalno utrljat da umrtvi tkivo...a unda » wrote: dva puta citam i dva puta procitam.. zakljuce da je dovoljno kokaina..
to bi mogao miky sam sebi, živi u splitu, nije mu problem nabavit.
daj, pls, prestani ga tjesit. ako ga oces ohrabrit, obecaj ti njemu nesto drugo..Zekoslawa » wrote:Miky... ovaj... ti si reka ženi da si meni obeća apartman na lito, jelda?![]()
![]()
Zekim se, zekim se.![]()
Bit će sve dobro, drž se.
-
jednokratni klon
Šta ću obećavat, imam i ja zub za vadit idući tjedan. Ko je meni šta obeća...a unda » wrote: ..a jebiga, sretno, sretno..niko nista ne obecaje..
-
- Information
-