miky0 » wrote:
Pa nije vajda da me dozivljavas kao nekog nacistu koji zidove postrojava pred zid
A ti bi ga u zatvor, mukte hranila, skrbila
Ma daj, neke stvari ipak imaju svoju granicu, al ako neko dirne u drzavu i narod kojeg vodis, tu oprosta kod normalnih drzava
nema. Ugledaj se u amere, britance, ruse, kineze,...
miky0 » wrote:
Jebo drzavu koja se uzda u treceg (hag). Ako je ta drzava nacisto sama sa sobom da je taj kriv za to i to, jer je taj ubija 10 iljada ljudi, onda ona preuzima ulogu kaznjenika trasparentnim metodama.
tebi stvarno nista nije jasno.
opet je pala casa vina veceras?
o kojoj ti drzavi pricas? ko je koga dirnuo, koji narod, ko ga vodi, ko sta i kako brani, na koga se i zato ugledat, ko je s cim na cisto, kojih deset iljada ljudi ?

kad je hrvatska priznata? sto to povlaci za sobon, kakve pravne posljedice koje svaka drzava koja zeli biti drzavom mora postovati?
..i samo jedna napomena, pitanje..jel rajhla kira kadijevic ubio?
jedno je tvoja pravda i srecom postoje zakoni zakoni koji onemogucuju tvoje poimanje pravde. srecom po tebe jer sam siguran da bi ti medju prvima pao kao zrtva vlastite ti pravde..
ova drzava, tj ovo drustvo se nitima drzi za kakvu takvu civilizaciju irazum.. ako uzmeno civilizaciju u pozitivnom znacenju.
ti si bio mali, kako si rekao, ali onaj rat je isto poceo zahvaljujuci ljudima koji razmisljaju kao ti ovdje i sad.
to mi nije drago vidjet, jer 25 godina nakon pocetka onog rata, nakon pustih interneta i medija, nakon htlma i mobitela, slabo se promijenilo, napredovalo ovdje, ako se ne napreduje, danas to znaci zaostajanje, dakle, rekao bih cak da ako ovakav tvoj pristup dijeli dovoljno ljudi, da smo daleko dalje u proslosti od 1991.