..umro veljko kadijevic, pitanja nisu nestala..

Koljite se i gložite!
jednokratni klon

Post 04 Nov 2014, 00:31

miky0 » wrote:
Dobro, uvidjeh svoju malu gresku. Inace ne smatram sebe nekim likvidatorom, vec pravednikom. I u konacnici, zar su ti zlikovci zasluzili bit postedjeni od drugog zlikovca ako to jesam jer zlikovce likvidiram? Nisu. Dapace, za njih likvidirat se isplati postat jednak njima.
Eh, miki, i oni su mislili da su pravedni. Misliš da nisu? Probaj popričat s nekim od njih. Njima je to što su išli u rat i ubijali također iz njihove perspektive bilo pravedno.

Jednom kad oduzmeš ljudski život ma o kome se radilo, što te priječi da ih ne oduzmeš desetine, stotine, tisuće? Pogotovo ako ih recimo ne oduzimaš sam nego naređuješ? Pravda? a što ako vjeruješ da je to što radiš- pravedno? Da se braniš za neke ranije ratove, osvećuješ?

Kako ubiti može biti pravedno? Ako ne ubijaš u samoobrani.

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 04 Nov 2014, 00:31

miky0 » wrote: Pa nije vajda da me dozivljavas kao nekog nacistu koji zidove postrojava pred zid :facepalm:

A ti bi ga u zatvor, mukte hranila, skrbila :ne zna: :facepalm:

Ma daj, neke stvari ipak imaju svoju granicu, al ako neko dirne u drzavu i narod kojeg vodis, tu oprosta kod normalnih drzava nema. Ugledaj se u amere, britance, ruse, kineze,...
miky0 » wrote:
Jebo drzavu koja se uzda u treceg (hag). Ako je ta drzava nacisto sama sa sobom da je taj kriv za to i to, jer je taj ubija 10 iljada ljudi, onda ona preuzima ulogu kaznjenika trasparentnim metodama.
tebi stvarno nista nije jasno. :D

opet je pala casa vina veceras? :D

o kojoj ti drzavi pricas? ko je koga dirnuo, koji narod, ko ga vodi, ko sta i kako brani, na koga se i zato ugledat, ko je s cim na cisto, kojih deset iljada ljudi ? :D
kad je hrvatska priznata? sto to povlaci za sobon, kakve pravne posljedice koje svaka drzava koja zeli biti drzavom mora postovati?
..i samo jedna napomena, pitanje..jel rajhla kira kadijevic ubio?

jedno je tvoja pravda i srecom postoje zakoni zakoni koji onemogucuju tvoje poimanje pravde. srecom po tebe jer sam siguran da bi ti medju prvima pao kao zrtva vlastite ti pravde.. :D

ova drzava, tj ovo drustvo se nitima drzi za kakvu takvu civilizaciju irazum.. ako uzmeno civilizaciju u pozitivnom znacenju.
ti si bio mali, kako si rekao, ali onaj rat je isto poceo zahvaljujuci ljudima koji razmisljaju kao ti ovdje i sad.
to mi nije drago vidjet, jer 25 godina nakon pocetka onog rata, nakon pustih interneta i medija, nakon htlma i mobitela, slabo se promijenilo, napredovalo ovdje, ako se ne napreduje, danas to znaci zaostajanje, dakle, rekao bih cak da ako ovakav tvoj pristup dijeli dovoljno ljudi, da smo daleko dalje u proslosti od 1991. :kokice:
jednokratni klon

Post 04 Nov 2014, 00:33

Euklid » wrote:
Ne pretjeruj.

Radi se o osobi koja je nedostupna hrvatskom, haškom ili bilo kojem pravusuđu a nedvojbeno je kriva za mnoge zločine.

Da je Mossad razmišljao kao ti mnogi bi se nacisti života nauživali...
Neki nacisti su i doživjeli duboku starost.

Ubijanje nacista u ratu je bila samoobrana. Na stranu detalji, bila je. I moralo se. Ubijati danas nekakve naciste dok nisu premoćni, u većini i nismo u ratu, bi bila čista odmazda.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 04 Nov 2014, 00:34

..a unda » wrote:

tebi stvarno nista nije jasno. :D

opet je pala casa vina veceras? :D

o kojoj ti drzavi pricas? ko je koga dirnuo, koji narod, ko ga vodi, ko sta i kako brani, na koga se i zato ugledat, ko je s cim na cisto, kojih deset iljada ljudi ? :D
kad je hrvatska priznata? sto to povlaci za sobon, kakve pravne posljedice koje svaka drzava koja zeli biti drzavom mora postovati?
..i samo jedna napomena, pitanje..jel rajhla kira kadijevic ubio?

neberobatno... jna dakle nije mogla činiti zločine 1991. jer je hrvatska priznata tek 1992.

bravo, unda... nadmašio si samog sebe u ovim vratolomijama :S :S :S

ili ovo što su naši ubili rajhl-kira automatski amnestira Kadijevića :S :S :S

ženijalno...
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator

Post 04 Nov 2014, 00:36

Euklid » wrote:.. nedvojbeno je kriva za mnoge zločine.
po komu je to nedvojbeno kriv? ko je presudio? :kokice:
Da je Mossad razmišljao kao ti mnogi bi se nacisti života nauživali...
da je mosad razmisljao kao ti, malo bi tko poslije rata ostao ziv i od njemaca i od zidova.. :D
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 04 Nov 2014, 00:36

Nemoj sad generalizirat, nemam ja nista protiv srba,crnogoraca ili nekih trecih. Ali imam protiv onih kojisu krivi, a za svoja zlodjela su zasluzili mirnu i spokojnu smrt. To nije pravedno prema zrtvama.
jednokratni klon

Post 04 Nov 2014, 00:38

miky0 » wrote:Nemoj sad generalizirat, nemam ja nista protiv srba,crnogoraca ili nekih trecih. Ali imam protiv onih kojisu krivi, a za svoja zlodjela su zasluzili mirnu i spokojnu smrt. To nije pravedno prema zrtvama.
Pa tko govori o tome? Pričamo sad o ubojstvu, ničem drugom. I što žrtve imaju od toga da ti nekoga odereš na javnom trgu?
Euklid
old school

Post 04 Nov 2014, 00:40

Kolinda Kitarović » wrote:
Neki nacisti su i doživjeli duboku starost.

Ubijanje nacista u ratu je bila samoobrana. Na stranu detalji, bila je. I moralo se. Ubijati danas nekakve naciste dok nisu premoćni, u većini i nismo u ratu, bi bila čista odmazda.
Ubijanje nacističkih zločinaca diljem svijeta je zadovoljenje pravde u ime milijuna mučenih i ubijenih.

Mossad je neke oteo i priveo na sud u Izrael a neke likvidirao ako privođenje nije bilo moguće.

Što bi ti? Da su te ubojice nekažnjeno uživale diljem Južne Amerike i mirno čekale starost poput Kadijevića u Moskvi?

Ne bi išlo...
jednokratni klon

Post 04 Nov 2014, 00:41

Euklid » wrote:
Ubijanje nacističkih zločinaca diljem svijeta je zadovoljenje pravde u ime milijuna mučenih i ubijenih.

Mossad je neke oteo i priveo na sud u Izrael a neke likvidirao ako privođenje nije bilo moguće.

Što bi ti? Da su te ubojice nekažnjeno uživale diljem Južne Amerike i mirno čekale starost poput Kadijevića u Moskvi?

Ne bi išlo...
Zatvor i to ne luksuzni, da. Ubijanje ne. Uostalom, zatvor je i veća kazna. Kad nekoga ubiješ, nema ga više, šta ga briga, ako ćemo tako.

Ili ćemo spasti na naslađivanje nad kotrljanjem glave po puteljku preko youtubea?
miky0
ST Leader

Post 04 Nov 2014, 00:41

Pa tko govori o tome? Pričamo sad o ubojstvu, ničem drugom. I što žrtve imaju od toga da ti nekoga odereš na javnom trgu?
Ma mozda sam krivo razumija undu kadje rekao da razmisljam kao i nacionalisti '91, sto nije tocno.

A to o ubojstvu, jesu li i ameri u '91 kad su ubili bin ladena?
..a unda
Undaminator

Post 04 Nov 2014, 00:42

Euklid » wrote:

neberobatno... jna dakle nije mogla činiti zločine 1991. jer je hrvatska priznata tek 1992.

bravo, unda... nadmašio si samog sebe u ovim vratolomijama :S :S :S
naravno da je mogla, naravno da je cinila. ali kakvi su dokazi da je kadijevic to ucinio?

po tvome bi onda kompletne vlade i srbije i hrvatske i vojna zapovjednistva, trebala bit u hagu, osudjeni.. ili ako ne, onda pronadjeni negdje s metkom u sebi.. :kokice:

to spada vec u navijanje i emocije, malo to ima veze s nekim pravom ili necim, jel.. :kokice:
miky0
ST Leader

Post 04 Nov 2014, 00:43

Zatvor i to ne luksuzni, da. Ubijanje ne. Uostalom, zatvor je i veća kazna. Kad nekoga ubiješ, nema ga više, šta ga briga, ako ćemo tako.

Ili ćemo spasti na naslađivanje nad kotrljanjem glave po puteljku preko youtubea?
Kako gledas na to da ja isto razmisljam kao izraelci, amerikanci, rusi?
jednokratni klon

Post 04 Nov 2014, 00:44

miky0 » wrote:
Ma mozda sam krivo razumija undu kadje rekao da razmisljam kao i nacionalisti '91, sto nije tocno.

Ček malo, otkad su Ameri i kome to primjer nečega pozitivnog odjednom?
Što se mene tiče što bi Ameri? To slušam čitav život, nas se bidne gleda poprijeko, a gle masovnih ubojica Amera i Britanaca. Time su se čak opravdavali i ratni zločini.

Ja ne želim zemlju gdje je likvidacija ne samo ok nego i poželjna. Radije bih sto put ovakvu usranu nepravnu državu nego da neki uzimaju pravdu u svoje ruke.

Unda ti je dobro rekao jer što misliš kako je nastao nacionalizam? SAmo tako? A ne iz misli da neke treba likvidirati i da je to pravda? I da onaj tko nije uz nas je izdajica i ne voli domovinu? Čitajte malo što pišete. A sljedeće će bit da neki pravdaju četnike. :zubo: I eto ti svi elementi tadašnjeg nacionalizma.
Euklid
old school

Post 04 Nov 2014, 00:45

..a unda » wrote:
po komu je to nedvojbeno kriv? ko je presudio? :kokice:
Pa po tebi očigledno nije. Cijelu ga večer svesrdno braniš... :kokice:
Mora da te nečim zadužio... :kokice:

..a unda » wrote:

da je mosad razmisljao kao ti, malo bi tko poslije rata ostao ziv i od njemaca i od zidova.. :D
Moram te razočarati, moje razmišljanje je potpuno nebitno, Mossad je radio upravo ono o čemu sam pisao.
Pojedine nacističke zločince je otimao diljem svijeta i privodio na suđenje u Izrael a pojedine likvidirao na licu mjesta. :kokice:

To što si ti ignorant i što činjenice ne igraju nikakvu ulogu u tvojim suludim mentalnim vratolomijama je skroz drugi par rukava... :kokice:
jednokratni klon

Post 04 Nov 2014, 00:45

miky0 » wrote:
Kako gledas na to da ja isto razmisljam kao izraelci, amerikanci, rusi?
Izraelci? Još se pohvali. :zubo: Rusi, Ameri?

:facepalm:
miky0
ST Leader

Post 04 Nov 2014, 00:46

..a unda » wrote: naravno da je mogla, naravno da je cinila. ali kakvi su dokazi da je kadijevic to ucinio?

po tvome bi onda kompletne vlade i srbije i hrvatske i vojna zapovjednistva, trebala bit u hagu, osudjeni.. ili ako ne, onda pronadjeni negdje s metkom u sebi.. :kokice:

to spada vec u navijanje i emocije, malo to ima veze s nekim pravom ili necim, jel.. :kokice:
Bavis se sitnicama. To uopce nije bitno. Jeli nasa javnost kadijevica osudila? Je. Jeli drzava ista ucinila potom pitanju? Nije.

Ja govorim da nije jer je drzava redikulozna.
Euklid
old school

Post 04 Nov 2014, 00:48

Reci... u kojem trenutku nisi razumjela da neki zločinci nisu dostupni pravosuđu? :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 04 Nov 2014, 00:48

miky0 » wrote:

da, krivo si razumio. nisu tu bitni nacionalisti..tu su nacionalisti samo podskup, jedna od formi.. :D
jednokratni klon

Post 04 Nov 2014, 00:50

Euklid » wrote:
Reci... u kojem trenutku nisi razumjela da neki zločinci nisu dostupni pravosuđu? :kokice:
Ok, Euklide, bi li ih ti osobno ubio?
Euklid
old school

Post 04 Nov 2014, 00:50

..a unda » wrote: naravno da je mogla, naravno da je cinila. ali kakvi su dokazi da je kadijevic to ucinio?

:S :S :S

Tako je... Kadijević nije ništa kriv.

Recimo, uopće nije direktno on postavio Šljivančanina i Mrkšića da zapovijedaju napadom na Vukovar... :S :S :S
miky0
ST Leader

Post 04 Nov 2014, 00:51

Ček malo, otkad su Ameri i kome to primjer nečega pozitivnog odjednom?
Što se mene tiče što bi Ameri? To slušam čitav život, nas se bidne gleda poprijeko, a gle masovnih ubojica Amera i Britanaca. Time su se čak opravdavali i ratni zločini.

Ja ne želim zemlju gdje je likvidacija ne samo ok nego i poželjna. Radije bih sto put ovakvu usranu nepravnu državu nego da neki uzimaju pravdu u svoje ruke.

Unda ti je dobro rekao jer što misliš kako je nastao nacionalizam? SAmo tako? A ne iz misli da neke treba likvidirati i da je to pravda? I da onaj tko nije uz nas je izdajica i ne voli domovinu? Čitajte malo što pišete. A sljedeće će bit da neki pravdaju četnike. :zubo: I eto ti svi elementi tadašnjeg nacionalizma.
Opet misas kruske i jabuke. Ja ne sirim nacionalizam ako zelim kaznit krivca. Kaznjavanjem postizes upozorenje za buducnost, da niko nikad slicno ne ponovi. Zatvaranjem u zatvor saljes poruku da se to ponovi, jer ce dobit krov nad glavom i pijat juve.
miky0
ST Leader

Post 04 Nov 2014, 00:52

Izraelci? Još se pohvali. :zubo: Rusi, Ameri?

:facepalm:
Sta fali :misli:
Euklid
old school

Post 04 Nov 2014, 00:52

Ok, Euklide, bi li ih ti osobno ubio?
Kakve to ima veze s ičim? :misli:
jednokratni klon

Post 04 Nov 2014, 00:53

Ništa ne fali. Ubijao bi, vjerojatno ne osobno nego bi htio potpisivati, uzor su ti krasne Vlade i šta sad. Neka te zaposli neka organizacija da ubijaš za njih i šta ćemo se sad natezati. :D
jednokratni klon

Post 04 Nov 2014, 00:54

Euklid » wrote:
Kakve to ima veze s ičim? :misli:
Ima. Ako zagovaraš smrtnu kaznu, jesi li je sposoban sam izvršiti ili nisi? Ako jesi, ok. Ako nisi, kenjate obojica.
  • Information