..umro veljko kadijevic, pitanja nisu nestala..

Koljite se i gložite!
jednokratni klon

Post 03 Nov 2014, 23:42

..a unda » wrote: talent za bitno.net, stas.. :D :D
:lektorirano:

miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 03 Nov 2014, 23:47

A sta sam sad fula :misli:

Je, zlocinac je, dakako. Bogte, prvi covik armije, a drzava u gradjanskom ratu. Kriv je da ne moze bit krivlji nego sta je. Ali ni to nije bitno, bitno je da je ovo nenormalna drzava, jer kako bilo, nije napravila nista da se istog kazni, bilo sudski, bilo likvidacijom. Jebo taku drzavu. Blazeni Mossad.
jednokratni klon

Post 03 Nov 2014, 23:48

Meni te likvidacije jako grezo zvuče. Je, u teoriji, na tipkovnici je to sve ok, ali IRL...
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 03 Nov 2014, 23:52

Kolinda Kitarović » wrote:
Nisam gledala, sad sam guglala. :D

Ja se uvijek sjetim Zone u Stalkeru.

..
ah, filmska zivotinja tarkovski.. :cerek:
ma tarkovski te uvede u drugu dimenziju i poslije ne znas kako iz nje izac. altman nije manje poetican, ali se igra na drugi nacin..tj nisam siguran da se tarkovski uopce igra, on svaki film snima kao da mu je zadnji i onda svak onaj ko gleda njegove filmove gleda ih kao da mu je zadnji.. barem je meni takav osjecaj bio nakon njegovih filmova. :D

ali ako nisi gledala, pogledaj nesvil. isto spada u klasiku.. :D
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 03 Nov 2014, 23:53

miky0 » wrote:A sta sam sad fula :misli:

Je, zlocinac je, dakako. Bogte, prvi covik armije, a drzava u gradjanskom ratu. Kriv je da ne moze bit krivlji nego sta je.
da citiram undu: ''Imaš li ti neke dokaze za ovo? Neku pravnu logiku?''

:kokice:

:giggle:
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator

Post 03 Nov 2014, 23:53

:lektorirano:
:D :D
miky0
ST Leader

Post 03 Nov 2014, 23:54

Kolinda Kitarović » wrote:Meni te likvidacije jako grezo zvuče. Je, u teoriji, na tipkovnici je to sve ok, ali IRL...
Malo si ti gledala holivudskih filmova :misli: nego kako bi ti kaznila krvnika nevinih civila svoje drzave da si drzavnik te drzave :ne zna:
miky0
ST Leader

Post 03 Nov 2014, 23:55

Euklid » wrote:
da citiram undu: ''Imaš li ti neke dokaze za ovo? Neku pravnu logiku?''

:kokice:

:giggle:
:rofl: :rofl: :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 03 Nov 2014, 23:55

Kolinda Kitarović » wrote:Meni te likvidacije jako grezo zvuče. Je, u teoriji, na tipkovnici je to sve ok, ali IRL...
.. a voli on to po sto kracem postupku. razmisljat je opasno. mos se pokolebat. :D
jednokratni klon

Post 03 Nov 2014, 23:59

..a unda » wrote: ah, filmska zivotinja tarkovski.. :cerek:
ma tarkovski te uvede u drugu dimenziju i poslije ne znas kako iz nje izac. altman nije manje poetican, ali se igra na drugi nacin..tj nisam siguran da se tarkovski uopce igra, on svaki film snima kao da mu je zadnji i onda svak onaj ko gleda njegove filmove gleda ih kao da mu je zadnji.. barem je meni takav osjecaj bio nakon njegovih filmova. :D

ali ako nisi gledala, pogledaj nesvil. isto spada u klasiku.. :D
Jedan moj bivši znanac s bloga, što je postao u međuvremenu teži fanatik je recenzirao Tarkovskog na bitno.net. Nešto je umrlo u meni tad. http://www.bitno.net/kultura/andrej-tar ... i-k-dobru/

Pogledat ću. Moram vidit jel ga ima na torrentima.
Tarkovskog isto nisam do kraja pogledala, mislim cijeli opus. Ogledalo sam zadnje gledala. :S

Kišlovski je također dobar. I Wenders. Svi oni mi imaju neku posebnu magiju u filmovima...
jednokratni klon

Post 04 Nov 2014, 00:00

miky0 » wrote:
Malo si ti gledala holivudskih filmova :misli: nego kako bi ti kaznila krvnika nevinih civila svoje drzave da si drzavnik te drzave :ne zna:
Ma mani me s tim, ti samo sanjaš da postrojavaš ljude i likvidiraš. :zubo:

Postoje i zatvori, znaš. Nismo više seljani s bakljama, tj. ne bi trebali biti.
Euklid
old school

Post 04 Nov 2014, 00:00

sva sreća da smo miky i ja oni koji su non stop u off-u... :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 04 Nov 2014, 00:01

miky0 » wrote:A sta sam sad fula :misli:

Je, zlocinac je, dakako. Bogte, prvi covik armije, a drzava u gradjanskom ratu. Kriv je da ne moze bit krivlji nego sta je. Ali ni to nije bitno, bitno je da je ovo nenormalna drzava, jer kako bilo, nije napravila nista da se istog kazni, bilo sudski, bilo likvidacijom. Jebo taku drzavu. Blazeni Mossad.
eto, sad je mozda jasnije zasto ga hag nije mahnito naganjao. ako miki kaze da smo bili u gradjanskom ratu, pa ko je hag da to ospori. :D
sad je jedino dilema zasto hag nije poslusao mikija i izrsio likvidaciju, pravdu, sto li vec. valjda ceka da izadje mikijev zakonik pa da se zna ravnat kad je sta i koga kad.. :D
miky0
ST Leader

Post 04 Nov 2014, 00:10

Ma mani me s tim, ti samo sanjaš da postrojavaš ljude i likvidiraš. :zubo:

Postoje i zatvori, znaš. Nismo više seljani s bakljama, tj. ne bi trebali biti.
Pa nije vajda da me dozivljavas kao nekog nacistu koji zidove postrojava pred zid :facepalm:

A ti bi ga u zatvor, mukte hranila, skrbila :ne zna: :facepalm:

Ma daj, neke stvari ipak imaju svoju granicu, al ako neko dirne u drzavu i narod kojeg vodis, tu oprosta kod normalnih drzava nema. Ugledaj se u amere, britance, ruse, kineze,...
Euklid
old school

Post 04 Nov 2014, 00:12

bilo bi interesantno vidjeti kako naše tajne službe hapse Kadijevića usred Moskve i transportiraju ga do Hrvatske... :kokice:
miky0
ST Leader

Post 04 Nov 2014, 00:13

..a unda » wrote: eto, sad je mozda jasnije zasto ga hag nije mahnito naganjao. ako miki kaze da smo bili u gradjanskom ratu, pa ko je hag da to ospori. :D
sad je jedino dilema zasto hag nije poslusao mikija i izrsio likvidaciju, pravdu, sto li vec. valjda ceka da izadje mikijev zakonik pa da se zna ravnat kad je sta i koga kad.. :D
Jebo drzavu koja se uzda u treceg (hag). Ako je ta drzava nacisto sama sa sobom da je taj kriv za to i to, jer je taj ubija 10 iljada ljudi, onda ona preuzima ulogu kaznjenika trasparentnim metodama.
jednokratni klon

Post 04 Nov 2014, 00:13

miky0 » wrote:
Pa nije vajda da me dozivljavas kao nekog nacistu koji zidove postrojava pred zid :facepalm:

A ti bi ga u zatvor, mukte hranila, skrbila :ne zna: :facepalm:

Ma daj, neke stvari ipak imaju svoju granicu, al ako neko dirne u drzavu i narod kojeg vodis, tu oprosta kod normalnih drzava nema. Ugledaj se u amere, britance, ruse, kineze,...
Pa ček, prva i druga rečenica ti se kose. Ako ga ne bi u zatvor, onda bi ga likvidirao. :ne zna:

Mene te nacionalne spike ne pale, šta ja mogu. Šta mu ja imam opraštati ili ne, neka mu oprašta Bog. :zubo: Time bi se barem kršćani mogli voditi, ne?
miky0
ST Leader

Post 04 Nov 2014, 00:14

Euklid » wrote:bilo bi interesantno vidjeti kako naše tajne službe hapse Kadijevića usred Moskve i transportiraju ga do Hrvatske... :kokice:
Moja bi hrvatska to napravila, ma da se skrija i u uredu srpskog predsjednika u beogradu :D
Euklid
old school

Post 04 Nov 2014, 00:18

miky0 » wrote:
Moja bi hrvatska to napravila, ma da se skrija i u uredu srpskog predsjednika u beogradu :D
Ti si pacifist.

Moja bi ga likvidirala kao što se nekad likvidiralo veleizdajnike posred Njemačke... :raspa:
miky0
ST Leader

Post 04 Nov 2014, 00:19

Pa ček, prva i druga rečenica ti se kose. Ako ga ne bi u zatvor, onda bi ga likvidirao. :ne zna:

Mene te nacionalne spike ne pale, šta ja mogu. Šta mu ja imam opraštati ili ne, neka mu oprašta Bog. :zubo: Time bi se barem kršćani mogli voditi, ne?
Ne kosi se meni nista. Ti si rekla da bi ga strpala u zatvor, znaci oprstila bi mu jer ga ne bi likvidirala. A to znaci da bi ga mukte hranila.
miky0
ST Leader

Post 04 Nov 2014, 00:21

Euklid » wrote:
Ti si pacifist.

Moja bi ga likvidirala kao što se nekad likvidiralo veleizdajnike posred Njemačke... :raspa:
Kolinda, eto vidis :raspa:
jednokratni klon

Post 04 Nov 2014, 00:22

miky0 » wrote:
Ne kosi se meni nista. Ti si rekla da bi ga strpala u zatvor, znaci oprstila bi mu jer ga ne bi likvidirala. A to znaci da bi ga mukte hranila.
Kosi se jer me pitaš zašto te smatram likvidatorom. Kako bi ti nazvao čovjeka koji bi drugog likvidirao? :zubo:

Mladić, Šešelj i ostale gnjide su gnjide i da, ne bih im dala luksuz Haaga nego neki zatvor gdje plaze žohari, ali da ih idem likdvirati, ja bih bila bolja od njih kao? Jer sam ubila trojicu, a ne tisuće?
jednokratni klon

Post 04 Nov 2014, 00:24

Na kraju takva razmišljanja vode do stožeraša. Nikad oprostit, kapitalizirat žrtvu, prosvjedovat, po potrebi izvršit državni udar. Jebate, same likvidacije, ubojstva... Mene takva država ne zanima. I fala kurcu što nismo takvi i što je to glas manjine ipak. Na stranu sad sva patologija većine koja to generira.
miky0
ST Leader

Post 04 Nov 2014, 00:27

Kosi se jer me pitaš zašto te smatram likvidatorom. Kako bi ti nazvao čovjeka koji bi drugog likvidirao? :zubo:

Mladić, Šešelj i ostale gnjide su gnjide i da, ne bih im dala luksuz Haaga nego neki zatvor gdje plaze žohari, ali da ih idem likdvirati, ja bih bila bolja od njih kao? Jer sam ubila trojicu, a ne tisuće?
Dobro, uvidjeh svoju malu gresku. Inace ne smatram sebe nekim likvidatorom, vec pravednikom. I u konacnici, zar su ti zlikovci zasluzili bit postedjeni od drugog zlikovca ako to jesam jer zlikovce likvidiram? Nisu. Dapace, za njih likvidirat se isplati postat jednak njima.
Euklid
old school

Post 04 Nov 2014, 00:30

Kolinda Kitarović » wrote:Na kraju takva razmišljanja vode do stožeraša. Nikad oprostit, kapitalizirat žrtvu, prosvjedovat, po potrebi izvršit državni udar. Jebate, same likvidacije, ubojstva... Mene takva država ne zanima. I fala kurcu što nismo takvi i što je to glas manjine ipak. Na stranu sad sva patologija većine koja to generira.
Ne pretjeruj.

Radi se o osobi koja je nedostupna hrvatskom, haškom ili bilo kojem pravusuđu a nedvojbeno je kriva za mnoge zločine.

Da je Mossad razmišljao kao ti mnogi bi se nacisti života nauživali...
  • Information