:lektorirano:
..umro veljko kadijevic, pitanja nisu nestala..
A sta sam sad fula
Je, zlocinac je, dakako. Bogte, prvi covik armije, a drzava u gradjanskom ratu. Kriv je da ne moze bit krivlji nego sta je. Ali ni to nije bitno, bitno je da je ovo nenormalna drzava, jer kako bilo, nije napravila nista da se istog kazni, bilo sudski, bilo likvidacijom. Jebo taku drzavu. Blazeni Mossad.
Je, zlocinac je, dakako. Bogte, prvi covik armije, a drzava u gradjanskom ratu. Kriv je da ne moze bit krivlji nego sta je. Ali ni to nije bitno, bitno je da je ovo nenormalna drzava, jer kako bilo, nije napravila nista da se istog kazni, bilo sudski, bilo likvidacijom. Jebo taku drzavu. Blazeni Mossad.
-
jednokratni klon
Meni te likvidacije jako grezo zvuče. Je, u teoriji, na tipkovnici je to sve ok, ali IRL...
ah, filmska zivotinja tarkovski..
ma tarkovski te uvede u drugu dimenziju i poslije ne znas kako iz nje izac. altman nije manje poetican, ali se igra na drugi nacin..tj nisam siguran da se tarkovski uopce igra, on svaki film snima kao da mu je zadnji i onda svak onaj ko gleda njegove filmove gleda ih kao da mu je zadnji.. barem je meni takav osjecaj bio nakon njegovih filmova.
ali ako nisi gledala, pogledaj nesvil. isto spada u klasiku..
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
da citiram undu: ''Imaš li ti neke dokaze za ovo? Neku pravnu logiku?''miky0 » wrote:A sta sam sad fula![]()
Je, zlocinac je, dakako. Bogte, prvi covik armije, a drzava u gradjanskom ratu. Kriv je da ne moze bit krivlji nego sta je.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Malo si ti gledala holivudskih filmovaKolinda Kitarović » wrote:Meni te likvidacije jako grezo zvuče. Je, u teoriji, na tipkovnici je to sve ok, ali IRL...
.. a voli on to po sto kracem postupku. razmisljat je opasno. mos se pokolebat.Kolinda Kitarović » wrote:Meni te likvidacije jako grezo zvuče. Je, u teoriji, na tipkovnici je to sve ok, ali IRL...
-
jednokratni klon
Jedan moj bivši znanac s bloga, što je postao u međuvremenu teži fanatik je recenzirao Tarkovskog na bitno.net. Nešto je umrlo u meni tad. http://www.bitno.net/kultura/andrej-tar ... i-k-dobru/..a unda » wrote: ah, filmska zivotinja tarkovski..
ma tarkovski te uvede u drugu dimenziju i poslije ne znas kako iz nje izac. altman nije manje poetican, ali se igra na drugi nacin..tj nisam siguran da se tarkovski uopce igra, on svaki film snima kao da mu je zadnji i onda svak onaj ko gleda njegove filmove gleda ih kao da mu je zadnji.. barem je meni takav osjecaj bio nakon njegovih filmova.
ali ako nisi gledala, pogledaj nesvil. isto spada u klasiku..
Pogledat ću. Moram vidit jel ga ima na torrentima.
Tarkovskog isto nisam do kraja pogledala, mislim cijeli opus. Ogledalo sam zadnje gledala.
Kišlovski je također dobar. I Wenders. Svi oni mi imaju neku posebnu magiju u filmovima...
-
jednokratni klon
Ma mani me s tim, ti samo sanjaš da postrojavaš ljude i likvidiraš.miky0 » wrote:
Malo si ti gledala holivudskih filmovanego kako bi ti kaznila krvnika nevinih civila svoje drzave da si drzavnik te drzave
Postoje i zatvori, znaš. Nismo više seljani s bakljama, tj. ne bi trebali biti.
eto, sad je mozda jasnije zasto ga hag nije mahnito naganjao. ako miki kaze da smo bili u gradjanskom ratu, pa ko je hag da to ospori.miky0 » wrote:A sta sam sad fula![]()
sad je jedino dilema zasto hag nije poslusao mikija i izrsio likvidaciju, pravdu, sto li vec. valjda ceka da izadje mikijev zakonik pa da se zna ravnat kad je sta i koga kad..
Pa nije vajda da me dozivljavas kao nekog nacistu koji zidove postrojava pred zidKolinda Kitarović » wrote:
Ma mani me s tim, ti samo sanjaš da postrojavaš ljude i likvidiraš.![]()
Postoje i zatvori, znaš. Nismo više seljani s bakljama, tj. ne bi trebali biti.
A ti bi ga u zatvor, mukte hranila, skrbila
Ma daj, neke stvari ipak imaju svoju granicu, al ako neko dirne u drzavu i narod kojeg vodis, tu oprosta kod normalnih drzava nema. Ugledaj se u amere, britance, ruse, kineze,...
Jebo drzavu koja se uzda u treceg (hag). Ako je ta drzava nacisto sama sa sobom da je taj kriv za to i to, jer je taj ubija 10 iljada ljudi, onda ona preuzima ulogu kaznjenika trasparentnim metodama...a unda » wrote: eto, sad je mozda jasnije zasto ga hag nije mahnito naganjao. ako miki kaze da smo bili u gradjanskom ratu, pa ko je hag da to ospori.
sad je jedino dilema zasto hag nije poslusao mikija i izrsio likvidaciju, pravdu, sto li vec. valjda ceka da izadje mikijev zakonik pa da se zna ravnat kad je sta i koga kad..
-
jednokratni klon
Pa ček, prva i druga rečenica ti se kose. Ako ga ne bi u zatvor, onda bi ga likvidirao.miky0 » wrote:
Pa nije vajda da me dozivljavas kao nekog nacistu koji zidove postrojava pred zid![]()
A ti bi ga u zatvor, mukte hranila, skrbila![]()
![]()
Ma daj, neke stvari ipak imaju svoju granicu, al ako neko dirne u drzavu i narod kojeg vodis, tu oprosta kod normalnih drzava nema. Ugledaj se u amere, britance, ruse, kineze,...
Mene te nacionalne spike ne pale, šta ja mogu. Šta mu ja imam opraštati ili ne, neka mu oprašta Bog.
Moja bi hrvatska to napravila, ma da se skrija i u uredu srpskog predsjednika u beograduEuklid » wrote:bilo bi interesantno vidjeti kako naše tajne službe hapse Kadijevića usred Moskve i transportiraju ga do Hrvatske...
- Euklid
- old school
Ti si pacifist.miky0 » wrote:
Moja bi hrvatska to napravila, ma da se skrija i u uredu srpskog predsjednika u beogradu
Moja bi ga likvidirala kao što se nekad likvidiralo veleizdajnike posred Njemačke...
Ne kosi se meni nista. Ti si rekla da bi ga strpala u zatvor, znaci oprstila bi mu jer ga ne bi likvidirala. A to znaci da bi ga mukte hranila.Kolinda Kitarović » wrote:
Pa ček, prva i druga rečenica ti se kose. Ako ga ne bi u zatvor, onda bi ga likvidirao.![]()
Mene te nacionalne spike ne pale, šta ja mogu. Šta mu ja imam opraštati ili ne, neka mu oprašta Bog.Time bi se barem kršćani mogli voditi, ne?
-
jednokratni klon
Kosi se jer me pitaš zašto te smatram likvidatorom. Kako bi ti nazvao čovjeka koji bi drugog likvidirao?miky0 » wrote:
Ne kosi se meni nista. Ti si rekla da bi ga strpala u zatvor, znaci oprstila bi mu jer ga ne bi likvidirala. A to znaci da bi ga mukte hranila.
Mladić, Šešelj i ostale gnjide su gnjide i da, ne bih im dala luksuz Haaga nego neki zatvor gdje plaze žohari, ali da ih idem likdvirati, ja bih bila bolja od njih kao? Jer sam ubila trojicu, a ne tisuće?
-
jednokratni klon
Na kraju takva razmišljanja vode do stožeraša. Nikad oprostit, kapitalizirat žrtvu, prosvjedovat, po potrebi izvršit državni udar. Jebate, same likvidacije, ubojstva... Mene takva država ne zanima. I fala kurcu što nismo takvi i što je to glas manjine ipak. Na stranu sad sva patologija većine koja to generira.
Dobro, uvidjeh svoju malu gresku. Inace ne smatram sebe nekim likvidatorom, vec pravednikom. I u konacnici, zar su ti zlikovci zasluzili bit postedjeni od drugog zlikovca ako to jesam jer zlikovce likvidiram? Nisu. Dapace, za njih likvidirat se isplati postat jednak njima.Kolinda Kitarović » wrote:
Kosi se jer me pitaš zašto te smatram likvidatorom. Kako bi ti nazvao čovjeka koji bi drugog likvidirao?![]()
Mladić, Šešelj i ostale gnjide su gnjide i da, ne bih im dala luksuz Haaga nego neki zatvor gdje plaze žohari, ali da ih idem likdvirati, ja bih bila bolja od njih kao? Jer sam ubila trojicu, a ne tisuće?
- Euklid
- old school
Ne pretjeruj.Kolinda Kitarović » wrote:Na kraju takva razmišljanja vode do stožeraša. Nikad oprostit, kapitalizirat žrtvu, prosvjedovat, po potrebi izvršit državni udar. Jebate, same likvidacije, ubojstva... Mene takva država ne zanima. I fala kurcu što nismo takvi i što je to glas manjine ipak. Na stranu sad sva patologija većine koja to generira.
Radi se o osobi koja je nedostupna hrvatskom, haškom ili bilo kojem pravusuđu a nedvojbeno je kriva za mnoge zločine.
Da je Mossad razmišljao kao ti mnogi bi se nacisti života nauživali...
-
- Information
-