interesantno razmišljanje za nekog ko bi posmicao njih 50 prije nego li bi miky i ja jednog.....a unda » wrote: pa nisam rekao da ste ubojice, to si ti izmislio, ali da bi lako rjesavali neke stvari bez razmisljanja, ocito bi. e, pa ako vec bi, onda d frst ting frst.. :
da, da... sve sam razumio... tako je.....a unda » wrote: pa s kim je to kadijevic se obracunao, apolitici koju jepon zastupao bili su prijetnja? ne kazem da mozda nije razmisljao, ali i ako je razmisljao, razmisljao je najprije o hapsenju. razmisljao je vojnicki, u okviru procedure, zapovjedi.![]()
da, da... baš sam si mislio da je to ta podrška... otprilike kao i ona kad su Sadamu nekako u isto vrijeme dali odriješene ruke da napadne Kuwait... ono kad ti Ameri kažu da imaš njihovu podršku onda je to 110% da je imaš... kak se nisam toga sam sjetio.....a unda » wrote: ne znam na koji svijet mislis i sto zelis reci? amerika je do kraja skoro podrzavala cjelovitost jugoslavije. barem formalno. jako dobro se sjecam onog.. iglbergera i kako je poceo rat u dezeli. americi nije bilo bitno ko ce bit nositelj toga, uostalom, tipovali su na milosevica, njima su te neke etnotricarije na razini plemenskih sukoba, pricat ce s najjacim poglavicom koji vlada najvecim teritorijem.
volim kad si ovako konzistentan u raspravi... prvo su bili za cjelovitu jugu, pa za razbijanje, pa su bili i za jedno i za drugo, pa su nadjačali ovi drugi.....a unda » wrote: postojao je plan da juga udje u eu, ali nakon sto ispuni nedke uvjete, izvrsi neke promjene poput te neke promjene sustava politickog i pravnog, u smislu vlasnistva. i nisu te promjene trebale bit preko noci.
jake su bile evropske snage koje su to gurale. markovic je isao tom linijom.
ali bila je i druga linija, ona linija kojoj je juga bila bitna samo kao smetnja na putu do rusije. ta je izgleda prevladala. bez svjesne suradnje kadijevica, ako si na to ikada pomislio, a nisi naravno..![]()
pa znam da ne kointas, jer zelis sve dobit na gotovo. i to precicom.. :
evo, sad si mi sve objasnio i sve mi je kristalno jasno... ono, ne može biti jasnije...
ne moraš ni onih 10-ak zločinaca nabrojat... sami se polako ukazuju...
ne moraš ništa više objašnjavat...