Abortus u "sekularnoj" državi

Sve od javnog i tajnog interesa
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 30 Oct 2014, 20:02

Beau » wrote: Samo, molit cu lijepo, ja sam na vjeronauk isla u crkvu, a ne u skolu :mudri:
I sad ozbiljno. Puno vise znam ljudi sto su isli na vjeronauk, a da se danas ne protive crkvi. Ili ih jednostavno zaboli, ono, ne kuze oko cega se ljudi brinu :confused:
Tako da...pusti ti trkeljanje, to je uzorak nizasto.
Pa kod nas većinu ljudi zabole za bilo šta... to čak i nema veze s vjeronaukom nego s općom rezignacijom u društvu...

'if you fall, i'll be there' (floor)
jednokratni klon

Post 30 Oct 2014, 20:08

Kako, Euklide, objašnjavaš pune dvorane don Stojića?

U moje vrijeme toga nije bilo, a ja sam odrastala u mraku devedesetih čak.
Euklid
old school

Post 30 Oct 2014, 20:28

u tvoje vrijeme su bile pune dvorane kod don Linića... :zubo:

to je tih 30-ak posto stanovništva koji su priklonjeni vjeri

i imaju puno pravo na to, uostalom...
jednokratni klon

Post 30 Oct 2014, 20:30

I da, kako to da se moja mater nada mnom čudi prilikom rasprave o pobačaju jer je u njeno vrijeme to bilo normalno (nije nikad pobacila, ali ne smatra to strašnim) dok bih ja imala traumu? Misliš da mi se ništa katoličke krivnje nije ucijepilo bez obzira što sam kasnije odabrala ne biti vjernik? How yes no.

I misliš da bi ova grupa na fejsu bila potrebna da nije dvaist godina vjeronauka, pranja mozga, markićkinih mladih volonterki i ostalih pizdarija?
To nije pitanje svjetonazora nego agresije jedne skupine na drugu. One koja samo moli i voli., da.
jednokratni klon

Post 30 Oct 2014, 20:31

Euklid » wrote:u tvoje vrijeme su bile pune dvorane kod don Linića... :zubo:

to je tih 30-ak posto stanovništva koji su priklonjeni vjeri

i imaju puno pravo na to, uostalom...
Aj ne brsti. :zubo:
S tim punim pravom.
Jebe se meni, ne bih im ja zabranila, ali govori nešto o društvu. Da, prije su takvi jadnici išli u partiju, sad idu kod don Stojića... meh, u kurcu smo ovako i onako. Al prije je isto bilo lakše biti žena da ga jebeš.
jednokratni klon

Post 30 Oct 2014, 20:40

Da se razumijemo, da je opstala juga vjerujem da bih jednako prezirala partiju kao što danas prezirem crkvu. Uostlaom, jedan te isti profil ljudi je išao tamo i ovdje.
To je ujedno razlog zašto me ne mami nikakva borba za komunizam. Opet bi isti ljudi zauzeli ključne pozicije. Ne postoji besklasno društvo, nikad i nije postojalo.
Euklid
old school

Post 30 Oct 2014, 20:40

neberobatno, znači imamo katolibanski virus koji je uspio zaraziti samo liječnike u državnim bolnicama :misli:

kakav je to znanstveni fenomen govori činjenica da se zaraženi doktori popodne pretvaraju u zombije i čine nešto protiv svoje savjesti u privatnim klinikama

dr. jekyll i mr. hyde na kvadrat :rofl:

ne, ova svinjarija koju su izveli pojedini hrvatski ginekolozi nema puno veze s vjeronaukom a ima puno više s ljudskom pohlepom

a slično je i s mnogim drugim zdravstvenim uslugama (koje nemaju nikakve veze sa svjetonazorom i moralom) a moramo ih obavljat kod privatnika ili preko veze

što je veći broj privatnih poliklinika to su duže liste čekanja u državnim bolnicama... interesantno... :misli:
jednokratni klon

Post 30 Oct 2014, 20:43

Euklid » wrote:neberobatno, znači imamo katolibanski virus koji je uspio zaraziti samo liječnike u državnim bolnicama :misli:

kakav je to znanstveni fenomen govori činjenica da se zaraženi doktori popodne pretvaraju u zombije i čine nešto protiv svoje savjesti u privatnim klinikama

dr. jekyll i mr. hyde na kvadrat :rofl:

ne, ova svinjarija koju su izveli pojedini hrvatski ginekolozi nema puno veze s vjeronaukom a ima puno više s ljudskom pohlepom

a slično je i s mnogim drugim zdravstvenim uslugama (koje nemaju nikakve veze sa svjetonazorom i moralom) a moramo ih obavljat kod privatnika ili preko veze

što je veći broj privatnih poliklinika to su duže liste čekanja u državnim bolnicama... interesantno... :misli:
Dobro, Euklide, nećemo o klimi koja izaziva nagli porast priziva, sve je to za lopovluk, a znamo da katoličanstvo i lopovluk te ljubljenje domovine i bivanje dobrim Hrvatom zbilja kod nas nikako i nikad dosad nije bilo povezano.

Odo. :o
Euklid
old school

Post 30 Oct 2014, 20:48

Kolinda Kitarović » wrote:
Aj ne brsti. :zubo:
S tim punim pravom.
Šta bi ti? Da ljudi nemaju pravo na vjeru?
Ovakvi istupi samo daju municiju drugoj strani.

U jednoj slobodnoj državi ljudi koji žele imaju puno pravo prakticirati vjeru dokle god ne narušavaju prava drugih koliko god tebi ta vjera smetala. Pomiri se s tim, šta ću ti ja... :D

Kolinda Kitarović » wrote: Jebe se meni, ne bih im ja zabranila, ali govori nešto o društvu. Da, prije su takvi jadnici išli u partiju, sad idu kod don Stojića... meh, u kurcu smo ovako i onako.
Šta jadnici? Šta partija?

Brijem da si ti fulala na kojeg Linića sam ja mislio. :zubo:

Kolinda Kitarović » wrote: Al prije je isto bilo lakše biti žena da ga jebeš.
Pa jasno da je bilo lakše. Siguran posao, siguran porodiljni, slobodne subote, slobodne nedjelje, siguran godišnji, pfff...

Aj nek danas blagajnica u Konzumu veli da bi slobodnu nedjelju i 4 tjedna godišnjega u komadu...
jednokratni klon

Post 30 Oct 2014, 20:51

Ne, rekla sam ti da ne brstiš s tim "imaju puno pravo" kao da sam ja rekla da bi im zabranila. Prestani me trpati u koš u koji me jel trpaš. :zubo:
A o ateističkoj slobodi i njihovom nenametanju, nećemo. Jer se nikad nećemo složiti.

Što ti nije jasno o partiji? :ne zna: Nije valjda da ovdje ima netko tko misli da su tamo bile poštenjačine? :zubo:

Ne samo u ekonomskom segmentu, ali oglušio si se na spomen katoličke krivnje koja je neovisna o vjerskom izboru kasnije u životu. Iznimke dakako postoje, ali to su samo- iznimke.
Euklid
old school

Post 30 Oct 2014, 21:19

Pravo da ti kažem, ništa ja tebe ne razumijem, ono... baš ništa :zubo:

pa ću radije stat ovdje nego da nastavimo s ovim pokvarenim telefonom... ispast će opet da mi se upucavaš :cerek:
jednokratni klon

Post 30 Oct 2014, 21:20

Iako, da vam pravo kažem, ja uopće nisam sigurna da se kod pobačaja tako simplificirano radi o katoličkoj krivnji. Nekako mi je to prejednostavno rješenje.
Jer ne vjerujem ni da u onom sistemu kad je to bilo u rangu vađenja zuba nije bilo osoba koje se nisu osjećale ok s tim i kao da su vadile zub bez obzira što im je društvo govorilo da je to vađenje zuba stvar.
jednokratni klon

Post 30 Oct 2014, 21:21

Euklid » wrote:Pravo da ti kažem, ništa ja tebe ne razumijem, ono... baš ništa :zubo:

pa ću radije stat ovdje nego da nastavimo s ovim pokvarenim telefonom... ispast će opet da mi se upucavaš :cerek:
Ja razmišljam naglas. :o :zubo:

Jebote, neću se valjda pretvorit u undoida. :tuzni:
Euklid
old school

Post 30 Oct 2014, 21:33

:rofl:

..a undex
jednokratni klon

Post 30 Oct 2014, 21:34

Euklid » wrote::rofl:

..a undex
:rofl: :rofl: :rofl:
jednokratni klon

Post 30 Oct 2014, 22:06

Apropo mikijevog komentara da ga unda prati i da je špija evo što kaže horoskop:

http://balkanija.info/smijete-li-procit ... ustezanja/

Vjerovatno vas ne iznenađuje činjenica da je, prema statistici, najviše CIA-inih špijuna upravo u znaku Vodolije.

Inače, ima jako zanimljivih stvari za svaki znak. :ckzubo:
jednokratni klon

Post 30 Oct 2014, 22:07

E ovo je istina za onog otkupitelja Zadra:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 5f01cd9c03
On da je lagao? Ni slučajno! Šta je laž? To ne postoji. To je iluzija. Postoje samo različiti pogledi na istu stvar.

:rofl: samoispunjujuće proročanstvo. :rofl:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 30 Oct 2014, 22:33

Kolinda Kitarović » wrote:Apropo mikijevog komentara da ga unda prati i da je špija evo što kaže horoskop:

http://balkanija.info/smijete-li-procit ... ustezanja/

Vjerovatno vas ne iznenađuje činjenica da je, prema statistici, najviše CIA-inih špijuna upravo u znaku Vodolije.

Inače, ima jako zanimljivih stvari za svaki znak. :ckzubo:
Eto, zna san ja da ce mene Unda doc glave. Zna sam :mudri:
jednokratni klon

Post 30 Oct 2014, 22:39

miky0 » wrote:
Eto, zna san ja da ce mene Unda doc glave. Zna sam :mudri:
:rofl: :rofl: :rofl:

Kad nije dlesar. :unda:

A si vidio kako se unda radovao dlesaru? :zubo:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 30 Oct 2014, 23:13

..sve tocno za vodenjaka, osim ovo za ciju. to je mit. ali ima drugo nesto sto nije mit, a to je da je al kapone jarac, a svi njegovi pomocnici vodenjaci.. :zubo: :D
jednokratni klon

Post 30 Oct 2014, 23:14

..a unda » wrote:..sve tocno za vodenjaka, osim ovo za ciju to je mit. ali ima drugo nesto sto nije mit, a to je da je al kapone jarac, a svi njegovi pomocnici vodenjaci.. :zubo: :D
Vi ste grozan znak. Najgori poslije škorpiona. Pojma nemam zašto si mi ti ok. :zubo:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 30 Oct 2014, 23:18

Kolinda Kitarović » wrote:
Vi ste grozan znak. Najgori poslije škorpiona. Pojma nemam zašto si mi ti ok. :zubo:
to se tebi samo cini da sam ti ok. :D ..ali, bez brige, nije to do tebe.. :zubo: :zubo:

pa kao svugdje, imas visi i nizi tip znaka. ako ima srece, to je odlican znak. a za duple vodenjake da i ne govorim. naravno, ako i tu ima srece.. :D
jednokratni klon

Post 30 Oct 2014, 23:20

..a unda » wrote: to se tebi samo cini da sam ti ok. :D ..ali, bez brige, nije to do tebe.. :zubo: :zubo:

pa kao svugdje, imas visi i nizi tip znaka. ako ima srece, to je odlican znak. a za duple vodenjake da i ne govorim. naravno, ako i tu ima srece.. :D
A more bit, ne bi bilo prvi put. :zubo:

A da, znam za to.
Ipak se ne mogu otet averziji prema nekim znakovima. Još su vodenjaci i ok. Blizanci recimo. :facepalm: :facepalm:
jednokratni klon

Post 30 Oct 2014, 23:23

Škorpije neću nit spominjat jer će stitch opet izletit. :zubo:
jednokratni klon

Post 30 Oct 2014, 23:24

Dosta i loših bikova znam.
  • Information