Euklid » wrote:
Shvatio sam, shvatio sam... vjeroučitelji vrlo perfidno i sofisticirano indoktriniraju mladež i stvaraju novi obrazac društveno-prihvatljivog ponašanja.
Imamo već dvoje koji su se outali da su išli na vjeronauk (nenia, beauoauea...) i vidimo da im je itekako uspjelo...

..cestitam.
bila je jedna radio emisija u splitu, trta mrta i bio je jedan sandor romano..doktor sandor romano, legendarni su njegovi nastupi bili.
i tako jednom, sandor romano se kao javljajo sa neke olipijate, otvaranja olimpijade, nekog svjetskog prvenstva i ono, glumio reportera..
i sad, ta emisija je trajala ne znam sat dva.. sandor je dao uvod, opisao gdje se nalazi, sto se dogadja i sad,mjel, iao rec broj gledatelja na tom stadionu i pocne on..gledatelja ima..jedan, dva, trei, cetri, pet.. i onda ga prekine voditelj, nastavi s eemisija i ond aopet ide kaoukljucenje sa tog stadiona nakon pet, deset minuta i cuje se sandor.. 1786, 1787, 1788, 1789.. pa ga opet prekinu i ond aponovno ukljucenje reportera sandora romana uzivo sa stadiona i cije se sandor.. 3257, 3258, 3259..
..i tako vitavu tu emisiju je ukljucivalo reportera sandora i on je citavu emisiju brojao publiku.. 32698, 32699, 32700. 32701..
..e, tako i ekulid. s tim, sto se sandor zajebavao..