Poslovne ideje

Koljite se i gložite!
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 03 Sep 2014, 22:38

Otvaram temu u kojoj mozete napisat vase sugestije nad autorovim upitima, ili predstavit svoje poslovne ideje o kojima razmisljate, ako razmisljate :D

Dakle, ja cu prvi.

Svi manje vise znate da je moj osnovni posao crka (proizvodnja nakita), i da se bavim iznajmljivanjem apartmana, koja su mi postali jedini prihod. No, kako moj duh nikad ne miruje, tako i ja osim rentiranja kreveta razmisljam o sirenju svoje ponude, kao npr. rentiranje automobila, i prijevoznickih usluga, za koju sam svrhu zelio kupit veliki automobil,kojeg jos nisam kupio. No to mi u ovom trenutku nije prioritet, vec nesto sto mi moze produzit sezonu.

Dakle, u obiteljskoj kuci, u podrumu imam prostora za jos nesto a da nije apartman, jer time ne postizem nista novog ili jedinstvenog. Podrum ima 140m2, te me zanima, u sto bi mogao ulozit a da prosirim kvalitetu usluge, a i sezone?

Nije za restoran, no napominjem da u dvoristu kao nastavak imam nov bazen kojeg sam sagradio ovo lito (ne kurcim se) na kredit.

Kao ideja mi pada napamet nekakva medicinska terapija sa nekim vodama ili nesto slicno.

Ako zelite predlozit neku svoju ideju, izvolite :)

Zekoslawa

Post 03 Sep 2014, 23:18

Pršutana.
Dominicus

Post 03 Sep 2014, 23:41

S/M salon.
Otrov za udavače
miky0
ST Leader

Post 04 Sep 2014, 08:16

Zekoslawa wrote:Pršutana.
A da objasnis na koji bi nacin prsutana produzila sezonu i prosirila kvalitetu :misli: :ne zna:
miky0
ST Leader

Post 04 Sep 2014, 08:18

Dominicus wrote:S/M salon.
:misli:
a nesto legalno :ne zna:
Beau

Post 04 Sep 2014, 09:04

miki, jel ti ta kuća na selu?
kupi lipo dva konja :zubo:
u podrumu napravi nešto za masažu ili vježbanje, bazen imaš. kuća za odmor.
i nek jašu konje dok lišće lagano pada :o
još da imaš vinograd, pa ih pošalješ u berbu :zubo:. mogu si i vino pravit.
diš boljeg odmora
Beau

Post 04 Sep 2014, 09:08

to bi bilo super, fakat. seoski turizam. zamisli da ti gosti plaćaju da beru masline, grožđe i svašta. za tebe!
stranim gostima je to zanimljivo, kuiš, jer je autentično. doživljaj im je i platit će :ne zna:
miky0
ST Leader

Post 04 Sep 2014, 09:31

Draga Beice, stvarno ti je prijedlog odlican, i ja sam razmisljao o njemu, ali tek kad zemlja od zenine familije postane zenina, jer nazalost, ova kuca za koju planiram nadopunu kvalitete usluge, jeste u splitu, na bacama.

Imam apartmane u splitu, i u jednom malom turistickom mjestu makarske rivijere, ali u tom malom mjestu nemam prostora za poboljsanje usluge.

A inace o tom tvom prijedlogu smo razmisljali ja i zena, jer ce dobit jednom veliku parcelu na biokovu s pogledom na more, a i tamo su vec maslinici, i nesto tako planiramo jednom ostvarit.
Beau

Post 04 Sep 2014, 09:38

jebiga, šteta.

sjeti me se kad ostvariš ovo na biokovu :ckzubo:
miky0
ST Leader

Post 04 Sep 2014, 09:40

Beau wrote:jebiga, šteta.

sjeti me se kad ostvariš ovo na biokovu :ckzubo:
Hocu, ocu, bit ces mi prva gosca :top:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 858 times
Been thanked: 1647 times
Post 04 Sep 2014, 11:11

miky0 wrote:Imam apartmane u splitu, i u jednom malom turistickom mjestu makarske rivijere, ali u tom malom mjestu nemam prostora za poboljsanje usluge.
U kojem mjestu? Prošao sam je uzduž i poprijeko. Nema ljepših plaža na Jadranu. Svuda šljunak i borova šuma, milina! :cerek:

Bratuš? Krvavica? Ili skroz na jugu? Brist? Gradac? Ostalo je razvikano. I puno Bosanaca, nemaš gdje ručnik staviti.
Potpisi su za budale.
miky0
ST Leader

Post 04 Sep 2014, 11:45

Stitch wrote:
U kojem mjestu? Prošao sam je uzduž i poprijeko. Nema ljepših plaža na Jadranu. Svuda šljunak i borova šuma, milina! :cerek:

Bratuš? Krvavica? Ili skroz na jugu? Brist? Gradac? Ostalo je razvikano. I puno Bosanaca, nemaš gdje ručnik staviti.
Brela, ali ne centar, vec tamo prema vruji.
Stitch
Head Honcho
Post 04 Sep 2014, 12:32

Pff, pa to je elitno mjesto, mislio sam da si se bolje sakrio. :D

Breljaš si, dakle. Imam poznanikâ tamo. Doduše, više ih je južnije. Kada iđen u Tučepi, srce mi zaigra. Bio sam ondje milijun puta, toliko da me već stari ljudi pitaju: "A ti si Marin mali?" - a odrastao sam u međuvremenu. :cerek:
Potpisi su za budale.
miky0
ST Leader

Post 04 Sep 2014, 12:45

Stitch wrote:Pff, pa to je elitno mjesto, mislio sam da si se bolje sakrio. :D

Breljaš si, dakle. Imam poznanikâ tamo. Doduše, više ih je južnije. Kada iđen u Tučepi, srce mi zaigra. Bio sam ondje milijun puta, toliko da me već stari ljudi pitaju: "A ti si Marin mali?" - a odrastao sam u međuvremenu. :cerek:
Zapravo sam ja breljanski zet :cerek:
Bara huda

Post 04 Sep 2014, 21:57

miky0 wrote:Otvaram temu u kojoj mozete napisat vase sugestije nad autorovim upitima, ili predstavit svoje poslovne ideje o kojima razmisljate, ako razmisljate :D

Dakle, ja cu prvi.

Svi manje vise znate da je moj osnovni posao crka (proizvodnja nakita), i da se bavim iznajmljivanjem apartmana, koja su mi postali jedini prihod. No, kako moj duh nikad ne miruje, tako i ja osim rentiranja kreveta razmisljam o sirenju svoje ponude, kao npr. rentiranje automobila, i prijevoznickih usluga, za koju sam svrhu zelio kupit veliki automobil,kojeg jos nisam kupio. No to mi u ovom trenutku nije prioritet, vec nesto sto mi moze produzit sezonu.

Dakle, u obiteljskoj kuci, u podrumu imam prostora za jos nesto a da nije apartman, jer time ne postizem nista novog ili jedinstvenog. Podrum ima 140m2, te me zanima, u sto bi mogao ulozit a da prosirim kvalitetu usluge, a i sezone?

Nije za restoran, no napominjem da u dvoristu kao nastavak imam nov bazen kojeg sam sagradio ovo lito (ne kurcim se) na kredit.

Kao ideja mi pada napamet nekakva medicinska terapija sa nekim vodama ili nesto slicno.

Ako zelite predlozit neku svoju ideju, izvolite :)
Jebate, da medicinska terapija! :facepalm:

Ajmo ovako.

Sezonu ne mozes sirit, dosta ja i ove sta vec postoji. Evo ti pa pitaj unudu je mu dosta sezone i turista. :D

Ti se sa svojim kapacitetima trebas prebacit na domacu potrosnju.
A to je jebavanje.

Kad zavrsi turisticka sezona, kad ljudi malo dodju sebi od pruzanja usluga drugima, onda se pocnu malo brinut i za pruzanje usluga samom sebi.
Sta ce rec....svi parovi koji se ne mogu sluzbeno jebavat u okrilju spavace sobe trebaju mjesto za...a jbg....jebavanje. :D

Tu uleces ti sa svojim prostorom.
Koji ces nazvat
....institut za relaksaciju duha i tijela!
....studio za tjelesno i duhovno opustanje!
...enerdjajzer for body and soul.

Ok, vec cemo smislit naziv na trkelju, imas tu ovih jezicavih sta se razumiju u jezik pa ce vec nesto iskemijat. Treba zvucat nevino a da se kuzi o cemu se radi. :D
Jerbo ne mos stavit reklamu...evo...tu je kažin, bordel, puf....nego to treba nekako umotat. Znat ce oni vec.

Dalje....sta hocu rec. :misli:

Od tog prostora ti bi trebao napravi ka neki rilex prostor, sa saunom, jakuzi, wirpool, stavi i koje biciklo tamo, traku za trcanje.....i veliki krevet sa prvoklasnim plahtama i ostalom posteljinom.

E......to,iznajmljuješ na sat.
Napomenes da je diskrecija zajamcena. Ne pitas ko je dosao, moze bit par, moze bit grupa, moze bit ko god i sta hoce....ti si svoje obavio, naplatio vrijeme rilexa ili opustanja, a to sto i kako tvoji gosti rade....nije tvoja stvar. :ne zna:
Nenia Salonitana

Post 04 Sep 2014, 22:18

svetište blagopokojnom F.T.

jedino što trebaš napraviti jest razglasiti da ti se ukazao i da si ti medij kroz koji on progovara.

nema na čemu. :raspa:
Bara huda

Post 04 Sep 2014, 22:31

Nenia Salonitana wrote:svetište blagopokojnom F.T.

jedino što trebaš napraviti jest razglasiti da ti se ukazao i da si ti medij kroz koji on progovara.
Pa da, on progovara umrtvo dok gost jebe uzivo! :cerek:

A molim!
Nis mi drugo ne pada na pamet. :ne zna:

nema na čemu. :raspa:
MightyMe

Post 05 Sep 2014, 00:56

Stitch wrote:

Rivieru, kažeš?

Image

:kokice:
miky0
ST Leader

Post 05 Sep 2014, 12:39

Bara huda wrote: Jebate, da medicinska terapija! :facepalm:
Zasto ne, sta fali toj ideji :tuzni: :ne zna:
Bara huda wrote:
Sezonu ne mozes sirit, dosta ja i ove sta vec postoji.
Moze se, i mora se :amen:
Bara huda wrote:
Ti se sa svojim kapacitetima trebas prebacit na domacu potrosnju.
A to je jebavanje.
E o ovom nisam razmisljao, a i cissto sumnjam da smo jaki igraci na tom polju :misli: :ne zna:
Bara huda wrote:
Kad zavrsi turisticka sezona, kad ljudi malo dodju sebi od pruzanja usluga drugima, onda se pocnu malo brinut i za pruzanje usluga samom sebi.
Sta ce rec....svi parovi koji se ne mogu sluzbeno jebavat u okrilju spavace sobe trebaju mjesto za...a jbg....jebavanje. :D
Ako imas to trziste, reci i krecemo u biznis, bit ces adekvatno nagradjena :cerek:
Bara huda wrote:
Tu uleces ti sa svojim prostorom.
Koji ces nazvat
....institut za relaksaciju duha i tijela!
....studio za tjelesno i duhovno opustanje!
...enerdjajzer for body and soul.
To je manji problem...ustvari to i nije problem jer mi apartmani vec imaju naziv :durica: :zubo:
Bara huda wrote:
Dalje....sta hocu rec. :misli:

Od tog prostora ti bi trebao napravi ka neki rilex prostor, sa saunom, jakuzi, wirpool, stavi i koje biciklo tamo, traku za trcanje.....i veliki krevet sa prvoklasnim plahtama i ostalom posteljinom.

E......to,iznajmljuješ na sat.
Napomenes da je diskrecija zajamcena. Ne pitas ko je dosao, moze bit par, moze bit grupa, moze bit ko god i sta hoce....ti si svoje obavio, naplatio vrijeme rilexa ili opustanja, a to sto i kako tvoji gosti rade
....nije tvoja stvar. :ne zna:
Aj ovo mi malo pojasni, a sta se tice fitnesa, o tom sam razmisljao, i nije ni to lose, samo treba jos nesto :)
Margarita

Post 05 Sep 2014, 12:50

miky0 wrote: Aj ovo mi malo pojasni, a sta se tice fitnesa, o tom sam razmisljao, i nije ni to lose, samo treba jos nesto :)
Otvori ovakav klub.
http://anacondarovinj.com/index_hr.htm
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
miky0
ST Leader

Post 05 Sep 2014, 14:47

Margarita wrote: Otvori ovakav klub.
http://anacondarovinj.com/index_hr.htm
Uz duzno postovanje Anacondi, malo bi tesko to proslo kod mene, jerbo mi se apartmani nalaze u urbanoj sredini, a ne u osami :tuzni: zato je ipak prilagodjenije nesto drustveno-prihvatljivijim normama. Jebiga :ne zna:
karambol

Post 05 Sep 2014, 16:25

Otvoriš slanu sobu. Sol imaš, sobu imaš + morski zrak. Za sve alergičare i astmatičare. :D

A možeš i tematske sobe imati. Povratak u prošlost. Odeš po vlajlandu skupit starih špahera na drva, ormara, komoda kreveta i daš im (gostima),da se sami služe starim priboom i alatima dok im u pozadini puštaš Nat King Colea ili Ivu Robića...
Beau

Post 05 Sep 2014, 17:30

Napravi ti u podrumu super cool djecju igraonicu iz koje dica nece tit izlazit. Ti i zena pazite na dicu, a mladi roditelji mogu u potragu za anacondom :zubo:
Stitch
Head Honcho
Post 05 Sep 2014, 18:15

MightyMe wrote: Rivieru, kažeš?

Image

:kokice:
Znam. Taj sramotni natpis oduvijek stoji ondje.
Potpisi su za budale.
  • Information