miky0 wrote:Otvaram temu u kojoj mozete napisat vase sugestije nad autorovim upitima, ili predstavit svoje poslovne ideje o kojima razmisljate, ako razmisljate
Dakle, ja cu prvi.
Svi manje vise znate da je moj osnovni posao crka (proizvodnja nakita), i da se bavim iznajmljivanjem apartmana, koja su mi postali jedini prihod. No, kako moj duh nikad ne miruje, tako i ja osim rentiranja kreveta razmisljam o sirenju svoje ponude, kao npr. rentiranje automobila, i prijevoznickih usluga, za koju sam svrhu zelio kupit veliki automobil,kojeg jos nisam kupio. No to mi u ovom trenutku nije prioritet, vec nesto sto mi moze produzit sezonu.
Dakle, u obiteljskoj kuci, u podrumu imam prostora za
jos nesto a da nije apartman, jer time ne postizem nista novog ili jedinstvenog. Podrum ima 140m2, te me zanima,
u sto bi mogao ulozit a da prosirim kvalitetu usluge, a i sezone?
Nije za restoran, no napominjem da u dvoristu kao nastavak imam nov bazen kojeg sam sagradio ovo lito (ne kurcim se) na kredit.
Kao ideja mi pada napamet nekakva medicinska terapija sa nekim vodama ili nesto slicno.
Ako zelite predlozit neku svoju ideju,
izvolite 
Jebate, da medicinska terapija!
Ajmo ovako.
Sezonu ne mozes sirit, dosta ja i ove sta vec postoji. Evo ti pa pitaj unudu je mu dosta sezone i turista.
Ti se sa svojim kapacitetima trebas prebacit na domacu potrosnju.
A to je jebavanje.
Kad zavrsi turisticka sezona, kad ljudi malo dodju sebi od pruzanja usluga drugima, onda se pocnu malo brinut i za pruzanje usluga samom sebi.
Sta ce rec....svi parovi koji se ne mogu sluzbeno jebavat u okrilju spavace sobe trebaju mjesto za...a jbg....jebavanje.
Tu uleces ti sa svojim prostorom.
Koji ces nazvat
....institut za relaksaciju duha i tijela!
....studio za tjelesno i duhovno opustanje!
...enerdjajzer for body and soul.
Ok, vec cemo smislit naziv na trkelju, imas tu ovih jezicavih sta se razumiju u jezik pa ce vec nesto iskemijat. Treba zvucat nevino a da se kuzi o cemu se radi.
Jerbo ne mos stavit reklamu...evo...tu je kažin, bordel, puf....nego to treba nekako umotat. Znat ce oni vec.
Dalje....sta hocu rec.
Od tog prostora ti bi trebao napravi ka neki rilex prostor, sa saunom, jakuzi, wirpool, stavi i koje biciklo tamo, traku za trcanje.....i veliki krevet sa prvoklasnim plahtama i ostalom posteljinom.
E......to,iznajmljuješ na sat.
Napomenes da je diskrecija zajamcena. Ne pitas ko je dosao, moze bit par, moze bit grupa, moze bit ko god i sta hoce....ti si svoje obavio, naplatio vrijeme rilexa ili opustanja, a to sto i kako tvoji gosti rade....nije tvoja stvar.